☰ Menu
 
 

Landgoed Het Grote Zand

Hooghalen, Drenthe

Roompot

Park in het kort


In de prachtige bosrijke omgeving van Hooghalen vindt u Landgoed Het Grote Zand. Een zeer uitgebreid park waar u verblijft in prachtige bungalows met alles erop en eraan. Veel van de bungalows zijn een soort boerderijtjes en geven hiermee een knusse uitstraling. Een flink aantal bungalows zijn voorzien van Finse sauna, vaatwasser, sfeerhaard en combimagnetron. Lees uitgebreide omschrijving.

Landgoed Het Grote Zand Boeken

Meestal geboekt via:

Of check de actuele last minutes

Kinderen spelen in de speeltuin

Landgoed Het Grote Zand in Hooghalen

In de prachtige bosrijke omgeving van Hooghalen vindt u Landgoed Het Grote Zand. Een zeer uitgebreid park waar u verblijft in prachtige bungalows met alles erop en eraan. Veel van de bungalows zijn een soort boerderijtjes en geven hiermee een knusse uitstraling. Een flink aantal bungalows zijn voorzien van Finse sauna, vaatwasser, sfeerhaard en combimagnetron.

Overdekt zwembad op  Roompot Landgoed Het Grote Zand

Faciliteiten op Landgoed Het Grote Zand

Op Landgoed Het Grote Zand vindt u o.a. wifi, een supermarkt, wasserette, overdekt zwembad met kleuter- en peuterbad, sauna, Turks stoombad, á la carte restauarant, eetcafe,, pannenkoekenrestaurant, snackbar. Ook op het gebied van sport en spel is er veel op het park te vinden, maar het park leent zich met name voor echte natuurliefhebbers die even lekker willen ontspannen.

Huur een fiets op het park en maak een fietstocht

Kortingen en aanbiedingen Het Grote Zand

Voor Het Grote Zand hebben we flink wat aanbieders voor u geselecteerd. Indien u wilt boeken voor de laagste prijs, vergelijk dan de aanbiedingen van de door ons geselecteerde aanbieders. U weet dan zeker dat u altijd boekt voor de allerlaagste prijs.

Deze website gebruikt cookies, meer info