☰ Menu
 
 

Roompot Bosch en Zee

De Koog op Texel, Noord-Holland

Roompot Vakanties

Park in het kort


Appartementencomplex Bosch en Zee is een klein en vriendelijk vakantiecomplex op het mooie Waddeneiland Texel. De naam zegt het al: hier kun je genieten van het bos en de zee. De appartementen liggen op loopafstand van de badplaats De Koog. Vanuit Den Helder is het slechts twintig minuten varen naar het eiland. Op de boot begint eigenlijk al je vakantie. Lees uitgebreide omschrijving.

Roompot Bosch en Zee Boeken

Meestal geboekt via:

Of check de actuele last minutes

Ingang van het vakantiepark

Appartementencomplex Bosch en Zee De Koog, Texel

Appartementencomplex Bosch en Zee is een klein en vriendelijk vakantiecomplex op het mooie Waddeneiland Texel. De naam zegt het al: hier kun je genieten van het bos en de zee. De appartementen liggen op loopafstand van de badplaats De Koog. Vanuit Den Helder is het slechts twintig minuten varen naar het eiland. Op de boot begint eigenlijk al je vakantie.

Buitenzwembad

Faciliteiten op Appartementencomplex Bosch en Zee

Het kleinschalige Appartementencomplex Bosch en Zee heeft een klein openlucht zwembad en kinderbadje, speeltuin en wasserette. Lekker eten kun je in het leuke restaurant De Kroontjes met traditionele Texelse gerechten.

Park vanaf de buitenkant

Appartementencomplex Bosch en Zee: de omgeving

Texel heeft veel te bieden: van strand tot vertier, van rust tot natuur. Ook het landschap is afwisselend: duinen, stranden, bossen, polders, akkers en weilanden. De ‘hoofdstad’ Den Burg heeft een stadse sfeer met winkels, een bioscoop en cafés en restaurants. In Ecomare draait alles om de natuur op Texel, in de Waddenzee en in de Noordzee. Met al die natuur onder handbereik kun je op Texel urenlang fietsen en wandelen of genieten van het strand en de duinen.

Achtertuin bij 1 van de bungalows

Accommodaties op Appartementencomplex Bosch en Zee

De studio’s (2 personen) en appartementen (2-4 personen) op de begane grond hebben een terras, de appartementen op de etage hebben een balkon. Alle appartementen beschikken over tuinmeubelen.

Speeltuin

Kortingen en aanbiedingen Appartementencomplex Bosch en Zee

Om voor de scherpste prijs te verblijven op Appartementencomplex Bosch en Zee, geven we je het advies de prijzen van de door ons geselecteerde aanbieders eens goed te vergelijken. Bosch en Zee is van Hogenboom Vakantieparken, een scherpe prijs om hier te verblijven vind je wellicht ook door de acties en aanbiedingen van Hogenboom Vakantieparken eens door te nemen.

Reviews

9.7

Siska Verweij-Materman
07-07-2017

Heerlijke week!!

Heerlijk kleinschalig park. Grenzend aan bos dus top met de hond. Fijn zwembad. Centrum de Koog op loopafstand. Samen met vrienden ivm Jeu de Boule toernooi in den Burg. Geweldig startpunt met de fiets. Heerlijk appartement. Aangrenzend paardenwei met vertrek de Jan Plezier huifkar richting de slufter vallei. Genieten!! Dit was onze 2e keer op dit park er volgt zeker een volgende keer. Bedankt Texel!!

 

Deze website gebruikt cookies, meer info