☰ Menu
 
 

Recreatiecentrum Bergumermeer

Park in het kort


  • Één van de mooiste plekjes van Friesland
  • Erg geschikt voor natuurliefhebbers
  • Veel faciliteiten

Het Bergumermeer is één van de mooiste plekjes van Friesland. Daarom is dit recreatiepark ook bij uitstek geschikt voor natuurliefhebbers, maar door de vele faciliteiten die op het park aanwezig zijn, zijn ook gezinnen met kinderen hier prima op hun plek. Lees uitgebreide omschrijving.

Recreatiecentrum Bergumermeer Boeken

Meestal geboekt via:

Of check de actuele last minutes

Uitgebreide omschrijving

Recratiepark Het Bergumermeer

Het Bergumermeer is één van de mooiste plekjes van Friesland. Daarom is dit recreatiepark ook bij uitstek geschikt voor natuurliefhebbers, maar door de vele faciliteiten die op het park aanwezig zijn, zijn ook gezinnen met kinderen hier prima op hun plek.

Faciliteiten Bergumermeer

Op Bergumermeer zijn diverse faciliteiten, zoals een water- en speelparadijs. Hier kunnen kinderen lekker spelen en in het zwembad kunnen ook de volwassenen lekker baantjes trekken. Op het gebied van horeca heeft Bergumermeer ook genoeg te bieden, o is er een restaurant, pannenkoekenrestaurant en een snackbar.

Kortingen en aanbiedingen Bergumermeer

Wilt u Bergumermeer boeken tegen de allerlaagste prijs? Vergelijk dan de diverse aanbieders die we voor Bergumermeer voor u hebben geselecteerd en u boekt altijd het beste aanbod.

Deze website gebruikt cookies, meer info