Meer dan 600 vakantieparken
☰ Menu
 
 

Landal PUUR Exloo

Exloo, Drenthe

Landal GreenParks
Plaats review >>

Geef je mening in 2 minuten

Park in het kort


  • Zeer luxe bungalows
  • Schitterende omgeving
  • Flink wat faciliteiten

De luxe bungalows zorgen voor een ongekende weldaad. Daarnaast beschikt Landal PUUR Exloo ook nog eens over flink wat faciliteiten. Geniet van het binnen- of buitenzwembad, de sauna, fitness of de andere voorzieningen. Daarnaast biedt de het groene Drentse landschap veel natuur en beleving. In de buurt vind je Emmen en iets verder weg Assen en Groningen. Kortom: Een park voor alle leeftijden op ongekend luxe niveau in een schitterende omgeving. Lees uitgebreide omschrijving.

Landal PUUR Exloo Boeken

Check de beste aanbieding bij:

Of check de actuele last minutes

Bosrijk park waar je je nooit verveelt

Een bijzonder park is dit zeker, enerzijds vanwege de eigenlijk best wel decadente bungalows. Anderzijds vanwege de faciliteiten die je hier ook vindt. Daarnaast is dit park voor een kleinschalig bungalowpark erg compleet. Qua doelgroep is PUUR Exloo dan ook geschikt voor vrijwel iedereen. De omgeving leent zich uitstekend voor wandel- en fietstochten. De faciliteiten zorgen dat kinderen zich hier prima kunnen vermaken. De bungalows stellen nooit teleur, want die zijn van het allerhoogste niveau.

Zwembad, sauna, fitness en meer

Op Landal PUUR Exloo is vervelen verboden en onmogelijk! Dit park ligt op Landgoed Hunzebergen. Hier vind je ook een Fletcher hotel met veel faciliteiten, waar je tijdens een verblijf op PUUR Exloo gebruik van maakt. Zo vind je een binnenzwembad, een buitenzwembad, een minigolfbaan en een bowlingbaan. Genoeg te doen voor alle leeftijden dus! Voor de ultieme ontspanning vind je ook een zeer compleet saunaplein, met sauna, Turks stoombad, whirlpool, fitnessruimte en een beautysalon. Met ook nog een restaurant bij het park en flink wat restaurants in de directe omgeving, kom je tijdens een verblijf op dit luxe vakantiepark nooit iets tekort.

Een groene omgeving waar van alles te doen is

1 ding is absoluut zeker. In de omgeving van Landal PUUR Exloo is heel veel te doen. Tevens biedt ook de natuur ontzettend veel. Dit is namelijk het mooiste en meest bosrijke gedeelte van Drenthe. De omgeving daagt je uit tot eindeloze wandel- en fietstochten. Daarnaast is er in de regio erg veel te beleven. Vlakbij vind je bijvoorbeeld WILDLANDS Adventue Zoo Emmen. Het Hunebedcentrum, Kabouterland Exloo en heel veel meer. Tip: Zorg dat je verblijf op dit Landal park lang genoeg duurt, anders kom je vakantietijd tekort voor deze vakantie.

Tips in de omgeving

Superluxe bungalows op Landal PUUR Exloo

Echt helemaal top! Dat is wel ongeveer de kortste, maar ware omschrijving van deze bungalows. Sterker nog, veel beter ga je het niet vinden. Je beschikt over een eigen sauna en een modern interieur. De bungalows passen daarnaast perfect in het landschap en je beschikt over prachtige raampartijen. Deze luxe bungalows zijn beschikbaar van 6 t/m 10 personen. De ruimte opzet en luxe uitstraling zorgen voor 1 nadeel: Je wilt nooit meer naar huis!

Bekijk alle bungalows

Kortingen en aanbiedingen Landal PUUR Exloo

Niet gewoon een luxe park, maar gewoon luxe en comfort op het allerhoogste niveau. Landal PUUR Exloo verrast je! Daarnaast is ook de omgeving schitterend en biedt het park tal van faciliteiten. Uiteraard wil je ondanks alle luxe niet teveel betalen. Check daarom de aanbiedingen op deze pagina en profiteer van de allerlaagste prijs. Wij wensen je in ieder geval een Fijne vakantie in het schitterende Exloo in het groene Drentse landschap!

Deze website gebruikt cookies, meer info