Meer dan 600 vakantieparken
☰ Menu
 
 

Omgeving Samoza

Samoza

Alle uitstapjes in de omgeving van Samoza op een rij.

Uitstapjes in de regio

De Flierefluiter

De Flierefluiter

Dieren aaien, rijden op skelters, klimmen en klauteren op speeltoestellen en springkussens, je kunt het allemaal in de Flierenfluiter. Naast een indoor- en outdoorspeelpark is er ook een kinderboerderij. De Flierefluiter is de allergrootste speeltuin van Overijssel en is door de ANWB uitgeroepen tot de allerleukste uitje van Overijssel.

Binnenspeeltuin en buitenspeeltuin >>

Adres:
Raarhoeksweg 49
8102SZ Raalte
0572 35 77 56


Oude Ambachten- en Speelgoedmuseum

Oude Ambachten- en Speelgoedmuseum

Ga je naar het Oude Ambachten & Speelgoed Museum, dat het gehele jaar is geopend, dan maak je kennis met ruim 160 oude ambachten, beroepen en winkeltjes. En...altijd zijn er mensen aanwezig die ambachten demonstreren. Hoe leuk is dat! Het museum heeft ook leuke speurtochten door het verleden voor zowel jongere als oudere kinderen. Binnen is er een doe ruimte met leuke spelletjes en buiten is er een heus oud-Hollands spellenplein. Ook leuk om te bezoeken is de museumwinkel. Hier vind je verrassende producten die te koop staan en je doen denken aan vroeger.

Adres:
Rijksweg 87
3784LV Terschuur
0342 462 060


Noord-Veluws Museum

Noord-Veluws Museum

Wist je dat er vanaf 1880 een echte kunstenaarskolonie op de noordelijke Veluwe bestond? Van 1880 tot 1950 streken vele kunstenaars hier neer. De ongerepte natuur en de leefomgeving kenmerkten zich door een authenticiteit die schilders graag vast wilden leggen. In Nunspeet vormde zich eind 19e eeuw een ware kunstenaarskolonie. Kunstenaars trokken de vrije natuur in om er te schetsen en 'en plein air' te schilderen. Sinds november 2014 heeft kunstenaarsdorp Nunspeet een eigen kunstmuseum. Een exclusief museum met grootse tijdelijke exposities en een vaste collectie van verschillende kunstenaars die zowel nationaal als internationaal de aandacht trokken. Door de kunstwerken zie je het landschap en het landelijke leven op de noordelijke Veluwe in al haar glorie verbeeld. Dat levert prachtige - vooral impressionistische - schilderijen op van bijvoorbeeld Herman van der Weele, Jan van Vuuren, Arthur Briët, Willy Martens, Edzard Koning, Ben Viegers, Jos Lussenburg en Chris ten Bruggen Kate.

Adres:
Winckelweg 17
8071DN Nunspeet
0341 250 560


Natuurpark Berg en Bos

Natuurpark Berg en Bos

Natuurpark Berg en Bos heeft verschillende recreatieve voorzieningen. Er is een uitkijktoren, een speelweide, vlindertuin, archeologische vindplaatsen en de Apenheul.

Adres:
J.C. Wilslaan 21
7313HK Apeldoorn
055 527 05 50


Malkenschoten

Malkenschoten

In deze prachtige kinderboerderij kunnen kinderen vrij spelen, klimmen en klauteren. Ze kunnen dieren voeren, trampoline springen, waterfietsen, midgetgolfen, hutten bouwen en nog veel meer.

Adres:
Dubbelbeek 4
7333NJ Apeldoorn
055 533 32 803


Street Jump Apeldoorn

Street Jump Apeldoorn

Een trampolinepark voor alle leeftijden met gratis parkeren. Street Jump Apeldoorn beschikt over een NERF-Arena! De directe buren van het trampolinepark bieden nog meer vertier. Zo is er voor een unieke ervaring de spannende VR Arcade!

Adres:
Christiaan Geurtsweg 11
7335JV Apeldoorn
055 203 3005


Thermen Bussloo

Thermen Bussloo

De Russische Banja sauna, de Kelo Aufguss sauna, de Finse sauna en de rozensauna: elk heeft zijn eigen ritueel en zijn een beleving voor lichaam en geest. De verschillende baden zijn heerlijk verwarmend of juist verrassend verkoelend.

Klik hier voor scherpe kortingsacties >>

Adres:
Bloemenksweg 38
7383RN Voorst
055 368 26 40


Ermelosche schaapskooi

Ermelosche schaapskooi

In het bezoekerscentrum bij de schaapskooi kun je veel leren over de schapen die dagelijks met de herder op pad gaan. Ook over de bijen en andere dieren die op de Veluwe leven. Er zijn speurtochten, natuurspelletjes en er is een speeltuintje.

Adres:
Postweg 50
8052PK Ermelo
0577 407 254


Julianatoren

Julianatoren

Een gezellig pretpark met verschillende attracties speciaal voor kinderen. Stap in een draaimolen, geniet van het Cas de Ranger bospad of ga in de achtbaan. Voor jong en oud is het er genieten. Ook van een ijsje, kop koffie en meer.

Tickets Julianatoren met korting >>

Adres:
Amersfoortseweg 35
7313AC Apeldoorn
055 355 32 65


Dolfinarium

Dolfinarium

Beleef een spetterend dagje uit in Dolfinarium. De sterren van de zee worden tijdens verschillende presentaties aan je voorgesteld. In het park wonen dolfijnen (in twee groepen), walrussen, zeeleeuwen, bruinvissen en zeehonden. Bij het Roggenrif mag je zelf roggen en kleine haaiensoorten uit de Noordzee voeren en aaien.

Bestel je tickets met korting >>

Adres:
Strandboulevard Oost 1
3841AB Harderwijk
0341 467 467


Walibi Holland

Walibi Holland

In dit pretpark vind je 9 themazones met allerlei spannende attracties. Je hebt hier de snelste, langste en spannendste achtbanen van Nederland. Ook voor de kleintjes zijn er verschillende leuke attracties.

Adres:
Spijkweg 30
8256RJ Biddinghuizen
0321 32 99 99


Hans & Grietje Pannenkoekenhuis en speelpark

Hans & Grietje Pannenkoekenhuis en speelpark

Beleef het sprookje van Hans en Grietje tijdens het eten van een lekkere pannenkoek. Je kan hier naast lekker eten ook van alles beleven als kind. Bewegende vloeren, betoverde plafonds en "zwevende" tafels, Race rond op het Skeltercircuit, spring op de trampolines en nog veel meer.

Adres:
Sternweg 2A
3898LJ Zeewolde
0320 268 294


Veluwse Bron

Veluwse Bron

Ben je op zoek naar de ideale combinatie van de rust van de Veluwe en het ontspannen in een sauna? Plan dan een uitstapje naar de Veluwse Bron in Emst, Gelderland. Hier ontdek je thermen, sauna’s en alle overige faciliteiten die bij een wellnesscentrum horen zoals de mogelijkheid om een massage of beautybehandeling te ondergaan. Eventueel kun je er ook gezellig komen overnachten, een maaltijd nuttigen of een leuke workshop volgen.

Bekijk de scherpste kortingsacties voor de Veluwse Bron >>

Adres:
Viskweekweg 10
8166KJ Emst
088 00 648 00


Zwaluwhoeve

Zwaluwhoeve

Na een bezoek aan de Zwaluwhoeve in Hierden, Gelderland is het haast onmogelijk om nog gestrest te zijn. In dit grootschalige wellnessresort vind je namelijk verschillende bijzondere sauna’s, zwembaden en stoombaden. Ontdek er bijvoorbeeld de Boomgaardsauna’s en de Noorderlicht sauna, de Finse Thuja sauna, de Rozensauna of het heerlijke Kruidenbad. Boek een arrangement als je ook graag van een beautybehandeling wilt komen genieten, en breng ook vooral een bezoekje aan één van de verschillende restaurants die je in het saunacomplex vindt.

Bekijk hier de beste aanbiedingen >>

Adres:
Zuiderzeestraatweg 108
3849AJ Hierden
088 006 48 44


De Koperen Ezel

De Koperen Ezel

Een speelparadijs en kinderboerderij met een heerlijk terras. Geniet van een versnapering en zie je kinderen spelen. Maak een ezelwandeling en picknick in de vrije natuur. Een heerlijk uitje voor het hele gezin.

Adres:
Kopermolenweg 4
8161RM Epe
0578 66 24 52


Boschbad

Boschbad

Boschbad in Apeldoorn is ideaal voor een leuk dagje uit tijdens een warme dag. Je vindt hier 3 baden, een wedstrijdbad, een recreatiebad en een waterspeeltuin. Er zijn glijbanen, springkussens en een midgetgolfbaan.

Adres:
Felualaan 29
7313GM Apeldoorn
055 355 29 87


Restaurant Amuse

Restaurant Amuse

Kenmerkend voor Restaurant Amuse zijn het goede eten en de gastvrijheid. Op het uithangbord bij het restaurant staat dan ook niet voor niets "Gezellig eten bij Pim & Vera". Je merkt het ook als je binnenkomt, want je voelt je direct meer dan welkom. In dit sfeervolle a la carte restaurant worden veel seizoens- en regionale producten geserveerd. Bijvoorbeeld een malse tournedos van rundvlees uit Oldebroek. De kruiden en groenten komen soms zelfs uit eigen tuin! Ook een aanrader is het amuse menu van 5 gangen. Dit bestaat uit 10 kleine gerechtjes.

Adres:
Eperweg 47b
8084HB 't Harde


Klimbos Veluwe

In dit park zijn er twee klimbossen, een juniorbos (vanaf 1.20 m) en een regulier bos, (vanaf 1,60 m). Met maar liefst 9 verschillende klimroutes met verschillende niveaus kun je je hier prima een dag vermaken.

Adres:
J.C. Wilslaan 21
7313HK Apeldoorn
055 36 80 388


Nederlands Artilleriemuseum

Dit museum vertelt over de geschiedenis van Nederlandse artillerie en wapens. Aan de hand van diorama’s, uniformen en verschillende soorten munitie leer je over dit onderwerp. Het museum ligt op een legerplaats.

Adres:
Eperweg 149
8084HE 't Harde
0525 65 73 10


Natuurgebied Beekhuizerzand

Geniet van de flora en fauna in stuifzandgebied Beerhuizerzand. Hier kun je fietsen en picknicken. Ook zijn er verschillende wandelroutes waarbij je het unieke gebied ontdekt.

Adres:
Watertorenweg 90
3847LZ Harderwijk
0341 411 911


Nationaal Orgelmuseum

In het Nationaal Orgelmuseum leer je alles over de ontwikkeling van het orgel. Er zijn veel verschillende types te bezichtigen en er is een museumwinkel waar je bladmuziek voor het orgel kan kopen.

Adres:
Rozemarijnsteeg 9
8081GA Elburg
0525 684 220


Museumboerderij Mariahoeve

Verbaas je over hoe de zusjes Steventje, Geertje en Maria, verstoken van moderne middelen, vanaf 1907 tot 2003 op deze boerderij leefden. Boek eens een overnachting in de B&B in de sfeer van deze vervlogen tijden.

Adres:
Kiefveldersteeg 11
3882RG Putten
06 30 23 40 32


Museum Elburg

Breng een bezoek aan het markantste, vijftiende eeuwse, gebouw an Elburg. Daar vind je een uitgebreide collectie van voorwerpen die de geschiedenis van Elburg vertegenwoordigen. Bekijk ook de dubbelkapel en de voormalige kloosterpanden. De Vischpoort, het muurhuisje en de kazematten behoren ook tot het museum.

Adres:
Jufferenstraat 65
8081CR Elburg
0525 68 13 41


Marius van Dokkum Museum

Raak, in het enige museum dat aan een nog levende kunstenaar gewijd is, met wildvreemden in gesprek over een schilderij. Lach hardop om de humoristische maatschappijkritiek die in de schilderijen verwerkt is. Ook heel geschikt voor kinderen.

Adres:
Academiestraat 7
3841ES Harderwijk
0341 414 468


Landgoed Schovenhorst

Het bos staat bekend om zijn bomentuinen, de zogenaamde arboreta. Je kunt heerlijk over het landgoed wandelen, aan de hand van een uitgezette route. Je kunt uit drie routes kiezen, een cultuur-historische, een door het bos en een door de bomentuinen.

Adres:
Garderenseweg 93
3881GK Putten
0341 351 207


Klimbos Ermelo

In dit Veluwse klimbos zijn 7 parcoursen, waar beginners en gevorderden volop kunnen klimmen. De routes hebben verschillende moeilijkheidsgraden. Sommige routes bevatten wel 60 hindernissen.

Adres:
Drieërweg 125
3852MA Ermelo
0341 55 39 05


Kok Experience

Voor jong en oud is Kok Experience een ware belevenis. Je vindt er een ruimte voor lasergamen, escape rooms, een indoor en outdoor speelparadijs en een bioscoop.

Adres:
Hoofdweg 2
3842GZ Harderwijk
0341 230 000


Midgetgolf Elburg

Midgetsgolf Elburg is de place to be voor een gezellig potje midgetgolf! Doordat de baan verlicht is kan je ook ’s avonds nog spelen.

Adres:
Havenkade 5
8081GP Elburg
0525 68 38 08


Paleis Het Loo

Een van de belangrijkste koninklijke paleizen die zijn opengesteld voor publiek. De laatste bewoonster was Koningin Wilhelmina, maar tevens heeft Lodewijk Napoleon in de Franse tijd zijn hand gehad de vormgeving van het kasteel en het landgoed. Momenteel vindt er een verbouwing plaats.

Adres:
Koninklijk Park 1
7315JA Apeldoorn
055 577 24 00


Ouwehands Dierenpark

Met ruim miljoen bezoekers per jaar is Ouwehands Dierenpark heel erg in trek. Bewonder de unieke reuzenpanda’s Xing Ya en Wu Wen in Ouwehands Dierenpark! Betreed de mystieke wereld van Pandasia en beleef de Chinese sfeer. Ontmoet de reuzenpanda’s en vervolg je reis door Pandasia, dat in traditioneel Chinese stijl is gebouwd. Sta ook neus aan neus met de ijsberen, loop onder de slingerende orang oetans door en bespied de beren in Expeditie Berenbos. Bewonder de bijzondere nevelpanters, de Afrikaanse olifanten, ga op avontuur in Gorilla Adventure en hang de beest uit in de overdekte speeljungle RavotAapia. Beleef een dag vol dierbare ontmoetingen!

Adres:
Grebbeweg 111
3911AV Rhenen
0317 650 200


Museum Oud Soest

Het voormalige Sint Jozefklooster in Soest is een mooi voorbeeld van eind negentiende-eeuwse katholieke architectuur. Het is ontworpen door A.C. Bleys, architect van de Nicolaaskerk in Amsterdam. In dit bijzondere gebouw is nu de uitgebreide en rijke collectie van het Museum Oud Soest te zien.

Adres:
Steenhoffstraat 46
3764BM Soest
035 602 38 78


Kinderboerderij Vijverhof

Kom ook genieten van ons twee hectare grote wijkplantsoen De Vijverhof. Een fraai wandelpad leidt u langs onze drie locaties vol vriendelijke dieren.

Adres:
Vijverhof 4a
8121GZ Olst


Het Speelgoedkabinet

Speelgoed vanaf 1950 tot nu kan je hier bekijken. Barbies, auto's, helden zoals Spiderman maar ook modeltreinen, LEGO en Meccano is hier te zien. Je kan iedere woensdagmiddag van 14.00 tot 16.00 komen kijken of op afspraak.

Adres:
Bovennieuwstraat 65
8261HB Kampen
038 332 28 95


Zwembad De Hokseberg

Zwembad de Hokseberg is het perfecte zwembad voor iedereen. Je kunt er baantjes zwemmen, maar er zijn ook twee glijbanen voor de kids. Daarnaast zijn er twee grote ligweide met speeltoestellen!

Adres:
Wolkamerweg 42
8084MZ 't Harde
0525 651 201


Wandelroute Leuvenhorst

De wandelroute Leuvenhorst is een unieke wandeling door bos en over een stuk open stuifzand. Deze plek komt uit het einde van de ijzertijd.

Adres:
Hierderweg 19
8077SG Hulshorst


Veluws Museum Hagedoorns Plaatse

In Hagedoorns Plaatse maak je een tijdreis van 300 jaar op een oude boerderij. Jaarlijks zijn er hier diverse tentoonstellingen over het leven van vroeger op de boerderij.

Adres:
Ledderweg 11
8161SZ Epe
0578 627 162


Strand Horst

Dit gebied staat bekend als een van de meest geliefde surf- en kitesurflocaties van ons land. In de buurt van het strand kan gebruik worden gemaakt van een restaurant. Overnachting is tevens mogelijk bij Telstar Surfclub. Voor minigolf en paintball bestaan er tevens mogelijkheden.

Adres:
Palmbosweg 1
3853LB Ermelo
06 538 20 553


Stadsmuseum Harderwijk

Het stadsmuseum Harderwijk laat aan de hand van verschillende en gedurfde collecties de geschiedenis van de stad zien. De kunst is zowel abstract als realistisch.

Adres:
Donkerstraat 4
3840AB Harderwijk
0341 41 44 68


Recreatiegebied Kievitsveld

Bij recreatiegebied Kievitsveld kun je genieten van de zon op het zandstrand en in de ligweides. Ook zijn er verschillende sportieve activiteiten te ondernemen op het water.

Adres:
Viskweekweg 3
8166KJ Emst
06 53 455 076


Recreatiegebied Heerderstrand

Het Heerderstrand biedt een breed zandstrand. Jong en oud vermaken zich hier met minigolfen, maar er is ook ruimte voor kunst. Het kunstwerk 'De Ontmoeting' is de wijde omgeving een begrip.

Adres:
Ossenbergweg 1
8181MZ Heerde


Kinderboerderij Voskuilerhoeve

Spelen tussen de geitjes, schapen en varkens en natuurlijk op de speeltoestellen. Er is ook speelgoed voor de kinderen aanwezig. Soms is het mogelijk om een ritje op de pony te maken.

Adres:
Honingweg 16
8091DN Wezep
06 22 57 69 44


Kinderboerderij Laag Buurlo

Groots opgezette kinderboerderij met grote weides voor de dieren. Knuffelen en aaien mag zeker. De grote speeltuin is omheind met daaromheen gezellige picknickbanken. Er is horeca aanwezig, maar een eigen picknick meenemen mag ook.

Adres:
Homerusstraat 7
7323PX Apeldoorn
055 366 5293


Veluws Zandsculpturenfestijn

Het thema van dit jaar bij het Veluws Zandsculpturenfestijn is ‘Reis om de wereld’. Alle taferelen die je ziet zijn gemaakt van zand, zo ook een hele dierenwereld.

Adres:
Oude Barnevelderweg 5
3886PT Garderen
0577 462 472


Apenheul

In de apendierentuin van Nederland geniet je van verschillende loslopende apen. Bezoek de stoere gorilla’s tijdens de presentatie op de Bongo Bonde. En beklim de apenboom met zijn bewoners. Kinderen leven zich lekker uit in de gethematiseerde speeltuin. Na een dagje Apenheul bezoek je het omliggende wandel- en speelpark Berg & Bos.

Adres:
J.C. Wilslaan 21
7313HK Apeldoorn
055 357 57 57


Zorgboerderij Zeewolde

Kinderboerderij met midgetgolf, eigen winkel met natuurvoeding en een gezellige theeschenkerij. Een compleet dagje uit met dieren en speelplezier voor jong en oud.

Adres:
Gelderseweg 30
3894AA Zeewolde
036 523 49 64


Speelnatuur Harderbos

Met een avonturen route is dit bos extra leuk voor kinderen. Bekijk meters dikke loofbomen en waan je in een waar woud in dit mooie bos. Wandel over wiegelbruggen terwijl je kijkt naar de bevers.

Adres:
Sternweg 8
3898LJ Zeewolde


Museum Schokland

Het voormalige eiland Schokland en de omringende polder worden uitgebreid belicht in dit cultuurhistorisch museum. Maak kennis met de geschiedenis aan de hand van o.a. bodemvondsten uit de directe omgeving.

Adres:
Middelbuurt 3
8319AB Schokland
0527 760 630


Museum Nagele

De architectuur en ontstaansgeschiedenis van architectuur in Nederland staan hier centraal. Ontdek hier de werken van o.a. van Eyck, Rietveld en Eesteren.

Adres:
Ring 23
8308AL Nagele
0527 653 077


Museum Het Oude Raadhuis

De leefomstandigheden van het visserseiland Urk staat centraal in dit historische museum. Verdiep je in Urk een plaats welke terug te vinden is in teksten van meer dan 1000 jaar oud.

Adres:
Wijk 2
8321EP Urk
0527 683 262


Dorhout Mees

In Dorhout Mees zijn allerlei sportieve activiteiten te doen. De activiteiten zijn verdeeld over drie thema’s. Zo kun je er schietsporten beoefenen en golfen. Daarnaast zijn er avontuurlijke activiteiten, zoals abseilen en een hindernisbaan.

Adres:
Strandgaperweg 30
8256PZ Biddinghuizen
0321 33 11 38


A. Vogel tuinen

In de A. Vogel tuin worden planten op een ecologische wijze gekweekt. De planten hebben allemaal een geneeskrachtige werking. Voor de bezoekers van de tuinen staat er keurig uitgelegd welke planten het zijn en wat de werking ervan is. In de tuin vindt je ook een blotevoetenpad, waarin je heerlijk tot rust komt.

Adres:
Eperweg 3
8084RB 't Harde
0525 687 200


Boerderij Pret

Op deze boerderij kun je je uitleven in de indoor en outdoor speeltuin. Er is een maïsdoolhof, een lasergame-ruimte en je kunt er een ritje op een huifkar maken.

Adres:
Oude Telgterweg 251
3853PG Ermelo
0341 361 989


Kinderboerderij de Maten

Gezellige buurtboerderij gelegen aan een groot park en een woonwijk. Op de speelweide en in de speeltuin spelen kinderen met veel plezier. Er is tevens een winkeltje en een terras.

Adres:
Pallietergaarde 25
7329HB Apeldoorn
055 541 70 50


Kids Playground Apeldoorn

Het voormalige Kids Playground is omgetoverd tot het grootste trampolinepark, van Nederland. Krazy Kangaroo biedt 2700 m2 aan verschillende soorten trampolines, zoals ninja parcours en diagonale trampolines.

Adres:
Schorpioenstraat 10
7323AK Apeldoorn
055 366 79 11


Kasteel Cannenburch

Het middeleeuwse kasteel Cannenburch ligt in een prachtig natuurgebied waar mooie fiets- en wandelroutes kunnen worden afgelegd. Het kasteel zelf is te bezichtigen en er is veel te leren over het leven in de 18e eeuw.

Adres:
Maarten van Rossumplein 4
8171EB Vaassen
0578 571 292


Kabouterpad Nunspeet

Door middel van een kabouterroute wordt je door het bos geleid. Bij de verschillende kabouters zijn educatieve opdrachten, speciaal voor kinderen. De route is er op gericht kinderen meer te leren over de natuur.

Adres:
Plesmanlaan 2
8072PT Nunspeet
0341 217 011


Huifkarcentrum De Kronkel

In dit centrum kun je een ritje maken met de huifkar door het prachtige natuurgebied. Daarnaast kun je in het huifkarcentrum boogschieten, kompaslopen, klootschieten en escapegame spelen.

Adres:
Assel 12
7346AK Hoog Soeren
055 519 14 45


Dierenweide Harderwijk

Kom knuffelen met konijnen, cavia’s, schapen en andere boerderijdieren. Via leuke evenementen maak je kennis met het boerenleven. Zoals Schaapscheerdersfeesten. Het is mogelijk om een dier symbolisch te adopteren.

Adres:
Hoefbladmeen 1b
3844VL Harderwijk
06 10 25 81 73


De levenstuinen van het Groot Hontschoten

1,6 hectare grond is omgetoverd tot een levenstuin. De tuin is ingericht volgens het Zen principe, vanuit een filosofische benadering. Er zijn verschillende onderdelen in de tuin: bijvoorbeeld de rotstuin, mineralentuin en de witte tuin. In de tuin worden diverse exposities gehouden van kunstenaars.

Adres:
Holthoevensestraat 16
7395SE Teuge
055 323 1001


De Beeldentuin

Deze beeldentuin wordt ook wel een woonwinkeldorp genoemd. In ruim 1300 vierkante meter vind je hier alles voor decoratie in huis en tuin. Er zijn workshops en er is een lunchroom.

Adres:
Oude Barnevelderweg 5
3886PT Garderen
0577 46 24 82


CODA museum

Het CODA museum heeft wisselende tentoonstellingen met moderne en beeldende kunst. Ook zijn er tentoonstellingen over mode en sieraden van internationale kunstenaars. De geschiedenis van Apeldoorn komt ook aan bod.

Adres:
Vosselmanstraat 299
7311CL Apeldoorn
055 526 84 00


Burnside cablepark

In Burnside cablepark kun je wakeboarden aan een kabel. Er is geen wind of boot nodig. Er worden obstakels gebruikt om het nog spannender te maken. Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

Adres:
Viskweekweg 3
8166KJ Emst
0578 573 170


Bosbad Putten

Bosbad Putten heeft zowel een subtropisch binnenbad als een verwarmd buitenbad. Het binnenbad heeft een stroomversnelling, watermassages, glijbanen en stoombaden. Buiten zijn er ligweides en een terras.

Adres:
Zuiderveldweg 6
3881LJ Putten
0341 351 288


Boerderijmuseum De Bovenstreek

Tijdens een bezoek aan het Boerderijmuseum in Oldebroek lijkt het alsof de oorspronkelijke bewoners even weg zijn. De bezoekers kunnen kennis maken met het boerenleven van ruim een eeuw geleden. Oók zijn er leuke wisselexposities en meerdere leuke kinderactiviteiten, waaronder een verkleedhoek (fotomoment!). Je vindt het Boerderijmuseum op ca. 3,5 km van Landgoed 't Loo.

Adres:
Bovenstraatweg 10a
8096PE Oldebroek
0525 63 14 57


Deze website gebruikt cookies, meer info