Meer dan 600 vakantieparken
☰ Menu
 
 

Vakantiehuisje met sauna boeken. Tips & aanbiedingen

Vakantiehuisje met sauna boeken. Tips & aanbiedingen

vakantiebungalows met sauna zijn een regelrechte hit. Sterker nog: Op de meeste parken vind je tegenwoordig bungalows met privé sauna. Nog nooit naar de sauna geweest en wil je dit eens proberen, dan is een vakantiehuisje met sauna natuurlijk ideaal. Ook als je gewoon even baden in luxe, dan is dit je kans. We helpen je daarom even op weg om te kiezen waar je een saunabungalow boekt en natuurlijk helpen we je met de beste aanbiedingen hiervoor.

De voordelen van een privé sauna

Een vakantiehuis met sauna biedt verschillende voordelen:

  1. Privacy: Je hoeft je tijdens het gebruik van de sauna niet bloot te geven aan anderen.
  2. Gezondheid: Een sauna nemen is gezond. Het stimuleert de bloedsomloop en verhoogt je weerstand.
  3. Ontspanning: Gebruik maken van de sauna werkt goed tegen stress en vermoeidheid.
  4. Spierpijn: Een bezoek aan de sauna werkt goed tegen spierpijn. Bovendien zit je na een saunagang stukken lekkerder in je vel.

Diverse aanbieders van vakantieparken bieden bungalows met een eigen sauna. Naast de bovengenoemde voordelen, is het stiekem ook wel lekker om te genieten van decadente gevoel te beschikken over een privé sauna.

Tips voor het gebruik van een sauna

Nog nooit in de sauna geweest? Dan is het handig om te weten wat de beste manier is om een saunagang te nemen. Met onderstaande tips weet jij precies hoe je optimaal gebruik maakt van de privé sauna.

  • Zet de sauna op tijd aan, zodat deze goed op temperatuur is (70-90 graden).
  • Ga zeker niet te lang in de sauna. Ideaal is doorgaans tussen 6 en 15 minuten, maar luister goed naar je lichaam. Ga zeker niet langer in de sauna dan je lichaam aangeeft.
  • De beste manier is om liggend gebruik te maken van de sauna. Ga echter de laatste 2 minuten zitten.
  • Drink genoeg water rondom je saunagang. Je transpireert namelijk erg veel.
  • Zorg dat je na het gebruik van de sauna goed afkoelt. Het beste is een koude douche. Probeer ook even wat buitenlucht in te ademen, om ook je longen af te koelen.

Met bovenstaande tips weet je zeker dat je niets verkeerd kan doen tijden je saunagang. Boek je een bungalow met sauna, dan is het overigens handig de volgende zaken mee te nemen op vakantie:

  • Een grote badhanddoek om op te liggen.
  • Wat extra handdoeken om af te drogen.
  • Badslippers.

Verder heb je niets nodig om te genieten van de luxe die je privé sauna je biedt.

Luxe bij Landal: accommodaties met eigen sauna

Landal GreenParks beschikt over erg veel bungalows voorzien van sauna. Groot voordeel: Op het moment dat er nog niet zo heel veel bungalows met sauna zijn verhuurd op een park, betaal je er bijna niets extra’s voor. Bijkomend voordeel: De bungalows met sauna beschikken vaak ook nog over gratis WIFI. Dit terwijl je bij een minder luxe bungalow vaak moet bijbetalen hiervoor. Kortom: Alles bij elkaar opgeteld is een bungalow met sauna bij Landal GreenParks helemaal niet duur.

Bij Landal GreenParks vind je een sauna in de luxe en extra luxe bungalows. Je vindt deze bungalows op vrijwel alle Landal parken. Tevens zijn de saunabungalows bij Landal ook nog eens voorzien van talrijke andere extra’s. Zo kom je ook vaak zaken tegen als: Een luxere keuken, luxere badkamer, zonnebank, boxspring bedden en opgemaakte bedden bij aankomst. De extra luxe bungalows beschikken soms zelf ook nog over jacuzzi in de tuin. Wil je meer infomatie over bungalows met sauna bij Landal GreenParks?

1 ding is zeker. Naast alle luxe in je bungalow, geniet je bij Landal GreenParks ook van een park dat volledig tip-top in orde is.

Luxe bungalows met sauna bij Roompot Vakanties

Roompot Vakanties biedt op ca. 30 parken een bungalow met sauna. Zeker in Zeeland waar Roompot goed vertegenwoordigd is, heb je een ruime keuze. Daarnaast vind je hier ook bungalows met sauna in bijvoorbeeld Duitsland. Wil je gaan voor nog meer luxe? Roompot biedt ook bungalows met jacuzzi, bubbelbad, stoomdouche en zelfs enkele met een privé zwembad. Dit laatste maakt het luxe gevoel natuurlijk helemaal compleet. Check de beste aanbiedingen voor saunabungalows bij Roompot.

BungalowSpecials.nl: een uitgebreid aanbod aan luxe bungalows met sauna

BungalowSpecials.nl biedt vakantieparken van zowel alle grote ketens, als individuele vakantieparken. Kortom: Je hebt hier een hele ruime keuze uit bungalows voorzien van een eigen sauna. Daarnaast biedt BungalowSpecials.nl ook vaak nog eens erg leuke aanbiedingen, waardoor je extra voordelig kunt genieten van de luxe van een privé sauna. Verder vind je hier vanwege het enorme aanbod natuurlijk ook allerlei andere luxe, romantisch en bijzondere accommodaties. Direct de actuele aanbeidingen zien? Check dan hier de speciale pagina bij BungalowSpecials.nl.

VIP Cottages met sauna bij Center Parcs

Bij Center Parcs beschik je over een eigen sauna als je kiest voor een VIP cottage. Deze VIP cottages zijn er in de gedaante van een normale cottage, maar het kan natuurlijk nog veel specialer. Er zijn namelijk ook VIP cottages in de vorm van een:

  • Woonboot
  • Boomhuis
  • Eden Cottage
  • Het koninkrijk der sprookjes cotttage
  • De dieren uit het cottage
  • Avontuur cottage

Kortom: Variatie genoeg. Naast een privé sauna kom je vaak ook nog eens leuke andere extra’s tegen in de Center Parcs VIP cottages, zoals een whirpool, regendouche, elke morgen verse broodjes, gratis WIFI en een keukenpakket. Let op! Dit verschilt per park. Alles weten over een eigen sauna in de Center Parcs cottage? Bekijk dan alle info op de speciale VIP cottages pagina.

Deze website gebruikt cookies, meer info