☰ Menu
 
 

RCN Villapark Sneekermeer

Offingawier, Friesland

RCN Vakantieparken

Park in het kort


Wil je graag een watersportvakantie combineren met een comfortabel, luxueus verblijf aan het Sneekermeer? Kijk dan vooral eens verder naar hetgeen wat RCN Villapark Sneekermeer jou te bieden heeft! Maar liefst 50 riante villa’s, gelegen pal aan het water en met een eigen aanlegsteiger of insteekhaven. Een pracht omgeving met veel groen, water en natuurlijk de karakteristieke sfeer van het Friese land. Deze elementen zorgen er voor dat jij een onbezorgde vakantie zult beleven, wat wil je immers nog meer? Lees uitgebreide omschrijving.

RCN Villapark Sneekermeer Boeken

Check de beste aanbieding bij:

Of check de actuele last minutes

luchtfoto van RCN Villapark Sneekermeer

RCN Villapark Sneekermeer

Wil je graag een watersportvakantie combineren met een comfortabel, luxueus verblijf aan het Sneekermeer? Kijk dan vooral eens verder naar hetgeen wat RCN Villapark Sneekermeer jou te bieden heeft! Maar liefst 50 riante villa’s, gelegen pal aan het water en met een eigen aanlegsteiger of insteekhaven. Een pracht omgeving met veel groen, water en natuurlijk de karakteristieke sfeer van het Friese land. Deze elementen zorgen er voor dat jij een onbezorgde vakantie zult beleven, wat wil je immers nog meer?

Luxe villa's met uitzicht op het water

Een riante recreatievilla aan het water

De watervilla’s op RCN Villapark Sneekermeer zijn verzorgd ingericht met mooie interieurs waardoor het je aan niets zal ontbreken. Er zijn 4 types boekbaar, 2 typen voor maximaal 6 personen, 1 voor maximaal 8 personen en een mooie ruime villa voor maar liefst 10 personen. Een aantal hiervan hebben een mooie serre met direct zicht op het water. Ook zijn er villa’s met de extra luxe van een whirlpool en sauna, ideaal voor als je optimaal wilt gaan genieten van een ontspannen vakantie. Iedere villa beschikt over een eigen aanlegsteiger of insteekhaventje. Je kunt dus tot aan de deur komen met je boot en deze op een veilige plaats, in het zicht, aanleggen. De 50 villa’s liggen verspreid over 3 landtongen, hierdoor heerst er veel vrijheid en rust. Het is d perfecte uitvalsbasis voor een ontspannen vakantie, waar de natuur en recreatie op het water centraal staan.

Bekijk alle bungalows
Keuken met eettafel in 1 van de villa's

De faciliteiten op RCN Villapark Sneekermeer

Het villapark behoort tot RCN De Potten. Wanneer je in een van de luxueuze villa’s verblijft mag je standaard gebruik maken van alle faciliteiten die RCN De Potten tot de beschikking heeft. Hiertoe behoren onder andere de verhuurcentra’s voor watersport attributen zoals kano’s, waterfietsen, zeilboten en motorboten. Ook vele faciliteiten voor kinderen vind je hier. Zij zullen zich absoluut geen moment vervelen in de speeltuintjes, sportveldjes, in het piratenschip of de recreatiezaal. Het recreatieteam verzorgt iedere dag een uitmuntend programma vol sport en spel voor jong en oud. Mocht een van de kinderen nog niet bevoegd zijn tot het varen op het water, dan biedt RCN De Potten een snelcursus zeilen in de zeilschool. Al lerende wijs zullen zij veel plezier beleven op het water! Naast de faciliteiten voor kinderen is er natuurlijk ook een gezellig restaurant met een ruim terras aan het water. Kom hier heerlijk genieten van het mooie zicht over het meer en de vele voorbij varende bootjes. De ultieme plek voor een gezellige lunch of gezamenlijk diner terwijl je qua uitzicht op de eerste rang kan vertoeven. Ook heeft RCN De Potten een snackbar voor de lekkere trek en een croissanterie voor verse broodjes in de morgen. Als gast van Villapark Sneekermeer staan alle faciliteiten van RCN De Potten tot jouw beschikking!

Je eigen boot bij je eigen villa aan het water

De omgeving van RCN Villapark Sneekermeer

De prachtige ligging van de villa’s op 3 landtongen in het Sneekermeer maken het villapark extra bijzonder. De vakantieparken van RCN staan reeds bekend om de keuze voor unieke locaties en ook in dit geval is dat weer goed gelukt. Water staat centraal in Friesland en ook hier kan je er niet omheen. Door de twee meren heb je de mogelijkheid om ontspannen tochtjes met de boot te maken en te genieten van de landelijke Friese omgeving. Natuurlijk kan je ook aanmeren om de verkenning op het land voor te zetten. Sneek is dan zeer zeker een aanrader. Een gezellige stad met grachtjes en veel historie. Ook Heeg, Makkum en Joure zijn het bezoek meer dan waard als je het Friese leven wilt ervaren. Eigenlijk is een verblijf in Friesland een goede combinatie van sport en avontuur, door het waterrijke landschap en de aanwezigheid van natuur en steden raak je hier niet snel uitgekeken.

Tips in de omgeving
Luxe villa's aan het water

Kortingen en aanbieden voor RCN Villapark Sneekermeer

Door de riante, luxe villa’s is het RCN Villapark Sneekermeer een vakantiepark van hogere klasse. Dit hoeft echter niet te betekenen dat je onnodig veel hoeft te betalen! Kijk voorafgaand eens naar de actuele kortingen en aanbiedingen van de RCN vakantieparken. Wellicht scoor je een mooie aanbieding, een fijne lastminute voordeel of een actie tijdens vakanties. Iedereen wilt immers wat kunnen besparen, niet waar? Kijk daarom snel, en maak eventueel ook een vergelijking met de andere door ons geselecteerde aanbieders. Houd wel rekening met de bijkomende kosten. Deze bestaan vaak uit reserveringskosten, toeristenbelasting en eventueel kosten voor een eindschoonmaak en/of bedlinnen. Wij wensen je vanuit hier alvast een hele fijne vakantie met je gezin, vrienden of familie op RCN Villapark Sneekermeer!

Deze website gebruikt cookies, meer info