☰ Menu
 
 

EuroParcs Resort De Wije Werelt

Otterlo, Gelderland

EuroParcs

Park in het kort


  • Unieke ligging bij Park De Hooge Veluwe
  • Veelzijdig in aanbod accommodaties
  • Vooral bij mooi weer veel leuke faciliteiten

Pal naast Park De Hooge Veluwe vind je in de regio van alles. Naast veel uitstapjes ook alles wat de Veluwse natuur te bieden heeft. Daarnaast biedt Resort De Wije Werelt van EuroParcs flink wat faciliteiten, waaronder een indoor speeltuin en een buitenzwembad. Qua accommodaties is dit park zeer veelzijdig, met chalets, luxe bungalows en ruimte kampeerplaatsen. Een park dat zich uitstekend leent voor een gezinsvakantie in de natuur. Lees uitgebreide omschrijving.

EuroParcs Resort De Wije Werelt Boeken

Meestal geboekt via:

Of check de actuele last minutes

Resort De Wije Werelt

Met een unieke ligging op de Veluwe te midden van bossen en een prachtige natuur op loopafstand is het hier optimaal genieten. Zowel de liefhebbers van natuur, wandelen en fietsen als gezinnen met kinderen zijn hier op Resort De Wije Werelt op de juiste plek. Met een keuze uit mooie bungalows, chalets en ruime kampeerplekken biedt dit park op gebied van accommodaties een veelzijdig aanbod. Qua faciliteiten is dit park geschikt voor jong tot oud met o.a. een buitenzwembad, speeltuin en een restaurant.

Buitenzwembad, indoor speeltuin, kinderboerderij en meer

Bij mooi weer zorgt vooral het buitenzwembad, voorzien van peuterbad voor erg veel vermaak. Echter niet onbelangrijk om te vermelden. Kinderen vervelen zich vanwege de indoor speeltuin en de kinderboerderij ook bij minder mooi weer geen moment. Daarnaast biedt het park gratis wifi, een ontbijtshop, skelterverhuur en tal van andere zaken. Kortom Resort De Wije Werelt is vooral bij goed weer een erg compleet park waar jong en oud kunnen genieten van de schitterende natuur. 

Resort De Wije Werelt op de Veluwe

Resort De Wije Wereld ligt pal naar Park De Hooge Veluwe. Qua natuur ga je het in Nederland niet veel beter treffen. Stuifzand, kuddes schapen, heidevelden en bossen. Je vindt het allemaal op slechts een steenworp afstand. Daarnaast is er aan uitstapjes in deze omgeving geen gebrek. Bezoek eens Burgers' Zoo, Julianatoren of de Apenheul, of veel van de vele andere gave uitstapjes in de regio.

Tips in de omgeving

Kortingen en aanbiedingen voor Camping De Wije Werelt

Dit veelzijdige en complete park biedt erg veel voor gezinnen hie houden van de natuur. Natuurlijk betaal je hiervoor niet graag teveel. Wij raden je aan om de actuele acties van de door ons geselecteerde aanbieders te vergelijken. Wellicht zit er een goede actie voor jou bij en kan je hierdoor eenvoudig besparen op de reissom! Houd wel rekening met de bijkomende kosten, dit zijn meestal reserveringskosten, toeristenbelasting en eventueel verplicht bedlinnen. Verder willen wij je alvast een hele goede vakantie toewensen op de Veluwe!

Deze website gebruikt cookies, meer info