☰ Menu
 
 

Minder validen en thuiszorg Landal Stroombroek

Landal GreenParks

Park in het kort


  • Gratis uitgebreid saunalandschap op het park
  • Met o.a. een indoorspeeltuin en binnenzwembad leuk park voor kinderen.
  • Top! ligging aan recreatieplas

Een bijzonder park, met vaak zeer tevreden gasten. Allereerst: Landal Stroombroek ligt aan een uitgestrekte recreatieplas, ten tweede: Bij een verblijf heb je onbeperkt toegang tot de op het park gelegen uitgebreide sauna Palestra, ten derde: De kinderen kunnen zich hier uitstekend vermaken, in het binnenzwembad, de indoor speeltuin, of aan het strandje. De stad Doetinchem ligt vlakbij, naast veel winkels vind je hier veel leuke restaurantjes. Daarnaast nodigt de Achterhoek je uit om te genieten van de omgeving. Bungalows: Van eenvoudig, tot zeer luxe. Lees uitgebreide omschrijving.

Landal Stroombroek Boeken

Alleen te boeken via:

Uitgebreide omschrijving

Bungalows voor Minder Validen

Op Landal Stroombroek staan bungalows die speciaal zijn ingericht voor als je minder valide bent. In deze bungalows zijn aan heel veel zaken gedacht, zo zijn de deuren extra breed, zodat er eventueel een rolstoel naar binnen kan, zijn de badkamers aangepast, waardoor zittend gedoucht kan worden, is er rekening gehouden met een extra grote draaicirkel voor een rolstoel. Tevens is er in de woonkamers rekening gehouden qua ruimte, zodat er een bed in kan staan. Daarnaast zijn er nog een aantal aanpassingen aan de keuken gedaan.

Thuiszorg op Landal Stroombroek

Mocht je gebruik maken van thuiszorg. Dan kun je met een gerust hart op vakantie gaan naar Landal Stroombroek. Ook op dit park komt de thuiszorg en worden de taken van je vaste thuiszorg team overgenomen. Geef dit aan bij je vaste thuiszorg organisatie, er zal dan contact opgenomen worden met de thuiszorg organisatie die de zorgtaken op Landal Stroombroek verzorgt. De taken worden hiermee op persoonlijke en professionele wijze overgenomen.

Toegankelijkheid van het parkcentrum

Het parkcentrum van Landal Stroombroek voorziet ook in een grote mate van toegankelijkheid. Het centrum is drempelvrij, er zijn liften aanwezig, voor de faciliteiten die beneden zijn, tevens is ook de sauna Palestra die in het parkcentrum is gelegen, geheel toegankelijk voor minder validen.

Reviews

8.4

Claudia
31-07-2019

Leuke binnenspeeltuin en prachtig uitzicht

Echt een topvakantie gehad op dit park. Vanaf het terras bij het restaurant keken we over het water. Naast het terras ligt de speeltuin, hier konden de kinderen geweldig spelen. Er was ook een binnenspeeltuin, met ballenbak en een soort van klimpark. Hier hebben de kinderen zich ook heel wat uren uitgeleefd. De sauna is daarnaast ook super!

9.3

J. van der Vet
22-12-2017

Geweldig complex

voor het eerst op Strookbroek geweest. Hadden we eerder moeten ontdekken. Meerdere keren van de super sauna gebruik ook gemaakt. Park ligt gunstig t.o.v mooie omgeving en Duitsland. Onze keuze aan een volgend bezoek aan een Landal park is gauw gemaakt. We kunnen niet wachten!

7.9

P. van der Schrier
17-10-2016

Heerlijke sauna

IN een gezellige 4 persoon huisje gezeten wat goed schoongemaakt was en alles aanwezig was om een plezierige vakantie te hebben. Nog een dagje naar de sauna geweest wat heerlijk was en ook de optie voor een extra behandeling die is in prijsverhouding ook zeer goed

9.9

Moniek
10-01-2016

Onvergetelijke vakantie

Met de hele familie een onvergetelijke ervaring gehad om Landal Stroombroek. Ik kan iedereen aanraden om naar Landal Stroombroek te gaan voor een fijn en ontspannen vakantie.

8.1

Patricia
01-04-2015

Prachtig park vlakbij Doetinchem

Wat een mooi park. Zeker een aanrader om naartoe te gaan. Gelegen vlakbij de mooie stad Doetinchem waar je goed kan eten en op het park zeker met Palestra ook genoeg te doen.

Deze website gebruikt cookies, meer info