ParkAanbiedingen.nlParkAanbiedingen.nl
favorieten

Oostappen Vakantiepark Prinsenmeer

Oostappen Vakantieparken

Park in het kort

Een park dat het vooral van de vele faciliteiten moet hebben. Je vindt hier een subtropisch zwembad met diverse glijbanen, bubbelbad en peuterbad. Ook de indoor speeltuin is erg populair. Qua restaurants heb je diverse keuzes en natuurlijk is er erg veel op het gebied van kinderanimatie. Qua accommodaties is dit park vrij eenvoudig. Je hebt de keuze uit diverse soorten chalets. Vakantiepark Prinsenmeer is geen park van topniveau, maar wel een park waar zeker voor de kinderen erg veel te doen is.
Uitgebreide info ↓

  • Subtropisch zwembad met veel veel attracties
  • Zeker voor kinderen veel faciliteiten
  • Vanwege de eenvoudige accommodaties, betaalbaar park

Beste aanbieder:

De meeste bezoekers boeken Oostappen Vakantiepark Prinsenmeer bij:

Oostappen Vakantiepark Prinsenmeer in Asten-Ommel

Als u op zoek bent naar een vakantiepark waar echt van alles te doen is, is Oostappen vakantiepark Prinsenmeer echt een hele goede keuze. Alles wat u maar enigzins verwacht op een vakantiepark is hier te vinden. Daarnaast is het park niet ver van De Efteling, Safaripark Beekse Bergen en Toverland. De omgeving van het park is overigens ook schitteren en leent zich uitstekend voor fietstochten, of een heerlijke wandeling.

Subtropisch zwembad op Vakantiepark Prinsenmeer

Het subtropisch zwembad op vakantiepark Prinsenmeer heeft voor iedereen iets te bieden. U vindt er o.a. een peuter- en kleuterbad, spuittoestellen, kleuterglijbaan, waterkanon, bubbelbank, stroomversnelling, 2 superwaterglijbanen, hot whirpool, Turks stoombad, recreatieve sauna, voetenbad, warme en koude douches, bikinibar, carribean bar met overdekt terras, zonnestudio en nog veel meer.

Faciliteiten op Vakantiepark Prinsenmeer

Op Vakantiepark Prinsenmeer vindt u ook een strandbad van 10 hectare, met een zandstrand, ligweide, aquafun glijbaanplatform, met speedslide, cycloon en familieglijbaan, 2 fonteinen, waterfietsen, windsurfen en nog veel meer. Daarnaast is er nog een erg volledig uitgerust speelparadijs met klimtoren, spiraalglijbaan, klimwand, rodelbaan e.d. Ook kunt u bowlen op 1 van de 5 bowlingbanen.

Horeca op het vakantiepark

De gezellige Prinsenhof Plaza biedt heel veel gezellige horeca voorzieningen, zoals een Amsterdams dorpsplein met gezellige terrasjes, het Rembrandt Café, Bar de herberg, een buffetrestaurant, snackcounter, ijssalon, een podium waar diverse shows worden gehouden, amusmentshal, discotheek en voor de dagelijkse boodschappen ook nog een supermarkt.

Accomodaties op Prinsenmeer

Op Vakantiepark Prinsenmeer kunt u verblijven in diverse goed uitgeruste chalets. Daarnaast zijn er ook vakantietenten en kampeerplaatsen. Ook zijn er jaar- en seizoensplaatsen beschikbaar op de camping. De meest luxe chalets zijn overigens uitgerust met ligbad en massage-douche.

Kortingen en prijzen Vakantiepark Prinsenmeer

Ondanks de vele faciliteiten is Vakantiepark Prinsenmeer gunstig geprijsd. Vergelijkt u de door ons geselecteerde aanbieders om dit vakantiepark te boeken voor de laagste prijs.

(Laatst bijgewerkt op: 21-03-2018)

Ook wij gebruiken cookies. Sluit Melding