Meer dan 600 vakantieparken
☰ Menu
 
 

EuroParcs De Wiedense Meren

Wanneperveen, Overijssel

EuroParcs
Plaats review >>

Geef je mening in 2 minuten

Park in het kort


  • Ligging op een eiland
  • Eigen jachthaven
  • Moderne chalets

Dankzij de ligging op het eiland, wordt je op dit park omringd door water. Het park heeft zelfs een eigen jachthaven waar je een bootje kunt huren. De waterweggetjes hebben veel weg van het nabijgelegen Giethoorn. Tot rust komen doe je in Nationaal Park Weerribben-Wieden. In dit moerasgebied werd vroeger turf en riet gewonnen. Vandaag de dag is het een rustig natuurgebied, waar je bijzondere planten en dieren kunt spotten. Gedurende je verblijf op dit park kun je ook de gezellige plaatsen Hasselt en Meppel bezoeken. Lees uitgebreide omschrijving.

EuroParcs De Wiedense Meren Boeken

Meestal geboekt via:

Of check de actuele last minutes

EuroParcs De Wiedense Meren

Je verblijft op dit park aan het water in een moderne chalet of in een tiny house. Het park kent relatief weinig faciliteiten. Het park is dan ook vooral geschikt voor mensen die zich graag in de natuur verbinden. Natuurliefhebbers raken niet uitgekeken op de rustige en waterrijke omgeving. Als uitstapje kun je de nabijgelegen plaatsen Meppel, Hasselt of Giethoorn bezoeken. Ook vind je in de omgeving diverse musea en monumenten.

Natuurwater, jachthaven en fietsverhuur

Wil jij de omgeving op een bootje verkennen? Dan kun je op dit park een bootje huren. Het park heeft een eigen jachthaven. Blijf je liever op het land? Dan kun je ook terecht bij de fietsverhuur. EuroParcs De Wiedense Meren wordt omringd met natuurwater. Hier kun je niet alleen kanoën en varen, maar ook vissen en zwemmen. Op dit park valt dus vooral veel te beleven in de buitenlucht. Het park kent weinig binnenfaciliteiten, maar bij slecht weer kun je altijd een van de omliggende plaatsen bezoeken.

Modern en sfeervol ingerichte chalets

Op dit park verblijf je in een chalet voor maximaal 4 personen of in een tiny house voor 2 personen. Beide vakantiewoningen zijn vrijstaand. De chalets zijn relatief klein, maar zijn wel erg ruimtelijk ingericht. De inrichting is bovendien modern en sfeervol. De inrichting van de tiny houses is vrij kaal. Dit type accommodatie is dan ook vooral geschikt voor stellen die de omgeving willen verkennen en een goedkoop verblijf zoeken. Alle accommodaties hebben een eigen badkamer, keuken en tuin. In de chalets is de keuken goed uitgerust, inclusief een vaatwasser. In de tiny houses is geen vaatwasser aanwezig.

Bekijk alle bungalows

Een waterrijke omgeving met bijzondere planten en dieren

Op dit park wordt je omringd door water, het ligt namelijk op een eiland. De omgeving van dit park heeft veel weg van Giethoorn. Dat is geen toeval, want Giethoorn ligt vlak bij dit park. Buiten het hoogseizoen om, kan dit plaatsje erg leuk zijn om te bezoeken. Ook een bezoek aan Nationaal Park Weerribben-Wieden is zeker de moeite waard. In dit moerasgebied werd vroeger turf gewonnen. In het natuurgebied groeien veel bijzondere planten, en je kunt er zelfs otters en vuurvlinders spotten. Je kunt er wandelen, kanoën en fietsen. Winkelen kan in Meppel of Hasselt, waar je ook verschillende rijksmonumenten kunt vinden.

Tips in de omgeving

EuroParcs De Wiedense Meren kortingen en aanbiedingen

Check hier de actuele kortingsacties van EuroParcs bekijken. Daarnaast is boeken buiten de schoolvakanties veel voordeliger. Tevens kun je ook de door ons geselecteerde aanbieders voor dit park vergelijken. Houdt hierbij rekening met mogelijk bijkomende kosten. Wij hopen dat je een fijn verblijf zult hebben op EuroParcs De Wiedense Meren.

Deze website gebruikt cookies, meer info