☰ Menu
 
 

Oostappen Vakantiepark Brugse Heide

Oostappen Vakantieparken

Park in het kort


Midden  tussen de natuurreservaten Het Leenderbos en Malpie ligt Oostappen Vakantiepark Brugse Heide. U kunt op het park verblijven in luxe stacaravan, Oostappen vakantietent, of een kampeerplaats. Ook zijn er op Vakantiepark Brugse Heide seizoensplaatsen te huur. Het vakantiepark is verder enorm uitgebreid en er is voor iedereen wel iets te doen. Lees uitgebreide omschrijving.

Oostappen Vakantiepark Brugse Heide Boeken

Meestal geboekt via:

Of check de actuele last minutes

Uitgebreide omschrijving

Vakantiepark Brugse Heide in Valkenswaard

Midden  tussen de natuurreservaten Het Leenderbos en Malpie ligt Oostappen Vakantiepark Brugse Heide. U kunt op het park verblijven in luxe stacaravan, Oostappen vakantietent, of een kampeerplaats. Ook zijn er op Vakantiepark Brugse Heide seizoensplaatsen te huur. Het vakantiepark is verder enorm uitgebreid en er is voor iedereen wel iets te doen.

Faciliteiten op Vakantiepark Brugse Heide

Zoals alle vakantieparken van de Oostappen groep, biedt ook Brugse Heide een keur aan faciliteiten. Zo is er een buitenzwembad met apart peuter- en kleuterbad, recreatieve sauna en een ligweide. Een enorm uitgebreid indoor speelpaleis, een skelterbaan en als u geen zin heeft om zelf te koken, kunt u gaan eten bij Café De Stamgast waar u vanaf het terras uitzicht heeft op het zwembad.

Kortingen en aanbiedingen Brugse Heide

Vakantiepark Brugse Heide is ondanks de vele faciliteiten een betaalbaar vakantiepark. Wilt u boeken tegen de laagste prijs, vergelijk dan de aanbiedingen van de door ons geselecteerde aanbieders.

Deze website gebruikt cookies, meer info