☰ Menu
 
 

Roompot Vakantiepark Giethoorn

Roompot Vakanties

Park in het kort


Het unieke Vakantiepark Giethoorn is zoals de naam al doet vermoeden gelegen in het knusse, waterrijke centrum van Giethoorn. Wat het park zo bijzonder maakt is de prachtige ligging aan het water en de mooie, luxe lodges waar je als gast in verblijft. Het is de ideale bestemming voor een rustige, gezellige vakantie waar natuur en water centraal staat. Ga genieten met het gezin, vrienden of familie op deze prachtige locatie in het pittoreske Giethoorn en kom geheel tot rust! Lees uitgebreide omschrijving.

Roompot Vakantiepark Giethoorn Boeken

Meestal geboekt via:

Of check de actuele last minutes

Uitgebreide omschrijving

Vakantiepark Giethoorn

Het unieke Vakantiepark Giethoorn is zoals de naam al doet vermoeden gelegen in het knusse, waterrijke centrum van Giethoorn. Wat het park zo bijzonder maakt is de prachtige ligging aan het water en de mooie, luxe lodges waar je als gast in verblijft. Het is de ideale bestemming voor een rustige, gezellige vakantie waar natuur en water centraal staat. Ga genieten met het gezin, vrienden of familie op deze prachtige locatie in het pittoreske Giethoorn en kom geheel tot rust!

Een prachtige waterrijke omgeving

Vakantiepark Giethoorn is omringd door water, alle lodges en chalets zijn verspreid over 4 landtongen. De waterlodges zijn modern qua uitstraling en bieden een mooi uitzicht over het water. Er zijn 10 types beschikbaar, veelal voor een bezetting van maximaal 4 of 6 personen. Er is een type boekbaar voor grotere groepen of gezinnen tot maximaal 12 personen. Iedere lodge is voorzien van alle benodigde faciliteiten en heeft een aanlegsteiger waardoor het mogelijk is een bootje aan te leggen. Echter beschikken de meeste type accommodaties over een eigen elektrische sloep die tijdens het hele verblijf gebruikt mag worden. Het is een bijzondere faciliteit, waar je als gast veel plezier van kunt hebben. Zo kan je met de sloep om boodschappen, een tochtje maken over het meer en natuurlijk de dorpskern van Giethoorn ontdekken. Giethoorn staat bekend om zijn verkeer over het water. De huizen zijn veelal verbonden met slootjes en bruggen, wat natuurlijk bijzonder is om te zien.


Op Vakantiepark Giethoorn zijn er verder betrekkelijk weinig faciliteiten. Voor een hapje eten kan je terecht in het restaurant of eetcafé, waar het zowel binnen als buiten op het terras heerlijk vertoeven is. Voor de kinderen is er een speeltuin, maar activiteiten op het water zijn natuurlijk ook ontzettend leuk. Zeker wanneer het weer het toelaat, dan staat spelen of varen op het water voor zowel jong als oud voor uren plezier!

Kortingen en aanbiedingen voor Vakantiepark Giethoorn

Een verblijf op Vakantiepark Giethoorn is gezien de luxe en mooie lodges aan het water een park van het hogere segment, echter wil je natuurlijk niet te veel betalen voor een ontspannen vakantie. Vergelijk daarom de diverse door ons geselecteerde aanbieders voor Vakantiepark Giethoorn. Wie weet tik jij een goede actie op de kop of staat er een mooie lastminute aanbieding voor jou klaar! Op deze manier kan je behoorlijk besparen en toch genieten van een uniek en ontspannen verblijf op het mooie Vakantiepark Giethoorn aan het water. Vergeet niet dat de kosten als reserveringskosten, eventuele schoonmaak en bedlinnen en natuurlijk de toeristenbelasting standaard worden berekend. 

Deze website gebruikt cookies, meer info