Meer dan 600 vakantieparken
☰ Menu
 
 

Verken Engeland's Verborgen Schoonheid: 5 Landal Parken voor een Onvergetelijke Vakantie

Verken Engeland's Verborgen Schoonheid: 5 Landal Parken voor een Onvergetelijke Vakantie

Het schilderachtige Engeland, met zijn glooiende heuvels gehuld in ochtendmist, historische kastelen die trots de tijd trotseren, en kabbelende riviertjes die door het groene landschap slingeren, roept een onmiskenbaar gevoel van verwondering op. 

De geur van verse regen op oude stenen, het geluid van kerkklokken die in de verte luiden, en de aanblik van schapen die vredig grazen op uitgestrekte weiden, het is allemaal onderdeel van de rijke tapestry die Engeland vormt. En natuurlijk een pot thee, sausages met witte bonen in tomatensaus - een ‘proper English breakfast’. En wat dacht van geurige scones in de middag of een pint in de lokale pub? 

Landal GreenParks nodigt je uit om deze schilderachtige charme van dichtbij te ervaren in hun opvallende parken verspreid over dit historische land. In dit artikel zetten we 5 opvallende Landal parken voor jou in de schijnwerpers:

Landal Whitbarrow

Landal Whitbarrow is een juweeltje aan de rand van het Lake District National Park in Cumbria. Hier kun je verblijven in luxe chalets of bungalows, omringd door de rustgevende geluiden van de natuur. Het park biedt een scala aan activiteiten zoals zwemmen in het overdekte zwembad, sporten op het sportveld, en avontuurlijke wandel- en fietstochten in het nabijgelegen Lake District​.

Landal Woodland Lakes

In het hart van het Engelse North Yorkshire Countryside ligt Landal Woodland Lakes, een oase van rust en natuurlijke schoonheid. Het park beschikt over een binnenzwembad, vis- en boogschietactiviteiten, en luxe chalets van waaruit je de charmante Engelse buitenlucht, oude kastelen en pittoreske dorpjes kunt verkennen​​.

Landal Darwin Forest

Bij Landal Darwin Forest verblijf je in een luxe lodge met sauna, bubbelbad of jacuzzi midden in een eeuwenoud bos, omringd door het speciale natuurgebied van het Peak District National Park. Dit park, een favoriet onder natuurliefhebbers, biedt een scala aan wandel- en fietsroutes, een overdekt zwembad en een speelruimte voor de kleintjes om te verkennen en te genieten. De nabijgelegen marktstad Ashbourne biedt een schilderachtige Engelse ervaring, terwijl de centrale ligging tussen Manchester en Birmingham ook stedelijke avonturen mogelijk maakt.

Landal Laceby Manor

Landal Laceby Manor is een van de nieuwere toevoegingen aan de Landal-familie in het VK, en biedt een schilderachtige locatie met luxe voorzieningen. Gelegen in een serene omgeving, biedt dit park je een kans om te ontspannen en te verjongen. Vanaf 17 januari 2023 kun je je verblijf boeken en de charme van dit park ontdekken. Met 18-holes golfbaan midden in de natuur. De luxe voorzieningen en de rustige omgeving maken het een perfecte keuze voor een rustgevende vakantie.

Landal Kenwick Woods

Landal Kenwick Woods ligt op het exclusieve 19e-eeuwse Kenwick Park Estate in de prachtige Lincolnshire Wolds. Dit luxe resort, dat onlangs een uitgebreide investering heeft ondergaan, nodigt je uit voor een back-to-nature vakantie-ervaring in een serene en luxe omgeving. Met geweldige spa & sportfaciliteiten. Het resort is gezegend met een rijke geschiedenis en een prachtige natuurlijke omgeving die je uitnodigt om te verkennen en te genieten van de rust en de sereniteit.

Elk van deze parken biedt een unieke ervaring die de charmes van Engeland belicht. Ontdek de rustige plattelandsleven, de historische steden en de prachtige natuur die Engeland te bieden heeft. Laat je verleiden door de Engelse charme, boek je verblijf bij Landal GreenParks en maak onvergetelijke herinneringen. Wacht niet langer, je Engelse avontuur wacht op je!

Deze website gebruikt cookies, meer info