☰ Menu
 
 

Nieuwe parkshop op Landal Miggelenberg

Nieuwe parkshop op Landal Miggelenberg

Een nieuwe Parkshop met een volledig nieuw interieur en een compleet nieuwe vakantiebeleving tijdens het halen van boodschappen op dit schitterende Veluwse park. Landal Miggelenberg beschikt tegenwoordig over een nieuwe en hiermee ook erg bijzondere parkshop.

Zelf scheppen en tappen in de Parkshop op Miggelenberg

Uniek aan deze Parkshop is dat je producten kan scheppen en tappen. Je kan bijvoorbeeld het wijntje dat je s'avonds in je bungalow wilt nuttigen zelf tappen in deze vernieuwde Parkshop. Niet alleen is dit erg leuk, maar ook onderschrijft dit het groene imago van Landal GreenParks. Er worden namelijk minder verpakkingsmaterialen verspild. Verder kun je ook zuivel zelf tappen en kun je noten en cereals zelf scheppen. Ook aan streekproducten is gedacht in de Parkshop, zodat je voortaal op Miggelenberg de Veluwe nog beter zult beleven. Verder vind je ook tal van gezonde kant- en klaarmaaltijden.

Miggelenberg aanmerkelijk luxer dan voorheen

Naast deze vernieuwde Parkshop, zijn er op Miggelenberg ook een flink aantal geheel vernieuwde bungalows gebouwd. Miggelenberg is hiermee een stuk luxer dan voorheen en blijft op deze manier 1 van de topparken op de Veluwe.

Deze website gebruikt cookies, meer info