☰ Menu
 
 

Villaparc Schoonhovenseland

Roompot

Park in het kort


Een kleinschalig vakantiepark op 1 van de beste locaties om Drenthe te verkennen. Villaparc Schoonhovenseland beschikt over zeer moderne, ruime bungalows, waardoor een comfortabel verblijf gegarandeerd is. WIFI is overigens gratis op het hele park. Lees uitgebreide omschrijving.

Villaparc Schoonhovenseland Boeken

Meestal geboekt via:

Of check de actuele last minutes

Uitgebreide omschrijving

Prachtige, moderne bungalows vlakbij Hoogeveen

Een keer echt genieten van de schitterende Drentse omgeving? Kies dan voor het nieuwe, moderne vakantiepark Villaparc Schoonhovenseland. Een klein en rustig vakantiepark met werkelijk prachtige villa's. Het park ligt op slechts een steenworp afstand nabij Hoogeveen. Hiermee ligt het park strategisch erg mooi, want vanaf het park ben je in mum van tijd op de mooiste Drentse plekjes. Drenthe kent namelijk 2 snelwegen, beide wegen lopen vlak langs Hoogeveen. Je bent dus zo in de steden Emmen, Assen, of Groningen, daarnaast is ook een bezoek aan mooie plekjes op de Veluwe goed te doen, want de Veluwe ligt op slechts 30 minuten rijden. De bungalows op het park zijn in 2016 gebouwd en behoren tot de meest moderne vakantiebungalows die er op dit moment te vinden zijn. Kortom, Villaparc Schoonhovenseland is het perfecte park om op een rustige en luxe manier Drenthe te verkennen.

Kortingen en aanbiedingen Villaparc Schoonhovenseland

Een luxe en modern park, op een perfecte locatie, waar je wellicht graag zult verblijven, maar natuurlijk betaal je liever niet teveel. Ons advies om te besparen: Bekijk de actuele acties van Hogenboom Vakantieparken, of vergelijk de door ons geselecteerde aanbieders voor dit vakantiepark. Houdt hierbij wel rekening met mogelijk bijkomende kosten, als reserveringskosten, bedlinnen en toeristenbelasting. Wij wensen je alvast een prettige vakantie toe op Villaparc Schoonhovenseland nabij de Drentse stad Hoogeveen.

 

Deze website gebruikt cookies, meer info