☰ Menu
 
 

Miggelenberg innoveert met een bijzondere boomwoning

Miggelenberg innoveert met een bijzondere boomwoning

Landal Miggelenberg is 1 van de bekendere parken van Landal GreenParks en heeft dan ook een naam hoog te houden. Onlangs zijn er op Miggelenberg al een flink aantal bungalows vernieuwd. Een aantal oude bungalows zijn afgebroken en vervangen door nieuwe, zeer moderne en ruime vakantiebungalows. Inmiddels is er nog een schepje bovenop gedaan, met wel een heel apart soort vakantie accommodatie, namelijk een boomwoning. Deze boomwoning is te boeken vanaf 1 Juli 2016.

Bijzondere boomwoning op Landal Miggelenberg

In een boomwoning verblijven op de Veluwe en dan ook nog eens op het park waar nieuwslezer Jan de Hoop verliefd werd op dit bosrijke stukje Nederland. Vrij uniek natuurlijk, ook omdat er op Miggelenberg maar 1 boomwoning staat. Nadeel is dat op het moment van schrijven de boomwoning al aardig volgeboekt is, dus wil je deze accommodatie boeken, dan moet je zeker niet te lang wachten. Boeken kan trouwens op de speciale pagina over deze boomwoning bij Landal.

Bij boomwoning denk je misschien niet direct aan een luxe vakantieverblijf, maar wist je dat deze boomwoning op Miggelenberg juist van heel veel luxe is voorzien? Je vindt er dan ook niet alleen een flatscreen tv in de woonkamer, maar ook in 1 van slaapkamers. slapen doe je op een comfortabel boxspringbed en vanaf het terras kun je met een glijbaan naar beneden. Wat ons betreft: Deze boomwoning is echt bijzonder en als je hier van houdt, erg leuk om te verblijven.

Deze website gebruikt cookies, meer info