Meer dan 600 vakantieparken
☰ Menu
 
 

Speciale tas voor je laptop. Handig voor op vakantie!

Speciale tas voor je laptop. Handig voor op vakantie!

Moet je werken op vakantie of ga je lekker een dagje in het park werken? Eén van de grootste voordelen van een laptop is dat deze makkelijk te vervoeren is. Je neemt een laptop met gemak mee. Je hebt wel een goede geschikte tas of rugzak nodig om het apparaat in te vervoeren, zodat het beschermd wordt tegen mogelijke stoten of krassen. In laptoptassen kan je makkelijk de nodige accessoires bij je dragen, zoals een muis, een lader of een externe harde schijf.

Als je een laptop koopt zit er normaal gesproken niet automatisch een beschermende tas bij. Het is daarom van belang als je een laptop koopt, direct een mooie laptoptas erbij te kopen. Meestal vind je die niet in de winkel waar je de laptop koopt. Daar hebben ze alleen de standaard tassen. Het is veel leuker een trendy laptoptas te kopen, of een tas waar een speciaal vak in zit om je laptop in te bewaren. Er is tegenwoordig gelukkig veel keuze en hoef je niet meer voor een stoffige tas te gaan zoals vroeger altijd het geval was. Er is een enorm aanbod in leuke tassen voor een laptop en voor ieder wat wils.

Bescherm je laptop goed onderweg

Natuurlijk is de belangrijkste functie van laptoptassen om je laptop veilig te kunnen vervoeren. Er zijn verschillende modellen zoals schoudertassen, rugzakken, trolleys en aktetassen. Ook een weekendtas kan een optie zijn. Sommige tassen hebben zelfs extra functies zoals USB-laadpoorten of koptelefoon-uitgangen. Toch zal je keuze voor een laptoptas vooral afhangen van het formaat van jouw laptop.

Er zijn nog meer factoren die de keuze voor de ideale laptoptas beïnvloeden zoals het ontwerp, het materiaal, het aantal vakken en hoe je de tas kan dragen. Een tas moet wel waterbestendig zijn en comfortabel dragen. Het is van belang om van tevoren het formaat, de stevigheid en de capaciteit te controleren. Een laptoptas is een accessoire dat je waarschijnlijk veel bij je zult dragen en het is daarom erg belangrijk dat hij goed bij jou past. Zoek je er eentje met een ontzettend leuke print bekijk dan eens deze zebra laptoptas.

Welke tassen kan je gebruiken als laptoptas?

Er zijn verschillen soorten laptoptassen waar je uit kan kiezen. Hieronder vind je een overzicht met de meest voorkomende soorten:

Schoudertas

Dit type laptoptas wordt gekenmerkt door een verstelbare riem die je over je schouder kunt dragen en een paar handvatten, zodat je de tas ook in je hand kan dragen. De meeste schoudertassen hebben een gevoerd compartiment waar je de laptop in kan plaatsen en waar hij goed beschermd is.

Aktetas

Deze tassen zijn vooral bedoelt om aan de handvatten getild te worden, hoewel het soms ook mogelijk is om ze als schoudertas over je schouder te dragen. De meeste aktetassen hebben twee vakken, één voor de laptop en één voor de lader. Ze ogen meer klassiek en zakelijk dan de meeste schoudertassen.

Rugzak

In tegenstelling tot de akte- en schoudertassen, draag je een rugzak op de rug door middel van 2 verstelbare riemen. In de rugzak is een gevoerd vak waar je met gemak je laptop en lader in kan stoppen. Ook zijn er vaak extra vakjes voor nog wat extra dingen die je mee kan nemen. Sommige modellen hebben zelfs een USB-oplaadpoort.

Trolley

Als je lange afstanden moet afleggen is een trolley een goede optie. Je kan in een trolley met gemak je laptop vervoeren zonder dat je die de hele tijd moet dragen. Sommige modellen bieden zelfs genoeg ruimte om ook nog wat kleding mee te nemen of ander dingen die je onderweg nodig kan hebben. Trolleys zijn stevig en beschermen je laptop goed tegen stoten, krassen en andere beschadigingen.