☰ Menu
 
 

Oostappen Slot Cranendonck

Soerendonk , Noord-Brabant

Oostappen Vakantieparken

Park in het kort


  • Veel beleving door veel faciliteiten
  • In een schitterende omgeving waar veel te doen is
  • Voorzien van moderne chalets

Veel faciliteiten, waaronder een binnen- en buitenzwembad, horeca voorzieningen en veel speelmogelijkheden maken Oostappen Vakantiepark Slot Cranendonck tot een park vol belevenis. Daarnaast is dit ook een betaalbaar park, waardoor je veel beleving krijgt voor je geld. De accommodaties op dit park zijn modern, maar zeker geen luxe villa’s. Wat ons betreft is dit 1 van de beste budgetkeuzes voor gezinnen met kinderen. In de omgeving is daarnaast ook veel te doen. Vervelen is tijdens een verblijf op dit park dus vrijwel onmogelijk. Lees uitgebreide omschrijving.

Oostappen Slot Cranendonck Boeken

Meestal geboekt via:

Of check de actuele last minutes

Oostappen Vakantiepark Slot Cranendonck

Er zijn een paar goede redenen om Slot Cranendonck te boeken. Enerzijds is dit natuurlijk de prijs, anderzijds is er ontzettend veel te doen op dit park. Dit is dan ook waar Oostappen Vakantieparken erg goed in is. Betaalbare parken waar veel te doen is. Binnen dit concept vinden we dit park trouwens wel een hele positieve uitschieter, want de Mobilehomes op dit park zijn modern en van behoorlijk hoge kwaliteit. Al zijn het dan ook geen luxe villa’s.

Zwemmen en spelen

Veel zwem- en speelmogelijkheden, dit is waar Slot Cranendonck echt goed in is. Je vindt hier dan ook een buitenzwembad, een binnenzwembad, beiden voorzien van de nodige extra’s. Daarnaast is dit park ook op het gebied van horeca behoorlijk rijk voorzien. Het restaurant, terras, snackbar en café staan voor je klaar.  Daarnaast vind je hier ook fietsenverhuur, prima sanitair gebouwen en een campingwinkel.

Verblijf in een schitterende Mobilehome

De moderne Mobilehomes op dit park zijn een absolute aanrader. Deze zijn vrij luxe en voorzien van TV, CV, keuken met alles erop en eraan en en wastafel. Uiteraard ontbreekt ook een complete tuinset niet. De Mobeilhomes bieden plaats aan 4 t/m 6 personen en beschikken over 2 of 3 slaapkamers.

Bekijk alle bungalows

Levendige, groene regio

Buiten dat er voor gezinnen op het park zelf erg veel te doen is, is dit ook het geval in de omgeving. In deze regio zijn er erg veel mogelijkheden voor leuke uitstapjes, zoals de Botanische tuin in Asten, Attractiepark Toverland, de Efteling en Safaripark Beekse Bergen. Leuke steden in de regio zijn Eindhoven, S’Hertogenbosch, Helmond en Weert. Daarnaast vind je ook veel groen in de regio.

Tips in de omgeving

Kortingen en aanbiedingen Oostappen Vakantiepark Slot Cranendonck

Groot voordeel bij alle parken van Oostappen is de prijs. De accommodaties zijn echter doorgaans wat eenvoudiger, maar er is op de parken wel veel te doen. Qua accommodaties moeten we overigens wel zeggen dat je het op Slot Cranendonck niet slecht treft. Wil je dit park boeken tegen de laagste prijs? Houdt dan de aanbiedingen en acties op deze pagina in de gaten. Houdt bij het boeken rekening met mogelijk bijkomende kosten. Meestal zijn dit reserveringskosten, toeristenbelasting en bedlinnen. Wij wensen je in ieder geval een fijne vakantie op Slot Cranendonck!

Deze website gebruikt cookies, meer info