☰ Menu
 
 

Vakantieparken vlakbij Wildlands Adventure Zoo Emmen

Vakantieparken vlakbij Wildlands Adventure Zoo Emmen

Wildlands Adventure Zoo Emmen is het nieuwe Dierenpark Emmen. Wildlands Adventure Zoo Emmen is uniek. Het park is opgebouwd uit 6 themawerelden, 3 hiervan zijn nauwkeurig nagebootste klimaatwerelden. Dankzij de moderne technieken die zijn gebruikt, zul je deze werelden ook beleven, alsof je er zelf onderdeel van bent. De 3 klimaatwerelden die Wildlands Adventure Zoo Emmen je laat beleven zijn:

  • Jungola
  • Nortica
  • Serenga

Daarnaast zijn er ook nog 3 themawerelden. Wildlands Adventure Zoo Emmen biedt minimaal 1 dag plezier, maar als je echt een liefhebber bent van dieren en natuur, of je hebt veel interesse in hoe het eraan toe gaat in deze gebieden, dan is het zeker de moeite waard om meerdere dagen een bezoek te brengen aan Wildlands Adventure Zoo Emmen.

Vakantieparken rondom Wildlands Adventure Zoo Emmen

Een modern dierenpark als Wildlands Adventure Zoo Emmen is zeker de moeite waard om toch nog eens op vakantie te gaan naar Drenthe. Het leek ons daarom een goed idee om alle vakantieparken rondom Wildlands Adventure Zoo Emmen eens voor je op een rijtje te zetten. In Drenthe vind je een aantal topparken, waarvandaan je snel bij Wildlands Adventure Zoo Emmen bent. We geven je hiervoor de volgende tips:

Landal Het Land van Bartje

Het Land van Bartje is een schitterend vakantiepark met erg mooie bungalows, ongeveer ten Noorden van Emmen. De omgeving van Het Land van Bartje is 1 van de mooiste van Drenthe. Het Land van Bartje is naast erg kindvriendelijk ook erg geschikt om als uitvalsbasis voor zowel lange, als korte fietstochten te ondernemen door de Drentse natuur. Op Landal Het Land van Bartje vind je verder ook nog een behoorlijk uitgebreid zwembad, Bollo Club, een restaurant en zelfs een ponymanege. Bijzonder aan Het Land van Bartje vinden we dat het park volledig 1 is met de prachtige, bosrijke omgeving. Landal Het Land van Bartje ligt erg gunstig t.o.v. Wildlands Adventure Zoo Emmen, want qua wegen rijdt je erg makkelijk naar het nieuwe dierenpark. De afstand bedraagt ca. 18km.
Bekijk de actuele prijzen en beschikbaarheid voor Het Land van Bartje

Landal Aelderholt

Landal Aelderholt ligt op slechts 17km van Wildlands Adventure Zoo en is 1 van de topparken die Drenthe rijk is. Erg leuk aan dit park is de ruime opzet, maar ook de verzorgde indruk als je het je het park betreed, zullen je direct opvallen. Op Aelderholt vind je luxe, moderne bungalows en de wat meer standaard vakantiebungalows zoals op veel Landal parken te vinden zijn. Deze laatstgenoemde bungalows zijn echter ook van alle gemakken voorzien en aanmerkelijk luxer en comfortabeler dan je op veel andere parken ziet. Het uitgebreide centrum van Aelderholt maakt het helemaal af. Je vindt hier een zwembad met glijbaan, een beautycentre en erg veel leuke dingen voor kinderen. Hoewel Aelderholt wellicht geen absolute uitschieter is, is het wel degelijk een topper onder de gemiddelde vakantieparken.
Bekijk de actuele prijzen en beschikbaarheid voor Landal Aelderholt

Hof van Saksen

De absolute topper onder de vakantieparken. Je vindt op Hof van Saksen erg veel entertainment, maar ook infotainment voor de kinderen. Ook voor volwassenen is dit vakantiepark een juweeltje. Je vindt op Hof van Saksen namelijk veel Wellnness, restaurants, een fitnessruimte en de mogelijkheid voor diverse beauty behandelingen. Uiteraard ontbreekt ook een zwembad met een spectaculaire wildwaterbaan niet. Hof van Saksen ligt ca. 29km van Wildlands Adventure Zoo Emmen. Dankzij de meestal erg rustige wegen in dit gedeelte van Drenthe, rijd je zo van Hof van Saksen naar dit nieuwe dierenpark.
Bekijk de actuele prijzen en beschikbaarheid voor Hof van Saksen

Molecaten Park Kuierpad

klimpark, skibaan, wildwaterbaan, skatebaan. Het binnenzwembad hebben we dan nog niets eens genoemd. Op Molecaten Park Kuierpad hoef je je geen moment te vervelen en in de omgeving ook al niet. Naast alle faciliteiten en activiteiten is dit vakantiepark ook erg mooi en ruimtelijk opgezet. Stel je daarnaast ook nog eens prijs op een vakantiebungalow die even iets comfortabeler is dan gemiddeld. Dan is dit park zeker een optie voor je. De afstand van Molecaten Park Luierpad naar Wildlands Adventure Zoo in Emmen is overigens ook goed te overzien, deze bedraagt ongeveer slechts 18km.
Bekijk de actuele prijzen en beschikbaarheid voor Molecaten Park Kuierpad

Landal Orveltermarke

Combineer je je bezoek aan Wildlands Adventure Zoo graag met een verblijf op een erg modern vakantiepark? Wellicht is Landal Orveltermarke dan iets voor je. Orveltermarke is een park waar je van alles vindt op het gebied van faciliteiten, zoals een binnenzwembad, een natuurbad, een restaurant, supermarkt en tal van andere zaken. Ondanks dat het park echt wel sfeer biedt, is het naar onze bescheiden mening ook weer niet het meest sfeervolle park dat je zou kunnen kiezen. Wellicht is dit persoonlijk. Erg leuk op Orveltermarke is trouwens het Avontureneiland. Daarnaast zijn de bungalows modern en van alle gemakken voorzien. Orveltermarke ligt ca. 20km van Wildlands Adventure Zoo Emmen.
Bekijk de actuele prijzen en beschikbaarheid voor Landal Orverltermarke

Vakantiepark Hunzedal

Op ca. 19km rijden van Wildlands Adventure Zoo Emmen vind je Vakantiepark Hunzedal van Roompot Vakanties. Zeker als je een vakantiepark zoekt waar zowel bij mooi, als bij slecht weer veel te doen is, is Vakantiepark Hunzedal wellicht wat je zoekt. Mocht echter een moderne vakantiebungalow op je wensenlijstje staan, dan past Vakantiepark Hunzedal wellicht iets minder bij je. Je kan hier zowel chalets huren, als bungalows, de accommodaties zijn prima en goed onderhouden, zowel binnen als buiten, maar er zijn op de Drentse vakantieparken modernere vakantiebungalows te vinden. Qua faciliteiten is Hunzedal echter heel uitgebreid met o.a. een zandstrand, een zeer uitgebreid binnen- en buitenzwembad en heel erg veel activiteiten. Zeker voor een vakantie met kinderen is Vakantiepark Hunzedal een aanrader!
Bekijk de actuele prijzen en beschikbaarheid voor Vakantiepark Hunzedal

Bospark Lunsbergen

Best een uitgebreid park in een schitterende omgeving. Dit is hoe we Bospark Lunsbergen het beste in 1 zin zouden omschrijven. Op Bospark Lunsbergen van Hogenboom Vakantieparken kun je zowel verblijven in een chalet, of bungalows, als op de camping. Op het park is behoorlijk veel te doen, zo is er een midgetgolfbaan, een overdekt zwembad, een pizzeria en een snackbar. Bospark Lunsbergen ligt op ca. 23km van Wildlands Adventure Zoo Emmen.
Bekijk de actuele prijzen en beschikbaarheid voor Bospark Lunsbergen

Center Parcs Parc Sandur

Prachtige bungalows, met een ligging direct aan het water. Parc Sandur ligt vlakbij Wildlands Adventure Zoo. Je zou zelfs op de fiets naar het dierenpark kunnen gaan. Daarnaast ligt Parc Sandur ook vlakbij de snelweg. Hierdoor ben je binnen 10 minuten in Duitsland, maar ook andere plaatsen zijn snel bereikt. Voor Center Parcs begrippen beschikt Parc Sandur over relatief weinig faciliteiten, maar het parkcentrum heeft wel veel teb bieden. Zo vind je er een zwembad, met glijbaan, fitness hal, squashbanen, bowlingbanen, een kinderspeelruimte en tennisbanen. De opzet van het park is erg mooi, de bungalows liggen op landtongen, waardoor er een mooi samenspel ontstaat tussen de bungalow en het water.
Bekijk de actuele prijzen en beschikbaarheid voor Parc Sandur

Deze website gebruikt cookies, meer info