☰ Menu
 
 

Wat maakt Landgoed 't Loo zo bijzonder?

Wat maakt Landgoed 't Loo zo bijzonder?

Een aantal vakantieparken in Nederland zijn echt bijzonder. Deze parken bieden iets unieks op het gebied van sfeer, faciliteiten, omgeving en accommodaties. Een park is pas bijzonder als deze elementen allemaal bij elkaar passen en hiermee 1 geheel vormen. Van dit soort parken vind je er niet veel. Dit zijn van die parken waar je verblijft en ook echt bij alles het gevoel hebt dat het klopt. Landal Landgoed 't Loo is 1 van deze parken, daarom lichten we dit park ook graag even uit in deze special: "Wat maakt Landgoed 't Loo zo bijzonder?".

Landgoed 't Loo, de ligging

Landgoed 't Loo heeft een vrij unieke ligging. Wat grotere steden in de buurt zijn Zwolle en Harderwijk. Tevens ligt het prachtige vestingstadje Elburg op slechts een steenworp afstand. Verder ligt Landgoed 't Loo aan de rand van de Veluwe. Wat natuurlijk garant staat voor genieten van de natuur. Tevens biedt de Veluwe tal van mogelijkheden voor uitstapjes e.d. Ook hoef je in de omgeving van Landgoed 't Loo niet lang te zoeken naar een restaurant, want zowel in Elburg, als op de Veluwe vind je tal van vele restaurants.

Landgoed 't Loo, het park

De opbouw van het park is werkelijk uniek. Landgoed 't Loo is opgebouwd rondom een l-vormig meer. Zowel het parkcentrum als vele van de bungalows zijn gelegen direct aan dit meer, wat op zijn beurt weer omgeven wordt door een strandje. Tip voor als je gaat boeken: Het mooiste uitzicht heb je als je een bungalow boekt met uitzicht over het meer. Wil je gebruik maken van de faciliteiten, dan is het wellicht handig om ook nog een vrij centrale ligging te kiezen.

In het parkcentrum vind je vele faciliteiten, die ook nog eens op een sfeervolle manier zijn gebouwd. Erg goed sfeer is de open ruimte in het parkcentrum. Hier worden ook dingen georganiseerd als de "Bollo Club", maar ook bingo avonden. Erg leuk voor de levendigheid van het parkcentrum is dat indien je iets wilt doen, je eigenlijk continu door dit parkcentrum moet lopen, zowel als je wilt eten in 1 van de restaurants, wilt gaan zwemmen, boodschappen wilt doen, of misschien wil je bowlen, gamen, of naar de uitgebreide speelruimte. Je vindt alles in het prachtige parkcentrum.

Het zwembad op Landgoed 't Loo is niet heel uitgebreid en een tikke aan de kleine kant, maar is wel weer erg sfeervol en dat maakt erg veel goed. Naast dat je er wat baantjes kan trekken, vind je er ook een stroomversnelling. Door de gezellige inrichting van het zwembad fungeert het bad ook als een soort ontmoetingsplaats waar mensen met elkaar in gesprek raken, dit zit je op Landgoed 't Loo meer dan op andere parken.

Verder biedt het centrum nog een aantal leuke zitjes en komt er veel licht naar binnen. Vanaf de buitenkant nodigt het centrum ook heel erg uit om naar binnen te lopen, vanwege de unieke bouw. Het centrum is namelijk opgetrokken uit diverse 6-hoekige vormen die aan elkaar zijn gekoppeld. Tevens is er aan de kant van het meer een mooi terras, waarvandaan je niet alleen over het water uit kunt kijken, maar ook over het stukje strand waar vele speelattributen te vinden zijn voor de kinderen.

Landgoed 't Loo, de accommodaties

Er zijn parken met luxere accommodaties, maar op Landgoed 't Loo heb je zeker geen klagen. Dit komt mede doordat de bungalows erg degelijk zijn gebouwd. Je merkt dit bijvoorbeeld op het punt van gehorigheid, want hier heb je in deze bungalows totaal geen last van. Verder zijn de bungalows heel erg gezellig ingericht en erg compleet. Alle bungalows zijn eigenlijk hetzelfde, alleen de indeling kan weleens iets verschillen. Zo heb je bungalows voor 8 personen, je vindt hierin 2 grote slaapkamers en 2 kleine slaapkamers. De bungalows voor 6 personen beschikken allen over grote slaapkamers. Tevens heb je in sommige bungalows ook nog een extra badkamer boven. Verder zijn er ook extra luxe bungalows voorzien van sauna en vind je op Landgoed 't Loo ook extra toegankelijke bungalows waar rekening is gehouden met een rolstoel.

Landgoed 't Loo is anders en bijzonder

Het blijft moeilijk om met een stukje tekst samen te vatten wat Landal Landgoed 't Loo zo bijzonder maakt, ook al doen we ons best. Het belangrijkste is misschien nog wel de sfeer op het park. Je kan zien als je over dit park loopt dat bij alles wat gebouwd is, gedacht is aan de juiste sfeer en uitstraling. Ook foto's van dit park maken doorgaans niet in 1 keer duidelijk hoe bijzonder dit park eigenlijk is. Wat we nog wel op kunnen merken is dat Landgoed 't Loo een erg geschikt park is voor diverse leeftijden en bezoekerssamenstellingen. Het park erg kindvriendelijk, maar ook met 2 personen kun je hier echt genieten, tevens biedt het park vele mogelijkheden voor fietstochten en wandelingen, maar ook is het een perfecte uitvalsbasis om de Veluwe, of Zwolle te verkennen. Kortom: Landgoed 't Loo is geschikt voor een brede doelgroep en als je er 1 keer geweest bent, kom je er bijna zeker een keer terug.

Deze website gebruikt cookies, meer info