☰ Menu
 
 

Roompot Bungalowpark Schin Op Geul

Walem, Limburg

Roompot Vakanties

Park in het kort


  • Subtropisch zwembad vlakbij het park
  • Indoor speeltuin
  • In prachtige, heuvelachtige omgeving

De omgeving van Bungalowpark Schin op Geul is schitterend. Je vindt hier veel groen, een heuvelachtig landschap en Maastricht en Valkenburg liggen vlakbij. De bungalow op het park zijn geschakeld en zien er van buiten een tikkie eenvoudig uit, maar binnen zijn ze best wel ok. Sommige luxe exemplaren beschikken zelfs over een eigen sauna. Dit park beschikt niet over een zwembad, maar op steenworp afstand vind je een prachtig subtropisch zwembad. Een indoor speeltuin, tennisbaan en restaurant zijn wel op het park aanwezig. Lees uitgebreide omschrijving.

Roompot Bungalowpark Schin Op Geul Boeken

Meestal geboekt via:

Of check de actuele last minutes

Koos Konijn vermaakt de kinderen

Bungalowpark Schin op Geul

Tussen de Zuid-Limburgse heuvels, vlakbij het sfeervolle Valkenburg vind je het autovrije Bungalowpark Schin op Geul. De omgeving leent zich perfect voor fiets- en wandeltochten. Erg leuk zijn de vele vergezichten die je vanaf sommige locaties hebt. Vanwege de ligging ongeveer in het midden van Zuid-Limburg leent dit park zich pefect voor diverse uitstapjes. De mergelgrotten van Valkenburg en het Drielandenpunt zijn zonder meer een bezoek waard. Tevens ligt Maastricht op steenworp afstand.

Speeltuin

Faciliteiten op en rondom het park

Leuk voor de kinderen is de indoor speeltuin op het park. Tevens zijn er een aantal speeltuintjes en sportvelden op het park. Tijdens de zomervakantie is Koos Konijn aanwezig en worden er diverse sport- en animatieactiviteiten georganiseerd. Een zwembad is niet aanwezig op het park, maar vlakbij is een subtropisch zwembad. Hier heb je afhankelijk van de lengte van je verblijf 1 of 2 keer gratis toegang toe. Tevens is op het park een restaurant aanwezig. Geniet hier van de bourgondische kant van Limburg.

Bungalowpark Schin Op Geul in Limburg

Kortingen en prijzen Bungalowpark Schin op Geul

De scherpste prijs vind je doorgaans door even te kijken in ons artikel over de Roompot actiecode en kortingen. Je boekt hiermee vaak stukken voordeliger. Ook raden we je aan de prijzen en aanbiedingen van de door ons geselecteerde aanbieders voor Bungalowpark Schin op Geul te vergelijken. Houdt hierbij wel rekening met eventuele bijkomende kosten, als reserveringskosten, toeristenbelasting en bedlinnen. Wij wensen je een fijne vakantie in het prachtige Walen, vlakbij Valkenburg.

Deze website gebruikt cookies, meer info