☰ Menu
 
 

Landgoed Eysinga State

St. Nicolaasga, Friesland

Park in het kort


Bungalowpark Landgoed Eysinga State ligt in Sint Nicolaasga, een ideale locatie tussen de grote meren van Friesland. Het bungalowpark ligt op een eeuwenoud landgoed.  Een geschikte uitvalsbasis voor watersportliefhebbers en ontdekkingsreizigers naar alles wat Friesland te bieden heeft. Op de nabijgelegen golfbaan kunt u naar hartenlust een balletje slaan. Lees uitgebreide omschrijving.

Landgoed Eysinga State Boeken

Check de beste aanbieding bij:

Of check de actuele last minutes

Landgoed Eysinga State Sint Nicolaasga (FR)

Bungalowpark Landgoed Eysinga State ligt in Sint Nicolaasga, een ideale locatie tussen de grote meren van Friesland. Het bungalowpark ligt op een eeuwenoud landgoed.  Een geschikte uitvalsbasis voor watersportliefhebbers en ontdekkingsreizigers naar alles wat Friesland te bieden heeft. Op de nabijgelegen golfbaan kunt u naar hartenlust een balletje slaan.

Faciliteiten op Landgoed Eysinga State

Op het Landgoed Eysinga State bevindt zich een zwemvijver met een zandstrand, speeltuin, kleine dierenweide en een volleybalveld. Ook worden er kano's en roeibootjes verhuurd. De Funyaks met hun stille buitenboordmotoren zijn ideaal voor een tocht op de meren en de vaarten. In De Blaauwpleats, een karakteristieke Friese boerderij, is een sfeervolle brasserie gehuisvest waar onder andere pannenkoeken worden geserveerd.

Landgoed Eysinga State: De omgeving

‘Sint Nyk’, zoals de Friezen zeggen, wordt omringd door weilanden, water en bossen. Jonker Johan Vegelin van Claerbergen, bewoner van de Eysinga State, legde rond 1780 de Vegelinbossen aan waar je nu heerlijk kunt wandelen. De Friese Meren en Sleat (Sl;oten), een van de elf Friese steden, liggen op fietsafstand.

Tips in de omgeving

Accommodaties op Landgoed Eysinga State

Op Landgoed Eysinga State vind je ruime en zeer luxe bungalows met een grote tuin die geschikt zijn voor families van 4 tot 6 personen. Sommige bungalows hebben een romantische sfeer (slapen in een bedstee!), andere die van een Drents-Friese boerderij met rieten dak. Deze boerderijen hebben een eigen aanlegsteiger waarvan je zo de Friese Meren kunt opvaren. Alle accommodaties beschikken over hedendaagse faciliteiten.

Bekijk alle bungalows

Deze website gebruikt cookies, meer info