☰ Menu
 
 

Résidence Koningshof

Schoorl, Noord-Holland

Résidence Koningshof

Park in het kort


  • Luxe vakantiehuizen in traditionele Oudhollandse stijl
  • Het strand en de zee liggen op loop- en fietsafstand
  • Ligt aan de voet van de prachtige Schoorlse duinen aan de rand van Schoorl

Résidence Koningshof ligt aan de voet van de prachtige Schoorlse duinen aan de rand van Schoorl. De luxe vakantiehuizen in traditionele Oudhollandse stijl passen in de omgeving. Het strand en de zee liggen op loop- en fietsafstand. In  de directe omgeving van het park zijn tal van mogelijkheden om te fietsen, te wandelen, te winkelen of te genieten op een terras. Lees uitgebreide omschrijving.

Résidence Koningshof Boeken

Meestal geboekt via:

Of check de actuele last minutes

Résidence Koningshof in Schoorl

Résidence Koningshof ligt aan de voet van de prachtige Schoorlse duinen aan de rand van Schoorl. De luxe vakantiehuizen in traditionele Oudhollandse stijl passen in de omgeving. Het strand en de zee liggen op loop- en fietsafstand. In  de directe omgeving van het park zijn tal van mogelijkheden om te fietsen, te wandelen, te winkelen of te genieten op een terras.

Faciliteiten op Résidence Koningshof

Résidence Koningshof kent geen drukke faciliteiten die de rust kunnen verstoren. Op het terrein staan verschillende speeltoestellen en je kunt er fietsen huren. Of maak gebruik van de handige broodjesservice.

Résidence Koningshof: de omgeving

De duinen van het Noordhollands Duinreservaat nodigen uit tot eindeloze wandel- en fietstochten. De duinen zijn hier het breedst van Nederland.  Wandel over het strand naar De Kerf, een uniek gegraven gat in de duinenrij. Of geniet van het uitzicht vanaf het uitzichtpunt. In de omgeving vind je mooie landschappen met boerderijen, molens en tulpen. Bergen is een kunstenaarsdorp, veel bekende schilders werkten en woonden hier graag. Het Museum Kranenburg heeft veel werken van de schilders uit de Bergense School. Of ga een dagje naar kaasstad Alkmaar.

Tips in de omgeving

Accommodaties op Résidence Koningshof

De stenen vakantiehuizen in Oudhollandse stijl zijn verschillend ingedeeld en stralen luxe en comfort uit. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot het terras. De huizen zijn geschikt voor maximaal zes personen. Tijdens je verblijf ervaar je  volop de rust en de ruimte rondom Résidence Koningshof.

Bekijk alle bungalows

Acties en aanbiedingen Résidence Koningshof

Van plan om op vakantie te gaan naar Résidence Koningshof en op zoek naar een goede aanbieding? Vergelijk dan de acties en aanbiedingen van de door ons geselecteerde aanbieders voor Résidence Koningshof. Houdt hierbij rekening met o.a. reserveringskosten, toeristenbelasting en al dan niet verplicht bedlinnen. Op deze manier kun je een eerlijk vergelijk maken.

Deze website gebruikt cookies, meer info