☰ Menu
 
 

EuroParcs De Wije Werelt

EuroParcs
Foto van EuroParcs De Wije Werelt in Gelderland

Park in het kort


Met een unieke ligging op de Veluwe te midden van bossen en een prachtige natuur op loopafstand is het hier optimaal genieten. Zowel de liefhebbers van natuur, wandelen en fietsen als gezinnen met kinderen zijn hier op Camping De Wije Werelt op de juiste plek. Het is een luxe gezinscamping met goed verzorgde kampeerplaatsen en een tal van bijzondere huuraccommodaties. Kom gezellig langs en ervaar het zelf! Lees uitgebreide omschrijving.

EuroParcs De Wije Werelt Boeken

Check de beste aanbieding bij:

Of check de actuele last minutes

Uitgebreide omschrijving

Camping De Wije Werelt

Met een unieke ligging op de Veluwe te midden van bossen en een prachtige natuur op loopafstand is het hier optimaal genieten. Zowel de liefhebbers van natuur, wandelen en fietsen als gezinnen met kinderen zijn hier op Camping De Wije Werelt op de juiste plek. Het is een luxe gezinscamping met goed verzorgde kampeerplaatsen en een tal van bijzondere huuraccommodaties. Kom gezellig langs en ervaar het zelf!

Een ontspannen verblijf op de Veluwe

Op Camping De Wije Werelt ben je letterlijk omringd door de natuur. Het Nationaal Park De Hoge Veluwe ligt op slechts 2 kilometer afstand, het bos Planken Wambuis grenst direct aan de camping en je hoeft maar eventjes te lopen om bij het mooie Mosselsche Zand te komen. Stuk voor stuk mooie elementen die je vakantie op Camping De Wije Werelt bijzonder maken. Het is daardoor heerlijk vertoeven op de camping, waar je de keuze hebt uit diverse velden en kampeerplaatsen. Kies je voor een basis-, comfort-, comfort XL- of Super comfort XL plaats? De velden beschikken over de nodige faciliteiten en bieden wanneer gewenst rust, voldoende ruimte en comfort. Camping De Wije Werelt beschikt ook over een tal van unieke accommodaties. Denk bijvoorbeeld aan de ‘Zwerfhut’, deze zijn in samenwerking met Natuurmonumenten gemaakt van duurzaam hout. Ook de ‘The Pod’ of ‘Geurt’ behoort tot de bijzondere huuraccommodaties en bieden veel comfort en natuurlijk een unieke kampeerervaring. Houd je het liever eenvoudig dan zijn er natuurlijk ook mobile homes en boslodges waar je naar hartenlust kunt verblijven!

De faciliteiten van Camping De Wije Werelt

Door de fijne ligging is de camping ideaal voor zowel gezinnen met kinderen als stellen. Trek er heerlijk op uit en verken de natuur met de fiets of te voet. Bewonder de mooie natuur, het wild in Planken Wambuis of ga op pad met een boswachter. Op Camping De Wije Werelt zelf is er natuurlijk ook voldoende te beleven. Vooral voor kinderen is het een groot speelparadijs. Er zijn speeltuinen, een kindertheater, een indoor speelplaats, een kinderboerderij en natuurlijk het openluchtzwembad. Vervelen is hier absoluut geen optie! Camping De Wije Werelt beschikt verder ook over een gezellig restaurant, snackbar, fietsverhuur, winkel en nog veel meer faciliteiten die het verblijf veraangenamen.

Kortingen en aanbiedingen voor Camping De Wije Werelt

Deze fijne gezinscamping is ideaal voor een ontspannen, comfortabele vakantie. Je wilt hier natuurlijk niet te veel voor betalen. Wij raden je aan om de actuele acties van de door ons geselecteerde aanbieders te vergelijken. Wellicht zit er een goede actie voor jou bij en kan je hierdoor eenvoudig besparen op de reissom! Houd wel rekening met de bijkomende kosten, dit zijn meestal reserveringskosten, toeristenbelasting en eventueel verplicht bedlinnen. Verder willen wij je alvast een hele goede vakantie toewensen op de Veluwe!

Deze website gebruikt cookies, meer info