☰ Menu
 
 

Summio Parc Waterpark De Bloemert

Midlaren, Drenthe

Summio Parcs

Park in het kort


  • Schitterende Ligging aan het Zuidlaardermeer
  • Sommige bungalows met zwembad
  • Vlakbij de steden Groningen en Assen

Met een prachtige ligging aan het Zuidlaardermeer, in de buurt van Drentse heidevelden. Het park is voorzien van erg verschillende bungalows. Van heel erg luxe, met zelfs een privé zwembad, tot de wat meer mainstream vakantiebungalows. In de regio is voor jong en oud veel te doen. Op het park zijn echter niet heel veel faciliteiten te vinden. De vele activiteiten op het Zuidlaardermeer maken wat dit betreft erg veel goed. In de buurt van het park vind je de steden Assen en Groningen. Lees uitgebreide omschrijving.

Summio Parc Waterpark De Bloemert Boeken

Check de beste aanbieding bij:

Of check de actuele last minutes

Het terras van Paviljoen De Bloemert

Waterpark De Bloemert, als je van water houdt

De ligging van dit park is uniek.Waterpark De Bloemert ligt namelijk pal aan het Zuidlaardermeer en heeft veel te bieden voor waterliefhebbers. Daarnaast is ook de opzet van het park uniek. Van geschakelde, modern ingerichte bungalows, tot luxe bungalows met sauna en privé zwembad. De omgeving biedt tevens erg veel natuur en op redelijk korte afstand de steden Assen en Groningen. 

Tennisbaan

Dierenweide, recreatiemeer en meer

Qua faciliteiten moet dit park het vooral hebben van de rijk voorziene bungalows en de omgeving. Zo kun je bijvoorbeeld waterfietsen op het Zuidlaardermeer, of ga hier lekker zonnen, surfen, of zwemmen. In de regio vind je ook veel heide, leuke uitstapjes en prachtig natuurschoon. Daarnaast is het op steenworp afstand gelegen stadje Zuidlaren ook zeker de moeite waard. Op het park zelf vind je verder nog een tennisbaan, basketbalveld, een speeltuin en een midgetgolfbaan. Uit eten? Aanrader is Paviljoen De Bloemert. Het restaurant op het park met schitterend uitzicht over het Zuidlaardermeer.

Nog meer bungalows aan het water

Bungalows, altijd al gedroomd van een eigen zwembad?

Qua bungalows echt een bijzonder park. Om maar direct te beginnen met de meest luxe exemplaren: Je kan hier zelfs kiezen voor een bungalow met eigen zwembad met jetstream. Daarnaast vind je in dit soort luxe bungalows natuurlijk ook een eigen sauna. Daarnaast zijn er ook de wat meer mainstream bungalows. Ook deze behoorlijk modern ingericht. Een aantal van dit soort bungalows is geschakeld, maar ook zijn er veel vrijstaande exemplaren. Bijzonder aan dit park is dat je kunt kiezen voor een bungalow in een bosrijke omgeving, als voor een bungalow aan het water.

Bekijk alle bungalows
1 van de bungalows op Landal De Bloemert

Kortingen en aanbiedingen voor Waterpark De Bloemert

De beste manier om een leuke aanbieding te vinden voor dit park aan het Zuidlaardermeer is doorgaans door onze pagina met Landal kortingen door te nemen. Ook kun je bij Landal GreenParks soms erg leuke last minutes vinden door de “Last Minute button” op deze pagina aan te klikken. Wij hopen in ieder geval dat je een leuke en luxe vakantie zult hebben op het bijzondere Waterpark De Bloemert!

Reviews

7.3

Een tevreden bezoeker
10-01-2016

Tevreden bezoeker

Rustig park Goede uitval basis voor fietstochtjes

 

Deze website gebruikt cookies, meer info