Meer dan 600 vakantieparken
☰ Menu
 
 

Summio Buitenplaats De Marke van Ruinen

Ruinen, Drenthe

Summio Parcs

Park in het kort


  • Erg mooie bungalows, sommigen met sauna en jacuzzi
  • Prachtige omgeving met veel bossen
  • Veel attracties vlakbij het park

Echt een park dat je kiest als je van luxe houdt. De bungalows op Buitenplaats De Marke van Ruinen zijn echt prachtig! Dit park ligt vlakbij het bekende plaatsje Westerbork, in een schitterende, groene omgeving. Qua faciliteiten geen park waar veel te doen is. Dit is vooral een park dat je kiest vanwege de bungalows en de mooie ligging. Lees uitgebreide omschrijving.

Summio Buitenplaats De Marke van Ruinen Boeken

Meestal geboekt via:

Of check de actuele last minutes

1 van de bungalows

Bungalowpark Marke van Ruinen

In een schitterend deel van Drenthe vindt je Bungalowpark Marke van Ruinen. Op het park staan prachtige villa's die erg veel privacy bieden. Baden in luxe dus, want de wellness villa's beschikken zelfs over een jacuzzi en in de blokhut bij de bungalows vind je ook nog een sauna. Ook zijn er villa's te vinden die beschikken over een sauna en zonnebank.

Bungalow

Faciliteiten op Marke van Ruinen

Marke van Ruinen heeft qua parkfaciliteiten niet zo enorm veel te bieden, De meeste luxe vind je in de villa's. Wel is WiFi op het hele park gratis en kun je een mountainbike of een andere fiets huren. De omgeving heeft wel veel te bieden qua leuke uitstapjes en attracties.

Buitenplaats De Marke van Ruinen

Kortingen en aanbiedingen Bungalowpark Marke van Ruinen

Wil je 1 van de luxe bungalows op De Marke van Ruinen boeken tegen de beste prijs? Check dan eerst de Roompot actiecode. Hiermee krijg je doorgaans de hoogste korting. Ook kun je natuurlijk de aanbiedingen van de door ons geselecteerde aanbieders voor dit park vergelijken. Houdt hierbij wel rekening met mogelijk bijkomende kosten. Meestal zijn dit reserveringskosten, toeristenbelasting en bedlinnen. Wij wensen je in ieder geval een fijne vakantie in deze mooie Drentse omgeving.

Deze website gebruikt cookies, meer info