Meer dan 600 vakantieparken
☰ Menu
 
 

Vakantiepark De Kuilart

De Kuilart

Park in het kort


  • Gelegen in 1 van de mooiste steden van Friesland
  • Uitstekend park voor de watersporter
  • Subtropisch zwembad, disco, filmzaal en nog veel meer faciliteiten

Vakantiepark De Kuilart is een enorm uitgebreid vakantiepark, gelegen in 1 van de mooiste streken van Friesland. Het park biedt een perfecte uitvalsbasis om de Friese steden eens te verkennen. 7 van de 11 liggen namelijk binnen een afstand van 20 Kilometer. Het park is erg veelzijdig en geschikt voor een grote doelgroep, zo zullen zowel natuurgenieters, vissers, watersporters en gezinnen met kinderen zich uitstekend op dit parl vermaken. Lees uitgebreide omschrijving.

Vakantiepark De Kuilart Boeken

Check de beste aanbieding bij:

Of check de actuele last minutes

Uitgebreide omschrijving

5 Sterren Vakantiepark De Kuilart

Vakantiepark De Kuilart is een enorm uitgebreid vakantiepark, gelegen in 1 van de mooiste streken van Friesland. Het park biedt een perfecte uitvalsbasis om de Friese steden eens te verkennen. 7 van de 11 liggen namelijk binnen een afstand van 20 Kilometer. Het park is erg veelzijdig en geschikt voor een grote doelgroep, zo zullen zowel natuurgenieters, vissers, watersporters en gezinnen met kinderen zich uitstekend op dit parl vermaken.

Faciliteiten Vakantiepark De Kuilart

Vakantiepark De Kuilart is een uitstekend park voor de watersporter. U kunt zowel boten huren, als uw eigen boot meenemen en aanleggen in de jachthaven op het park. Daarnaast is er op het park ook nog een subtropisch zwembad, sauna met solarium, bowlingbaan, disco, filmzaal en nog veel meer. Niet voor niets heeft Vakantiepark De Kuilart 5 sterren.

Kortingen en aanbiedingen Vakantiepark De Kuilart

Wilt u het mooie Friese vakantiepark De Kuilart boeken voor de allerlaagste prijs? Vergelijk dan de prijzen van de door ons geselecteerde aanbieders en u pak uw voordeel bij uw boeking voor Vakantiepark De Kuilart.

Deze website gebruikt cookies, meer info