Meer dan 600 vakantieparken
☰ Menu
 
 

Vernieuwde indoorspeeltuin op Landal Rabbit Hill

Vernieuwde indoorspeeltuin op Landal Rabbit Hill

De vernieuwde indoorspeeltuin op Landal Rabbit Hill maakt dit vakantiepark op de Veluwe nog kindvriendelijker. Sinds 22 December 2017 is de indoorspeeltuin van flink formaat weer helemaal up to date. Kinderen van 3 t/m 12 jaar leven zich uit in de ballenbak, op de reuzenglijbaan, de klimtoren, de EyePlay en de indoor airtrampoline. Qua bungalowpark is Landal Rabbit Hill hiermee een stuk completer geworden. Daarnaast is er in de omgeving van het park ook heel erg veel te doen, met het Dolfinarium, de Apenheul en tal van andere leuke attracties op steenworp afstand.

De vernieuwde indoorspeeltuin op Landal Rabbit Hill

Erg bijzonder in de vernieuwde indoorspeeltuin is de EyePlay. Dit is een interactieve vloer. Daarnaast is een airtrampoline misschien vrij standaard, maar er zijn nog niet zo heel veel parken met een overdekt exemplaar. Rabbit Hill voorziet hier tegenwoordig wel in. Een groot voordeel. Rabbit was al behoorlijk kindvriendelijk, maar biedt nu ook bij matige weersomstandigheden erg veel vermaak voor het hele gezin. Natuurlijk vind je in de vernieuwde indoorspeeltuin ook een gedeelte waar je een hapje, of drankje kan nuttigen, of even kunt gaan zitten, terwijl de kinderen zich lekker uitleven.

Andere kindvriendelijke faciliteiten op Rabbit Hill

Naast de indoorspeeltuin biedt Landal Rabbit Hill nog veel meer leuke dingen voor de kinderen. Natuurlijk vind je op dit park Fun & Entertainment, maar ook buiten valt er genoeg te spelen en te ravotten. Daarnaast beschikt Rabbit Hill over een flink overdekt zwembad, voorzien van diverse extra's, maar bij mooi weer kun je op het park ook lekker zwemmen in de buitenlucht, want Rabbit Hill beschikt ook over een buitenzwembad. Wil je de vakantie helemaal top maken voor de kinderen? Boek dan een speciale kinderbungalow en de vakantie voldoet voor ieder kind aan de hoogst denkbare eisen.

Meer weten over dit kindvriendelijke vakantiepark?

Wil je meer weten over dit kindvriendelijke vakantiepark middenin de Veluwse natuur? Bekijk dan eens de Rabbit Hill pagina van Landal GreenParks, of bezoek onze aanbiedingenpagina over Landal Rabbit Hill. Met de nieuwe indoorspeeltuin, de prachtige kinderbungalows, de prachtige ligging en het binnen- en buitenzwembad is Rabbit Hill weer helemaal up to date en behoort met recht tot de meest kindvriendelijke vakantieparken van Nederland.