☰ Menu
 
 

Landal Waterpark Terherne

Terhene, Friesland

Landal GreenParks

Park in het kort


  • Schitterende bungalows aan het water
  • Supermooie ligging met prachtig uitzicht
  • Veel te doen in de omgeving

Luxe bungalows met een ongekend mooie ligging aan het water. Zoek je echter een park waar qua faciliteiten en activiteiten veel te beleven valt. Zal dit niet het park zijn dat je zoekt. De bungalows zijn echter onovertroffen! Naast de ruimte die deze te bieden hebben, voorzien ze ook in veel luxe. Daarnaast ligt iedere bungalow aan het water. Tevens is Landal Waterpark Terherne een uitstekend park voor watersporters. Lees uitgebreide omschrijving.

Landal Waterpark Terherne Boeken

Check de beste aanbieding bij:

Of check de actuele last minutes

Mensen varen over het water

Kleinschalig waterpark in Terherne

Luxe bungalows, voorzien van prachtig interieur met uitzicht over het water. Dit is wat het kleinschalige Waterpark Terherne te bieden heeft. Qua faciliteiten moet dit park het vooral hebben van de omgeving. Naast een receptie, waar je tevens een boot, of sloep kan huren vind je hier verder niets. De omgeving maakt op dit gebied wel veel goed, met in de buurt veel mogelijkheden voor leuke uitstapjes, restaurantjes en natuurlijk de Friese wateren. Zoek je echter een park voor een gezinsvakantie van een week, of langer, dan is dit waarschijnlijk niet het park wat je zoekt. Wil je in luxe genieten van water en een prachtig uitzicht, dan is dit park zeker een aanrader!

Het terras bij 1 van de waterwoningen

Luxe bungalows aan het water

De prachtige bungalows, met vanuit je woonkamer een schitterend uitzicht over het water. Dit is waar dit park sterk in is. Voor alle bungalows geldt dat deze modern zijn ingericht en daarnaast voorzien in veel extra’s. Deze extra’s hakken er overigens wel in. Het goedkoopste exemplaar beschikt zelfs over een sauna. Dit geldt overigens weer niet voor een aantal duurdere exemplaren. Vanwege de opbouw van het park, beschikken alle bungalows over een ligging aan het water. Toch biedt de ene bungalow een mooier uitzicht dan de andere bungalow. Al mag van alle bungalows gezegd worden dat ze zowel van binnen, als van buiten wel heel erg mooi zijn. Tip: Bepaal via de plattegrond welke bungalow jouw voorkeur heeft.

Bekijk alle bungalows
Kinderen vermaken zich op het water

Faciliteiten: Bootverhuur en wateractiviteite

Veel faciliteiten ga je op het park zelf niet vinden. Een receptie vind je hier uiteraard wel en daarnaast kun je op het park een boot huren. Wel handig op een park met zoveel water. Op loopafstand van het Landal Waterpark Terherne vind je daarnaast flink wat restaurants. Tevens is er vlakbij in het centrum van Terherne een supermarkt te vinden. Vlakbij vind je daarnaast ook nog eens het Kameleondorp en vanaf het park kun je kennismaken met Stand Up padding. Qua faciliteiten is dit niet bepaald een park dat overloopt, maar de omgeving en het vele water maakt veel goed.

6-8 persoonswaterwoning op Landal Waterpark Terherne

Schitterende omgeving met natuurlijk veel water

Dat er veel water in de omgeving te vinden is, is natuurlijk een understatement. Als je van water houdt zijn er vrijwel geen betere plekjes te vinden, maar er is meer! Zoals het Natuurmuseum Friesland, de stad Sneek, diverse musea, AquaZoo Friesland en veel evenementen. Daarnaast biedt de omgeving heel erg veel andere mogelijkheden voor leuke uitstapjes. Welkom dus in het gastvrije Friesland!

Tips in de omgeving
De binnenkant van 1 van de waterwoningen

Kortingen en aanbiedingen Landal Waterpark Terherne

Doorgaans vind je de beste prijs voor dit luxe waterpark door de actuele Landal acties te checken. Ook kun je vaak lekker scherpe last minutes vinden voor dit schitterende park. Qua prijs is dit duidelijk in het hogere segment, maar dit geldt dan ook voor de bungalows en de prachtige locatie. Wij wensen je in ieder geval een fijn verblijf aan de Friese wateren op Landal Waterpark Terherne.

Deze website gebruikt cookies, meer info