☰ Menu
 
 

Zwembad Landal Landgoed 't Loo

Landal GreenParks

Park in het kort


  • Aan de rand van de Veluwe
  • Ideaal park met (jonge) kinderen
  • Recreatieplas en mooie Park Plaza met veel faciliteiten

Bungalows van bovengemiddeld niveau. Veel faciliteiten en een erg leuke Park Plaza. Landal Landgoed 't Loo is uitermate geschikt voor een vakantie met jonge kinderen. Het park is voorzien van een sfeervol zwembad met peuterbad en diverse andere attracties. Midden op het park ligt een recreatieplas. Op het park stikt het van de faciliteiten voor zowel jong en oud. Zo vind je een indoorspeeltuin, bowlingbanen, een game centre en een Bounty Boat. Je hebt de keuze uit comfort bungalows, luxe uitvoeringen en speciale kinderbungalows. Lees uitgebreide omschrijving.

Landal Landgoed 't Loo Boeken

Alleen te boeken via:

Uitgebreide omschrijving

Het zwembad op Landgoed 't Loo

Zeker met jonge kinderen, of met baby's een aanrader. Het zwembad op Landal Landgoed 't Loo is niet heel groot, maar wel bijzonder sfeervol. Daarnaast vind je hier ook een peuterbad, met een glijbaantje erbij. Hier kunnen de kinderen al op jonge leeftijd lekker vanaf glijden. Ook het speelgoed in het peuterbad maakt het zwemmen voor de kinderen nog leuker. Omkleden met een baby, of met peuter kan vrij lastig zijn, maar hier is ook bij dit zwembad in alles voorzien om dit een stukje makkelijker te maken. Het zwembad zelf is uitgerust met een stroomversnelling, bubbelbank en een fontein. Aangezien Landgoed 't Loo een populair park is, zijn er altijd wel andere mensen in het zwembad, maar het is hier vrijwel nooit enorm druk.

Of ga buiten zwemmen

Bij mooi weer kun je op Landal Landgoed 't Loo natuurlijk ook buiten zwemmen. De recreatieplas in het midden van het park leent zich hier uitstekend voor. Rondom de recreatieplas ligt een strand. Tevens vind je rondom deze recreatieplas tal van andere attracties, zoals een tokkelbaan en een trekvlot.

Conclusie zwembad

Dit zwembad krijgt zeker een 8, ondanks het gebrek aan glijbanen, op de peuterglijbaan na dan. De sfeer, de geschiktheid voor jonge kinderen en de totale inrichting maken heel veel goed. Het zwembad is niet al te groot, maar toch draagt het zwemvermaak op Landal Landgoed 't Loo er mede aan bij dat veel gasten ieder jaar weer terugkomen op dit park. Dit zegt wel genoeg eigenlijk.

Reviews

9

mfc michielse
26-10-2018

familieweekend

fijn gezwommen, goed gegeten en gedronken heel relaxed heerlijk weekend gehad voor 1e keer is kleindochter met de gehele familie mee geweest en alles goed verzorgd, fijn en vriendelijk personeel altijd alles perfect geregeld. Huisje was schoon en voldeed aan alle verwachtingen

8.3

Sandra
01-12-2017

Prachtig kindvriendelijk park waar veel te doen is

Zeker met jonge kinderen 1 van de betere parken die er te vinden zijn. Er wordt veel gedaan voor de kinderen en ook de faciliteiten zijn top! In het zwembad kunnen jonge kinderen zich ook volledig uitleven. Qua huisjes is dit park ook een stuk beter dan gemiddeld.

9.1

Linda de Moor
13-02-2017

Erg genoten met de kinderen

Samen met de kinderen van 4 en 2 jaar oud een tijdje geleden op dit park verbleven. Onze ervaring was heel erg goed. Er was heel veel te doen, waaronder lekker pannenkoeken eten, maar ook het zwembad was erg leuk, hoewel niet heel erg groot, was het wel intiem. Verder vonden de kinderen de verhalen van Bollo ook heel erg spannend en eigenlijk wij als ouders ook wel. Een geweldig park dit, waar we zeker nog eens naartoe gaan.

Deze website gebruikt cookies, meer info