Meer dan 600 vakantieparken
☰ Menu
 
 

Summio Waterpark Zwartkruis

Summio Parcs

Park in het kort


  • Aan het Friese Bergumermeer
  • Mooie bungalows aan het water, voorzien van aanlegsteiger
  • Veel luxe wellness faciliteiten in een aantal bungalows

Luxe bungalows aan het water, voorzien van moderne inrichting. Buiten de voorzieningen op de naastgelegen jachthaven na, biedt Waterpark Zwartkruis verder geen faciliteiten. Hiermee is dit park niet heel geschikt voor gezinsvakantie, maar des te meer voor watersporters, natuurgenieters en rustzoekers. Alle bungalows op dit park liggen aan het water en zijn voorzien van een aanlegsteiger. Daarnaast voorzien veel bungalows in extra luxe wellness toevoegingen. Lees uitgebreide omschrijving.

Summio Waterpark Zwartkruis Boeken

Meestal geboekt via:

Of check de actuele last minutes

Uitgebreide omschrijving

Waterpark Zwartkruis: Als je van water houdt

Een park dat het van 2 dingen moet hebben. Allereerst: een geweldige ligging aan het water, ten tweede: De prachtige bungalows. Faciliteiten zijn er op dit park nagenoeg niet. Hiermee is Waterpark Zwartkruis dan ook niet echt geschikt voor een vakantie met kinderen. Voor wie dan wel: Watersporters, natuurgenieters en rustzoekers. Zeker als je van water houdt is dit dan ook een ideaal park. Naast het park ligt namelijk een jachthaven, met tankstation, boothelling en ook kun je hier terecht voor het huren van een sloep. Daarnaast heb je vanuit je bungalow een prachtig uitzicht over het water en vanaf sommige plekjes over een heel stuk van het Bergumermeer.

Luxe waterbungalows

Met slechts 41 bungalows is Waterpark Zwartkruis een kleinschalig park. Ideaal voor rustzoekers. Groot voordeel van de bungalows is dat ze allen aan het water liggen, maar er is meer…. De bungalows beschikken namelijk over flink wat luxe. Zo zijn er exemplaren met een infraroodsauna, een Finse sauna, een buiten sauna, of een jacuzzi. Luxe is zeker gecombineerd met de moderne inrichting een garantie. Daarnaast beschikken de bungalows ook nog eens over een eigen steiger. Tot zover de voordelen. 1 nadeel: We vinden dat de privacy een beetje tegenvalt.

Kortingen en aanbiedingen Waterpark Zwartkruis

De beste aanbieding voor dit luxe waterpark vind je doorgaans door te kijken op onze Roompot kortingscodepagina. Daarnaast kun je ook de aanbiedingen van de door ons geselecteerde aanbieders vergelijken. Houdt rekening met mogelijk bijkomende kosten. Meestal zijn dit reserveringskosten, toeristenbelasting en bedlinnen. Zeker in de zomer kun je op dit park redelijk voordelig genieten van het waterrijke Friesland. We hopen dan ook dat je een fijne vakantie zult hebben op Waterpark Zwartkruis.

Deze website gebruikt cookies, meer info