☰ Menu
 
 

Villapark Akenveen

Hogenboom Vakantieparken

Park in het kort


Een prachtig vakantiepark dat een uitstekende uitvalsbasis vormt voor de provincies Drenthe, Groningen en Friesland. Villapark Akenveen ligt op slechts ca. 15 minuten rijden van de steden Groningen en Assen, daarnaast ligt ook het prachtige plaatsje Zuidlaren op slechts 3 km afstand. Hier vind je veel restaurantjes en andere leuke winkeltjes in 1 mooie lange winkelstraat. Verder vind je in Zuidlaren natuurlijk het Zuidlaardermeer. Vooral bij mooi weer kun je hier genieten van zon en water. De directe omgeving van Villapark Akenveen kenmerkt zich door mooie natuur en leent zich uitstekend voor fiets- en wandeltochten. Lees uitgebreide omschrijving.

Villapark Akenveen Boeken

Meestal geboekt via:

Of check de actuele last minutes

Uitgebreide omschrijving

Villapark Akenveen in Tynaarlo

Een prachtig vakantiepark dat een uitstekende uitvalsbasis vormt voor de provincies Drenthe, Groningen en Friesland. Villapark Akenveen ligt op slechts ca. 15 minuten rijden van de steden Groningen en Assen, daarnaast ligt ook het prachtige plaatsje Zuidlaren op slechts 3 km afstand. Hier vind je veel restaurantjes en andere leuke winkeltjes in 1 mooie lange winkelstraat. Verder vind je in Zuidlaren natuurlijk het Zuidlaardermeer. Vooral bij mooi weer kun je hier genieten van zon en water. De directe omgeving van Villapark Akenveen kenmerkt zich door mooie natuur en leent zich uitstekend voor fiets- en wandeltochten.

Een prachtig vakantiepark

Villapark Akenveen is een prachtig vakantiepark. Kenmerkend voor het park is de ligging van de bungalows en het meer in het midden van het park. Erg veel bungalows zijn direct gelegen aan dit meer, waardoor je op Villapark Akenveen op vakantie bent aan het water. De bungalows op het park zijn er grofweg in 2 types. De nieuwere Drentsche Aa woningen en de 4 en 6 persoons bungalows. Voor alle bungalows geldt dat je er zeker niets tekort zult komen. Alle bungalows op Villapark Akenveen scoren zeker boven het gemiddelde, maar als je echte luxe wilt, dan is type Drentsche Aa wellicht de beste keuze. Op het park vind je een duikschool, dierenweide, snackbar, pizzarestaurant en een midgetgolfbaan. Het park zal het beste bij je passen als je hoge eisen stelt aan de vakantievilla en de ligging hiervan. Op dit punt is Villapark Akenveen werkelijk uniek!

Kortingen en prijzen Villapark Akenveen

Villapark Akenveen boek je meestal tegen de laagste prijs als je eerst eens kijkt bij de actuele acties van Hogenboom Vakantieparken. Tevens vind je soms erg mooie aanbiedingen door een vergelijk te maken tussen de diverse door ons geselecteerde aanbieders voor Villapark Akenveen. Houdt hierbij rekening met bijkomende kosten, als reserveringskosten, kosten voor bedlinnen en toeristenbelasting. We hopen dat je een fijne vakantie zult hebben op Villapark Akenveen!

Deze website gebruikt cookies, meer info