Meer dan 600 vakantieparken
☰ Menu
 
 

EuroParcs de Hooge Veluwe

Arnhem, Gelderland

EuroParcs

Park in het kort


  • Vlakbij Nationaal Park De Hooge Veluwe
  • Nabijgelegen de stad Arnhem
  • Wellnessruimte, sportieve faciliteiten en binnen- en buitenzwembad

Vlakbij Nationaal Park De Hooge Veluwe, vindt u het gelijknamige vakantiepark van Droomparken. Vanaf het park kunt u de prachtige natuur verkennen die u volop tegenkomt in de omgeving. DroomPark Hooge Veluwe biedt een uitgebreide keuze aan chalets (twee-, vier- en zespersoons) die comfortabel en luxueus zijn ingericht en voorzien van cv. De luxueuze chalets beschikken over een vaatwasser en combimagnetron.   Lees uitgebreide omschrijving.

EuroParcs de Hooge Veluwe Boeken

Meestal geboekt via:

Of check de actuele last minutes

DroomPark Hooge Veluwe

EuroParcs de Hooge Veluwe in Arnhem

Vlakbij Nationaal Park De Hooge Veluwe, vindt u het gelijknamige vakantiepark van EuroParcs. Vanaf het park kunt u de prachtige natuur verkennen die u volop tegenkomt in de omgeving. EuroParcs de Hooge Veluwe biedt een uitgebreide keuze aan chalets (twee-, vier- en zespersoons) die comfortabel en luxueus zijn ingericht en voorzien van cv. De luxueuze chalets beschikken over een vaatwasser en combimagnetron.

Peuterbadje

Faciliteiten op EuroParcs de Hooge Veluwe

Op Hooge Veluwe vindt u o.a. een binnen- en een buitenzwembad met ligweide, daarnaast een enorme hoeveelheid sportieve faciliteiten, een wellnessruimte met Finse sauna, infrarood sauna, zonnebank, spinningfiets en crosstrainer. Daarnaast zijn er diverse voorzieningen voor de kinderen en een á la carte restaurant.

Campinggedeelte

EuroParcs de Hooge Veluwe: De omgeving

De Hoge Veluwe is een afwisselend natuurgebied met bossen, vennen, heidevelden en stuifzanden. Midden in het park staat het kunstmuseum Kröller-Müller met bijzondere beeldentuin, het spannende onder-de-grond-museum  Museonder en een echt jachtslot. Met de stad Arnhem in de nabijheid is er altijd een mogelijkheid om heerlijk te winkelen. De stad heeft een eigen Modekwartier. Maar denk ook aan het Nederlands Openluchtmuseum en Burger’s Zoo met de overdekte wereld van een tropisch regenwoud. Je hoeft je dus geen moment te vervelen op EuroParcs de Hooge Veluwe.

Tips in de omgeving
Speeltuin

Kortingen en aanbiedingen EuroParcs de Hooge Veluwe

Wilt u EuroParcs de Hooge Veluwe boeken voor de laagste prijs? Vergelijk dan de aanbiedingen van de door ons geselecteerde aanbieders en u vindt altijd het beste aanbod voor Hooge Veluwe in Arnhem.

Reviews

5.4

Marian Bouthoorn
15-10-2017

Mooie omgeving maar verder......

De dames bij de receptie waren zeer vriendelijk en ook in het restaurant prima eten en aardige bediening. Gelukkig hadden wij een bungalow bij de ingang van het park, daar zag het er netjes uit. Verder in het park veel bouwactiviteiten voor nieuwe bungalows. Je zal er maar naast zitten een week. De milieustraat is een lachertje. Maar 1 plek achterin het park, ver lopen, en het lijkt meer op een vuilstort. Wij moesten met een camper door het park naar de uitgang en toen bleek opeens de weg over te gaan in een bouwplaats/zandbak. Stond niets aangegeven bij de ingang. Dus we kwamen vast te zitten in het zand. Bij de receptie gevraagd of we eruit gehaald konden worden door een trekker die op het park reed. Ze moesten dat aan de manager vragen. Nou, dat konden we vergeten. De man kwam even kijken en vertelde dat het niet zo slim was..... en liep vervolgens gewoon lachend weg. Wat een arrogante kerel. Een medewerker van de facilitaire dienst wilde ons helpen maar moest daarvoor eerst toestemming vragen aan diezelfde manager/directeur. We konden het vergeten en de beste man durfde het dus ook niet te doen. Vervolgens reden er hoveniers langs met een trekker die ons met gemak eruit hadden kunnen trekken. Maar ook zij durfden het niet aan omdat meneer de directeur geen toestemming gaf. Belachelijk. Maar gelukkig zijn er ook nog hele vriendelijke mensen. Er reed een busje van een bouwbedrijf en die mannen vroegen zelf of ze ons konden helpen. Zo kan het dus ook. In 5 minuten hadden ze ons uit het zand getrokken. Zonder toestemming van meneer de directeur. Ja... die moet nog een hoop leren als het om klantvriendelijkheid gaat. Waarschijnlijk vindt hij het belangrijker om bungalows te bouwen en te verkopen. Door deze slechte ervaring zijn wij zeker niet van plan om nog naar dit park terug te gaan.

 

Deze website gebruikt cookies, meer info