☰ Menu
 
 

Palestra Landal Stroombroek

Landal GreenParks

Park in het kort


  • Gratis uitgebreid saunalandschap op het park
  • Met o.a. een indoorspeeltuin en binnenzwembad leuk park voor kinderen.
  • Top! ligging aan recreatieplas

Een bijzonder park, met vaak zeer tevreden gasten. Allereerst: Landal Stroombroek ligt aan een uitgestrekte recreatieplas, ten tweede: Bij een verblijf heb je onbeperkt toegang tot de op het park gelegen uitgebreide sauna Palestra, ten derde: De kinderen kunnen zich hier uitstekend vermaken, in het binnenzwembad, de indoor speeltuin, of aan het strandje. De stad Doetinchem ligt vlakbij, naast veel winkels vind je hier veel leuke restaurantjes. Daarnaast nodigt de Achterhoek je uit om te genieten van de omgeving. Bungalows: Van eenvoudig, tot zeer luxe. Lees uitgebreide omschrijving.

Landal Stroombroek Boeken

Alleen te boeken via:

Uitgebreide omschrijving

Sauna & Beauty Palestra in Braamt

Op Landal Stroombroek vind je Wellness Centrum Palestra. Een middelgrote sauna die ook in deze regio erg hoog staat aangeschreven. Palestra staat bij ervaren saunagangers bekend om haar professionele opgietingen door gecertificeerde saunameesters. Zij geven dagelijks opgietsessies waarin je als gast wordt meegenomen in een ware beleving. Wat daarnaast kenmerkend is aan Palestra zijn de vele kleine sauna's buiten. Deze zijn gebouwd in blokhutten. Als je in de tuin van Palestra loopt, waan je je dan ook in een blokhuttentuin.

Gratis toegang tot Palestra bij verblijf op Stroombroek

Ideaal en ook eigenlijk erg voordelig is dat je bij een verblijf op het bungalowpark Landal Stroombroek heel vaak gratis toegang hebt tot Palestra. Of dit momenteel zo is, kun je voor de zekerheid even checken, maar zeker als je van wellness houdt, zorgt deze combinatie voor een voordelige, maar vooral erg ontspannende vakantie. Je kunt even een saunaronde maken, maar je kan ook de hele dag verblijven en daarnaast gebruik maken van 1 van de vele beauty behandelingen. Op momenten dat er gratis toegangsacties zijn voor Palestra, loop je vrijwel zo door, het enige dat je hoeft te doen is even je bungalowsleutel te laten zien. Wel is het raadzaam om van te voren even de sauna te reserveren, want deze actie is op basis van beschikbaarheid.

Beauty behandelingen bij Palestra

Als je besluit te gaan genieten van een behandeling bij deze sauna, zul je ook weten waarom deze sauna zo hoog staat aangeschreven. In verschillende reviews is deze sauna dan ook geprezen om de kwaliteit van de behandelingen. Bij Palestra kun je een heerlijke ontspannende massage ondergaan, maar ook kiezen uit diverse lichaamspakkingen, gezichtsbehandelingen, manicure, of pedicure. Tevens zijn er hars behandelingen en vind in dit Achterhoekse wellness bedrijf ook een kapsalon.

Reviews

8.4

Claudia
31-07-2019

Leuke binnenspeeltuin en prachtig uitzicht

Echt een topvakantie gehad op dit park. Vanaf het terras bij het restaurant keken we over het water. Naast het terras ligt de speeltuin, hier konden de kinderen geweldig spelen. Er was ook een binnenspeeltuin, met ballenbak en een soort van klimpark. Hier hebben de kinderen zich ook heel wat uren uitgeleefd. De sauna is daarnaast ook super!

9.3

J. van der Vet
22-12-2017

Geweldig complex

voor het eerst op Strookbroek geweest. Hadden we eerder moeten ontdekken. Meerdere keren van de super sauna gebruik ook gemaakt. Park ligt gunstig t.o.v mooie omgeving en Duitsland. Onze keuze aan een volgend bezoek aan een Landal park is gauw gemaakt. We kunnen niet wachten!

7.9

P. van der Schrier
17-10-2016

Heerlijke sauna

IN een gezellige 4 persoon huisje gezeten wat goed schoongemaakt was en alles aanwezig was om een plezierige vakantie te hebben. Nog een dagje naar de sauna geweest wat heerlijk was en ook de optie voor een extra behandeling die is in prijsverhouding ook zeer goed

9.9

Moniek
10-01-2016

Onvergetelijke vakantie

Met de hele familie een onvergetelijke ervaring gehad om Landal Stroombroek. Ik kan iedereen aanraden om naar Landal Stroombroek te gaan voor een fijn en ontspannen vakantie.

8.1

Patricia
01-04-2015

Prachtig park vlakbij Doetinchem

Wat een mooi park. Zeker een aanrader om naartoe te gaan. Gelegen vlakbij de mooie stad Doetinchem waar je goed kan eten en op het park zeker met Palestra ook genoeg te doen.

Deze website gebruikt cookies, meer info