☰ Menu
 
 

Roompot Hunzepark

Roompot Vakanties

Park in het kort


Vakantiepark Hunzepark in Gasselternijveen is kleinschalig en gelegen in een bosrijke, waterrijke en heuvelachtige omgeving. Rondom het park zijn vele outdoormogelijkheden, zoals survivalen, kanoën en ook het houden van een zeskamp. Daarnaast is het park erg geschikt voor golfliefhebbers, want op slechts 5 minuten van het park vind je de 18-holes golfbaan de Semslanden. Lees uitgebreide omschrijving.

Roompot Hunzepark Boeken

Meestal geboekt via:

Of check de actuele last minutes

Uitgebreide omschrijving

Een kleinschalig vakantiepark in hartje Drenthe

Vakantiepark Hunzepark in Gasselternijveen is kleinschalig en gelegen in een bosrijke, waterrijke en heuvelachtige omgeving. Rondom het park zijn vele outdoormogelijkheden, zoals survivalen, kanoën en ook het houden van een zeskamp. Daarnaast is het park erg geschikt voor golfliefhebbers, want op slechts 5 minuten van het park vind je de 18-holes golfbaan de Semslanden.

Faciliteteiten op Hunzepark

De faciliteiten zijn ondanks de kleinschaligheid van het park toch zeer uitgebreid, echter is er geen binnenzwembad, wel een erg mooi buitenbad. Voor sport en spel zijn er erg veel mogelijkheden op Hunzepark te vinden, zoals een beachvolleybalveld, een boogschietbaan, een jeu de boulesbaan, tafeltennistafels, tennisbanen, vismogelijkheden en een recreatieprogramma. Daarnaast is er ook bolderkarverhuur, fietsenverhuur en skelterverhuur op het vakantiepark aanwezig.

Kortingen en aanbiedingen voor Hunzepark

Hunzepark behoort tot de goedkoopste parken van de Roompot parken. Vind je het geen probleem dat er geen binnenzwembad op het park aanwezig is en ga je voor de natuur, of voor de sport-activiteiten, dan heb je op Hunzepark een park waar je niets tekort komt, voor erg weinig geld. Boek via onze website en je krijgt gegarandeerd de laagste prijs voor dit vakantiepark.

Reviews

9.3

Lindsey van Thijn
05-11-2018

Verblijf weekend Hunzendal

Wij zijn met het gezin (2 volwassenen en 2 kinderen) heerlijk een weekendje weg geweest! Kwamen erg laat aan maar zijn netjes gebeld met instructies voor het gebruik van een sleutelkastje zodat we ons huisje in konden. Bij aankomst als nog keurig ontvangen door het personeel van het restaurant. Bij aankomst is ons ook verteld dat er een auto rally was het gehele weekend, en dat we daar wat overlast van konden ondervinden. Echter hebben wij echt een fantastisch weekend gehad! Huisje was prima in orde, en tot groot genoegen van ons beschikte ons huisje over een ligbag en openhaard! Op het park zelf is ook veel te ondernemen, en het zwembad was HEERLIJK warm! ZEKER EEN AANRADER!

Deze website gebruikt cookies, meer info