Meer dan 600 vakantieparken
☰ Menu
 
 

RCN De Potten

Offingawier, Friesland

RCN Vakantieparken
Restaurant met terras aan het water
Plaats review >>

Geef je mening in 2 minuten

Park in het kort


  • Het park heeft 2 eigen Jachthavens
  • Voor watersportliefhebbers het ultieme vakantieverblijf
  • Bungalows, chalets en villa's gelegen aan het water of de jachthaven

Vakantiepark RCN De Potten is met name voor watersportliefhebbers het ultieme vakantieverblijf. Met zijn uitmuntende ligging aan zowel het Sneekermeer als de Grote Potten is het hier op en top genieten van water, natuur en natuurlijk de vrijheid. Met twee eigen jachthavens biedt het vakantiepark jou de mogelijkheid om met een eigen boot aan te leggen om zo te genieten van een comfortabele vakantie aan het water. Kamperen was nog nooit zo leuk, met de kampeerterreinen vlakbij de oevers. Ook de bungalows, chalets en zelfs villa’s zijn voorzien van alle gemakken en bieden vrijwel allemaal een pracht uitzicht over het water. Geniet van de luxe, comfort en natuurlijk de bijzondere omgeving en kom op vakantie naar RCN De Potten! Lees uitgebreide omschrijving.

RCN De Potten Boeken

Meestal geboekt via:

Of check de actuele last minutes

Ligplaats voor boten

RCN De Potten

Vakantiepark RCN De Potten is met name voor watersportliefhebbers het ultieme vakantieverblijf. Met zijn uitmuntende ligging aan zowel het Sneekermeer als de Grote Potten is het hier op en top genieten van water, natuur en natuurlijk de vrijheid. Met twee eigen jachthavens biedt het vakantiepark jou de mogelijkheid om met een eigen boot aan te leggen om zo te genieten van een comfortabele vakantie aan het water. Kamperen was nog nooit zo leuk, met de kampeerterreinen vlakbij de oevers. Ook de bungalows, chalets en zelfs villa’s zijn voorzien van alle gemakken en bieden vrijwel allemaal een pracht uitzicht over het water. Geniet van de luxe, comfort en natuurlijk de bijzondere omgeving en kom op vakantie naar RCN De Potten!

Kinderen fietsen over de camping

Kamperen aan het water

Het is een ware belevenis, kamperen op RCN De Potten. Je kunt hier direct aan het water kamperen op een van de twee ‘kampeer-havens’. Je hebt de keuze om de tent of caravan te plaatsen aan het Sneekermeer of aan de Grote Potten. Heb je liever een plek iets verder verwijderd van het water dan is dit natuurlijk ook mogelijk. De kampeerplekken zijn vrij groot opgezet zodat je voldoende ruimte hebt. Vanzelfsprekend zijn de kampeervelden voorzien van alle nodige faciliteiten. Het kamperen aan het water is niet alleen bijzonder, maar ook ideaal voor de watersportliefhebbers. Bij goed weer is een duik in het meer zo gemaakt, evenals varen over het meer, surfen, waterskiën en nog veel meer activiteiten behoren tot de mogelijkheden!

Het animatieteam vermaakt de kindere

Bungalows, chalets en villa's

Wil je liever van meer comfort en luxe genieten dan is het mogelijk te verblijven in een van de bungalows of chalets. Een groot gedeelte is aan het water of de jachthaven gelegen, zodat je een prachtig uitzicht hebt over een van de twee meren. En wanneer je in het bezit bent van een boot, dan kan je deze plaatsen op de te huren ligplaats vlakbij de door jou gehuurde bungalow of chalet. Ideaal, niet waar? De bungalows en chalets zijn te boeken vanaf 4 personen tot een maximale bezetting van 10 personen. Vanzelfsprekend heb je de keuze uit verschillende types, van bijvoorbeeld een vrijstaande 4-persoons bungalow met zicht op het meer tot een prachtig vrijstaande luxe bungalow met een serre direct aan het water. Mocht je het echter nog luxer willen dan zijn de recreatievilla’s echt iets voor jou. Maar liefst 50 stuks verspreid gelegen over drie landtongen bieden jou alle luxe en comfort die je tijdens je vakantie maar kunt wensen. Iedere villa heeft een eigen insteekhaven of botensteiger waardoor je boot gegarandeerd dicht in de buurt ligt. Kortom, een fantastische vakantie met het gezin, vrienden of familie beleef je in een van de accommodaties van RCN De Potten!

Bekijk alle bungalows
Mensen zitten buiten op het terras

De faciliteiten op RCN De Potten

Er is zowel op het park als in de wijde omgeving genoeg te zien, beleven en ondernemen. Allereerst de vele activiteiten op het water. Iedere watersportliefhebber komt hier helemaal aan zijn trekken. Zeilen, varen, zwemmen, surfen en andere sporten die op het water beoefend kunnen worden behoren tot de mogelijkheden. Natuurlijk is er op het vakantiepark zelf ook voldoende vermaak aanwezig. Het recreatieteam staat dagelijks voor iedereen klaar met leuke spellen en activiteiten, wat natuurlijk vooral heel leuk is voor het allerkleinste publiek! Verder zijn er meerdere speeltoestellen, verhuur van fietsen, skelters en waterfietsen, een sportveld, piratenschip, fossielenveld, trampolines en talloze andere sportieve faciliteiten. Door de fijne ligging aan het water staat het leven in de buitenlucht centraal op RCN De Potten!

Kinderen varen over het water

De omgeving van RCN De Potten

De verdere omgeving buiten het park is ook zeker de moeite waard. Waar water centraal staat in Friesland kan je er ook hier in Sneek niet om heen. Maak een mooie tocht met de boot of fiets door de wijde omgeving. Friesland heeft een prachtige natuur, veelal ongerept met het nog oorspronkelijke landelijke karakter. Ontdek Sneek en Heerenveen, maar ook Workum en Bolsward zijn erg leuk. Sportief en avontuurlijk, zo kan je een vakantie in Friesland het beste omschrijven. Leuk om te ondernemen met het hele gezin!

Tips in de omgeving
Restaurant met terras aan het water

Kortingen en aanbieden voor RCN De Potten

Ben je enthousiast en wil je ook graag je vakantie doorbrengen op RCN De Potten in Sneek? Kijk vooral naar de actuele kortingen en aanbiedingen van de RCN Vakantieparken, wie weet tik je een mooie actie op de kop en kan je voordelig genieten van jouw vakantie. Natuurlijk is het ook aan te raden om de andere, door ons geselecteerde, aanbieders van RCN De Potten te vergelijken. Niemand wilt immers te veel betalen. Houd wel altijd rekening met bijkomende kosten zoals reserveringskosten, eventuele kosten voor een eindschoonmaak of bedlinnen en natuurlijk de toeristenbelasting. Wij willen je alvast een hele prettige vakantie wensen op vakantiepark RCN De Potten!