ParkAanbiedingen.nlParkAanbiedingen.nl
favorieten

Roompot Hunzepark

Roompot Vakanties

Beoordeling:9.3Lees beoordelingen
Hunzepark foto
Mooie ligging van de bungalows aan het water
Varen rondom het park
Riant buitenzwembad
Mooie bungalows op Hunzepark
Veel water op en rondom het park
Buitenzwembad
Outdoor klimwand
Camping
Kinderen spelen buiten
Terras

Een kleinschalig vakantiepark in hartje Drenthe

Vakantiepark Hunzepark in Gasselternijveen is kleinschalig en gelegen in een bosrijke, waterrijke en heuvelachtige omgeving. Rondom het park zijn vele outdoormogelijkheden, zoals survivalen, kanoën en ook het houden van een zeskamp. Daarnaast is het park erg geschikt voor golfliefhebbers, want op slechts 5 minuten van het park vind je de 18-holes golfbaan de Semslanden.

Faciliteteiten op Hunzepark

De faciliteiten zijn ondanks de kleinschaligheid van het park toch zeer uitgebreid, echter is er geen binnenzwembad, wel een erg mooi buitenbad. Voor sport en spel zijn er erg veel mogelijkheden op Hunzepark te vinden, zoals een beachvolleybalveld, een boogschietbaan, een jeu de boulesbaan, tafeltennistafels, tennisbanen, vismogelijkheden en een recreatieprogramma. Daarnaast is er ook bolderkarverhuur, fietsenverhuur en skelterverhuur op het vakantiepark aanwezig.

Kortingen en aanbiedingen voor Hunzepark

Hunzepark behoort tot de goedkoopste parken van de Roompot parken. Vind je het geen probleem dat er geen binnenzwembad op het park aanwezig is en ga je voor de natuur, of voor de sport-activiteiten, dan heb je op Hunzepark een park waar je niets tekort komt, voor erg weinig geld. Boek via onze website en je krijgt gegarandeerd de laagste prijs voor dit vakantiepark.

(Laatst bijgewerkt op: 28-01-2016)

Ook wij gebruiken cookies. Sluit Melding