☰ Menu
 
 

Landal Beach Park Texel

De Koog-Texel, Noord-Holland

Landal GreenParks

Park in het kort


  • Riante villa's, erg luxe uitgevoerd
  • Op 1 van de groenste plekjes van Texel
  • 15 minuten lopen van het strand

Een park dat sterk is in 2 dingen: De luxe villa’s van formaat en de groene omgeving. Qua faciliteiten heeft dit park wat minder te bieden. Er is een speelboot voor de kinderen en wat speeltuintjes, maar niet heel veel meer. Wil je echter in een riante, luxe villa verblijven op 1 van de mooiste plekjes van Waddeneiland Texel. Dan zit je op Landal Beach Park Texel helemaal goed. Daarnaast kun je vanaf het park wandelen naar het strand en zijn heel veel andere mooie plekjes binnen handbereik. Ook voor fietsvakantie is di teen zeer geschikt park. Lees uitgebreide omschrijving.

Landal Beach Park Texel Boeken

Check de beste aanbieding bij:

Of check de actuele last minutes

Speeltuintje op Landal Beach Park Texel

Landal Beach Park Texel

In de eerste plaats een park dat je boekt om comfortabel op Texel te verblijven. Dit is dan ook niet echt een park dat bol staat van de faciliteiten. Ben je hier wel naar op zoek? Dan is Sluftervallei een betere keuze. Wat biedt Landal Beach Park Texel dan wel? Genoeg! Zeker als je graag verblijft in een luxe villa, want deze vind je op dit park zeker. Daarnaast is ook de omgeving schitterend. Dit park bevindt zich namelijk op het groene gedeelte van Texel. Dat strand en zee binnen handbereik zijn, behoefd uiteraard geen toelichting, maar vanaf dit park verblijf je ook nog eens in het groen. Vooral dus een park voor natuur- en strandgenieters.

Op Landal Beach Park Texel vind je villa's van hoog niveau

Villa's

Geen vakantiehuisjes, maar villa’s! Deze geweldige villa’s zijn dan ook echt een reden om dit park te boeken. Het meest simpele exemplaar biedt maar liefst 93 M2. Dit is behoorlijk groot voor een bungalow van 4 personen. Op veel parken moet je het namelijk doen met de helft. Ook het interieur zal je in het meest eenvoudige exemplaar waarschijnlijk positief verbazen. Werpen we een blik op de luxere exemplaren, dan gaat het qua luxe nog wel een stapje verder. Je beschikt dan over een eigen sauna en erg handig bij een strandvakantie: Een was- en droogcombinatie. De extra luxe varianten bieden daarnaast ook nog eens een zonnebank.

Air Trampoline

Faciliteiten

Meest bijzondere is misschien wel dat je bij Landal GreenParks strandhuisjes kan huren tijdens je verblijf. Deze zijn compleet met 2 strandstoelen, een tafel en parasol. Erg handig als je vaak op het strand verblijft. Op het park dat zicht trouwens op een wandeling afstand van het strand bevindt, vind je voor de kinderen een speelboot, diverse speeltuinen en een air trampoline. Tevens is er een visvijver en een tafeltennistafel. Ook kun je gebruik maken van de boodschappen- en broodjesservice. Qua faciliteiten is er niet heel veel te vinden op dit park, maar de omgeving biedt genoeg. Restaurants, uitgaansgelegenheden en heel veel andere zaken vind je op Waddeneiland Texel binnen handbereik.

Veel villa's liggen aan het water

Omgeving

Van alle Waddeneilanden is Texel het meest levendig. Er is in de regio echt heel erg veel te doen. Goede tip: Maak eens een rondvlucht over de Waddenzee. Of als je het helemaal avontuurlijk wilt maken: Ga parachutespringen. Daarnaast is Ecomare zonder meer een bezoek waard. Dit is de bekende zeehonden- en vogelopvang in het natuurcentrum. Naast veel leuke restaurantjes en andere mogelijkheden voor leuke uitstapjes kun je op Texel natuurlijk ook enorm veel mooie natuur aanschouwen.

Tips in de omgeving
Luxe interieur van 1 van de villa's

Kortingen en aanbiedingen Landal Beach Park Texel

Luxe villa’s is een schitterende omgeving. Gelukkig zijn er doorgaans leuke aanbiedingen te vinden voor dit gave park. Tip: Check de pagina met Landal kortingen. We houden deze voor nauwkeurig voor je bij, zodat je altijd op de hoogte bent van de beste aanbiedingen voor Landal Beach Park Texel. Daarnaast kun je ook de prijzen van de aanbieders voor dit park vergelijk die op deze pagina te vinden zijn. We wensen je alvast een fijne vakantie op het schitterende eiland Texel.

Reviews

8

Biggelaar / Okkerse
18-05-2016

Super locatie

Zijn er nu 2 keer geweest en wij vinden het top huisjes

 

Deze website gebruikt cookies, meer info