Meer dan 600 vakantieparken
☰ Menu
 
 

Roompot Villapark De Weerribben

Roompot Vakanties

Park in het kort


  • Naast Nationaal Park de Weerribben
  • Prachtige bungalows
  • Met o.a. overdekt zwembad, animatieteam en restaurant.

Prachtige bungalows pal aan Nationaal Park de Weerribben. Daarnaast vind je op dit park een overdekt zwembad, met peuterbad en een restaurant. Tevens is er voor de kinderen een animatieprogramma en een aantal andere faciliteiten. Sterkste punten van Villapark De Weerribben zijn de mooie bungalows en de gunstige ligging in de natuur. Samen met de faciliteiten die je hier kan vinden is dit een zeer compleet vakantiepark. Lees uitgebreide omschrijving.

Roompot Villapark De Weerribben Boeken

Meestal geboekt via:

Of check de actuele last minutes

Uitgebreide omschrijving

Villapark de Weeribben in Paasloo Overijsel

Villapark de Weerribben is een erg mooi vakantiepark gelegen in de kop van Overijssel. Op het park staan riante villa's die gelegen zijn op kavels van 500 tot 1100 M2, De villa's bieden plaats aan 4 tot 8 personen. De omgeving van de Weerribben heeft erg veel moois te bieden. Zo is er vlakbij het park bijvoorbeeld het Nationaal Park Weerribben-Wieden. Qua faciliteiten zult u op Villapark de Weerribben gegarandeerd niets tekort komen.

Omgeving Paasloo Weerribben

De omgeving van het park is een prachtige, toeristisch omgeving met erg veel natuur. Steden in de buurt zijn o.a. Steenwijk en Meppel. Ook is Dierenpark Emmen niet al te ver rijden en is Attractiepark Slagharen vlakbij. Zowel voor natuurliefhebbers, als voor kinderen is de Weerribben een prima uitvalsbasis voor een schitterende omgeving.

Op het park

Op het park vind je o.a. een stijlvol aangelegd restaurant met terras op het water. U kunt gebruik maken van de uitgebreide lunch- en dinerkaart. Ook is er een erg mooi aangelegd binnenzwembad met peuterbad. Hier kunnen de kinderen spelen in het water, of kunt u even heerlijk tot rust komen. Voor de visliefhebbers is er een visvijver, daarnaast zijn er op en om deze vijver diverse activiteiten. Ook is er natuurlijk gedacht aan fietsenverhuur en voor de kinderen is er een recreatieprogramma.

De villa's op de Werribben

De aan het water gelegen villa's op het park bieden erg veel ruimte en privacy en zijn behoorlijk luxe uitgevoerd. Alle villa's hebben een rieten kap en zijn voorzien van alle comfort. Enkele villa's zijn uitgerust met een sauna. Alle villa's beschikken overigens over Wifi.

Kortingen en prijzen villapark de Weerribben

Villapark de Weeribben is gemiddeld geprijsd. Hiervoor krijgt u erg veel luxe voor deze prijs. Vooral de villa's op het park zijn van een erg hoog niveau en de ligging is van het park is uniek. Voor Villapark de Weerribben zijn flink wat aanbieders beschikbaar. We hebben de beste aanbieders voor u geselecteerd, hierdoor kunt u makkelijk de prijzen voor dit Overijsselse vakantiepark vergelijken en boeken tegen de laagste prijs.

Deze website gebruikt cookies, meer info