☰ Menu
 
 

Roompot Kustpark Texel

De Koog, Noord-Holland

Roompot Vakanties

Park in het kort


Het unieke aan de Nederlandse waddeneilanden is dat ze allemaal weer een andere sfeer uitstralen. Texel is het grootste en meest veelzijdige eiland van alle Nederlandse waddeneilanden. Kustpark Texel is de ideale plek om te verblijven op dit prachtige eiland, het is 5 sterren park en voorziet dus in alle luxe en gemak. Lees uitgebreide omschrijving.

Roompot Kustpark Texel Boeken

Meestal geboekt via:

Of check de actuele last minutes

Luchtfoto van Roompot Kustpark Texel

Lekker uitwaaien bij Roompot Kustpark Texel

Het unieke aan de Nederlandse waddeneilanden is dat ze allemaal weer een andere sfeer uitstralen. Texel is het grootste en meest veelzijdige eiland van alle Nederlandse waddeneilanden. Kustpark Texel is de ideale plek om te verblijven op dit prachtige eiland, het is 5 sterren park en voorziet dus in alle luxe en gemak.

Parkeer je auto bij je bungalow

Zeer luxe bungalows op Roompot Kustpark Texel

Zelf voor de meest veeleisende vakantieganger hebben de luxe bungalows op dit prachtige 5 sterrenpark genoeg te bieden, sterker nog, wie gewend is aan luxe zal nog verrast worden door deze prachtige bungalows. De bungalows zijn erg ruim en o.a. voorzien van een vaatwasser en boxspringbedden. De indeling kan per bungalow behoorlijk verschillen.

Bekijk alle bungalows
Mensen zwemmen in het zwembad

Voldoende te doen met de vele faciliteiten op Kustpark Texel

Op Kustpark Texel is genoeg te doen. Zo is er een eetcafé. restaurant en een snackbar voor wie even geen zin heeft om te koken. Het zwembad biedt genoeg voor jong en oud met een baby, peuter en kleuterbad, een sauna, turks stoombad en diverse bruiningsapparatuur. Daarnaast is er ook nog eens een activiteitenhonk en een aantal speeltuinen.

1 van de spelactiviteiten op het park

Kortingen en aanbiedingen voor Roompot kustpark Texel

Als u Kustpark texel boekt via onze website, krijgt u gegarandeerd altijd de laagste prijs. Kustpark Texel is een betaalbaar vakantiepark, daarnaast zijn er vaak last-minute aanbiedingen voor dit park. We hopen dat je een aangenaam verblijf zult hebben op het prachtige eiland Texel!

Deze website gebruikt cookies, meer info