☰ Menu
 
 

Nieuwe luxe villa's op Landal Mooi Zutendaal

Nieuwe luxe villa's op Landal Mooi Zutendaal

Landal Mooi Zutendaal wordt uitgebreid met 24 villa's. Deze luxe villa's zijn ontworpen door Jan des Bouvries. De bekende architect heeft lucht en ruimte in het interieur aangebracht, zodat het leven binnen en buiten mooi op elkaar aansluiten. Het leven buiten vindt op Landal Mooi Zutendaal plaats in de groene omgeving van Belgisch Limburg aan de rand van het prachtige Nationaal Park Hoge Kempen. De nieuwe villa's zijn energieneutraal en vanaf zomer 2018 gereed voor de eerste vakantiegangers.

8 Villa's met uitgebreide wellness faciliteiten

Van de 23 villa's zijn 8 villa's uitgerust met wellnesfaciliteiten. Deze welness villa's hebben een relaxruimte en privé wellness onder een stijlvol glazen panoramadak. Voor een optimale beleving kun je een massage of schoonheidsbehandeling in je eigen vakantiewoning bijboeken. Naast relaxen in je vakantievilla biedt Landal Mooi Zutendaal nog meer mogelijkheden tot ontspanning. Neem bijvoorbeeld een duik in het binnen- of buitenbad of huur een fiets om de omgeving te verkennen. Ook voor kinderen is er genoeg te beleven in de de speeltuin, het avonturenbos en de indoorspeelplaats

Landal Mooi Zutendaal wordt steeds populairder

De 23 nieuwe villa's maken deel uit van de groei van Landal Mooi Zutendaal. Deze groei is een trend sinds de overname door Landal Greenparcs in 2016. In de afgelopen 1,5 jaar zijn er villa's bijgebouwd en zijn kwaliteitseisen van het park naar boven bijgesteld. Gastvrijheid en service staan hoog in het vaandel, zodat de verwachtingen van vakantiegangers overtroffen worden.

Toekomst Landal Mooi Zutendaal

De positieve veranderingen op Landal Mooi Zutendaal worden door de gasten gewaardeerd. De gastbeoordeling steeg namelijk van 7,9 naar 8,6. Ook werden er sinds vorig jaar 50% meer vakantiewoningen verhuurd. De komende jaren zullen de ontwikkelingen op Landal Mooi Zutendaal niet stil blijven staan. De bestaande chalets worden gemoderniseerd en de kindvriendelijke woningen krijgen een upgrade. Ook de parkfaciliteiten worden verder aangepast aan de luxe stijl van het park. Zo worden het zwembad, de indoor speelvoorzieningen en de Parkshop uitgebreid. Daarnaast zijn er plannen voor een nieuw horecaconcept en een nieuw modern receptiegebouw. Al deze ontwikkelingen zijn erop gericht om het jou als vakantieganger nog beter naar de zin te maken.

Deze website gebruikt cookies, meer info