Meer dan 600 vakantieparken
☰ Menu
 
 

EuroParcs Molengroet

Noord-Scharwoude, Noord-Holland

EuroParcs
Het buitenzwembad op DroomPark Molengroet
Plaats review >>

Geef je mening in 2 minuten

Park in het kort


  • Ligt op korte afstand van Alkmaar
  • Biedt tal van mogelijkheden voor ontspanning op en aan het water
  • Heerlijk fietsen en wandelen in het Rijk van de Duizend Eilanden

DroomPark Molengroet ligt aan de rand van een groot meer in het recreatiepark Geestmerambacht. Het park ligt op korte afstand van Alkmaar en biedt tal van mogelijkheden voor ontspanning op en aan het water. Je kunt op Droompark Molengroet  zwemmen, surfen en zonnen, maar ook heerlijk fietsen en wandelen in het Rijk van de Duizend Eilanden, het waterrijke gebied rond Broek op Langedijk. Lees uitgebreide omschrijving.

EuroParcs Molengroet Boeken

Meestal geboekt via:

Of check de actuele last minutes

Sfeerimpressie van het park

EuroParcs Molengroet Noord- Scharwoude

EuroParcs Molengroet ligt aan de rand van een groot meer in het recreatiepark Geestmerambacht. Het park ligt op korte afstand van Alkmaar en biedt tal van mogelijkheden voor ontspanning op en aan het water. Je kunt op EuroParcs Molengroet  zwemmen, surfen en zonnen, maar ook heerlijk fietsen en wandelen in het Rijk van de Duizend Eilanden, het waterrijke gebied rond Broek op Langedijk.

Kinderen spelen in 1 van de speeltuinen

Faciliteiten op EuroParcs Molengroet

Het park is ideaal voor kinderen en families; er is een verwarmd zwembad en een kinderboerderij en er zijn speeltuintjes voor de kinderen. In de zomer een gezellig recreatieprogramma voor jong en oud.

Vindt hier de receptie van het park

EuroParcs Molengroet: De omgeving

Je kunt ook kiezen voor een dagje Alkmaar met een bezoek aan de traditionele kaasmarkt.  Of gewoon rondstruinen door de mooie binnenstad. Alkmaar is een verrassende winkelstad met leuke winkels en boetieks. Of neem een kijkje in de Broeker Veiling, waar ooit de tuinbouwproducten per schip werden aangevoerd. Op een zonnige dag lonkt het strand van Bergen aan Zee.

Tips in de omgeving
Met je gezin buiten zitten op het terras

Accommodaties op EuroParcs Molengroet

Op EuroParcs Molengroet staan diverse mooie chalets (4-6 personen). De chalets verschillen onderling maar zijn allemaal comfortabel tot luxueus ingericht met een woonkamer met knusse zithoek en een keuken met eethoek. De badkamer heeft een douchecabine. Rond het huisje ligt een mooie tuin met een zonneterras en een eigen parkeerplaats. Sommige huisjes hebben een fietsenberging.

Bekijk alle bungalows

Deze website gebruikt cookies, meer info