☰ Menu
 
 

Landal Waterpark De Alde Feanen

De Veenhoop, Friesland

Landal GreenParks

Park in het kort


  • Luxe waterwoningen
  • Middenin de Friese natuur
  • Met bootverhuur

Friesland leren kennen in haar meest pure vorm. Dit ook nog eens vanuit een bungalow die qua interieur en luxe helemaal top is! Bijzonder punt van Landal Waterpark De Alde Feanen is dat de waterwoningen prachtig uitzicht over het water bieden. Krijg je hierdoor nog meer zin in water, dan kun je op het park ook een boor huren. Daarnaast zijn er in de omgeving nog tal van andere dingen te doen. Een luxe waterpark dus, voor rustzoekers en watergenieters. Lees uitgebreide omschrijving.

Landal Waterpark De Alde Feanen Boeken

Check de beste aanbieding bij:

Of check de actuele last minutes

Landal Waterpark De Alde Feanen voor luxe watergenieters

Als je van water houdt, van luxe en van een schitterend design, dan is Waterpark De Alde Feanen waarschijnlijk precies wat je zoekt. Een park waarop je Friesland in al haar puurheid beleeft. Verwacht hier overigens geen breed scala aan kinderactiviteiten, want daar is dit het park niet naar. Op dit waterpark draait om rust, de omgeving, het water en het genieten van de waterwoningen die werkelijk helemaal top zijn. Wat je hier wel als extra's vindt: Bootverhuur, fietsverhuur. Ben je er klaar voor om Friesland te leren kennen?

Bootverhuur, fietsverhuur en broodjesservice

Landal De Alde Faenen boek je vooral vanwege de Friese wateren en de prachtige bungalows. De faciliteiten zijn hier dan ook op afgestemd. Je vindt hier dan ook bootverhuur, fietsverhuur, een boodschappen- en broodjesservice. Op loopafstand van het park vind je daarnaast Restaurant It Polderhûs. Geen park dat bomvol zit qua faciliteiten, maar je boekt een park als dit dan ook om een hele andere reden.

Schitterende bungalows aan het water

Zelfs de meest veeleisende persoon zal blij verrast zijn tijdens het betreden van de waterwoningen op dit park. Allereerst bieden de woningen een schitterend uitzicht over het water. De smaakvol gekozen grote raampartijen geven hieraan een extra dimensie. Daarnaast zijn de waterwoningen op Landal Waterpark De Alde Faenen erg modern en luxe ingericht. Er is echter 1 probleem: Je moet ook weer naar huis!

Bekijk alle bungalows

Verken de Friese wateren

Friesland is water, maar dat niet alleen! Friesland is nog veel meer dan water. Weleens een bezoek gebracht aan Leeuwarden? Vanaf Waterpark De Alde Faenen is het slechts een half uur rijden. Daarnaast zijn Kameleondorp Terherne en Aquazoo ook zeker een bezoek waard. In de provincie Friesland vind je daarnaast erg veel historie, kortom laat je verrassen!

Tips in de omgeving

Kortingen en aanbiedingen Landal Waterpark De Alde Feanen

Dit park heeft werkelijk alles wat je van een park verwacht als je een top! bungalow zoekt in een top omgeving. Echter is het weer geen park waar je naartoe gaat om kleine kinderen in een ballenbak te laten ravotten. Zoek je de beste prijs voor dit Friese waterpark? Kijk dan eerst eens op onze Landal aanbiedingenpagina. Daarnaast kun je natuurlijk proberen last minute te boeken, echter bestaat dit park uit zeer weinig bungalows, waardoor de kans klein is dat je een last minute gaat vinden. Vroegboeken kan je daarnaast soms ook best veel voordeel opleveren, daarnaast is er dan ook vaak maximale beschikbaarheid. Wij wensen je in ieder geval een fijne vakantie op dit luxe bungalowpark!

Deze website gebruikt cookies, meer info