☰ Menu
 
 

Landal parken in de Belgische Ardennen

Landal parken in de Belgische Ardennen

Bij Landal GreenParks kun je op de Belgische Ardennen in een drietal bijzondere vakantieparken verblijven. Een bijzondere ervaring. Deze parken zijn wel typisch Landal, dus voorzien in het comfort dat je bij deze bungalowpark keten gewend bent, maar bieden daarnaast wel de sfeer die past bij de Belgische Ardennen. Daarnaast zijn deze vakantieparken ook zeer geschikt om voor mountainbiken en andere uitdagingen waartoe de Belgische Ardennen je verleidt.

Belgische Ardennen: Ontspannen, of juist actief?

Wakker worden in een compleet andere wereld met machtige berghellingen, woeste riviertjes en stoere rotspartijen, is dat wat jij wilt? De mooie natuur leent zich voor heerlijke sporten zoals wildwaterkanoën, fietsen, survival en bergbeklimmen. En met de mountainbike valt hier ook veel te beleven. Ben jij klaar voor een actieve of juist ontspannende vakantie in België? De Ardennen zijn het in ieder geval wel! 

Landal Ardennen

Landal parken in de Ardennen

De 3 parken die Landal aanbiedt in de Belgische Ardennen, zijn alledrie erg verschillend en onderscheiden zich hiermee van elkaar. Overdag actief de natuur in en 's avonds lekker genieten van de mooie bungalow, de faciliteiten op het park, of maak wandelingetje in de mooie omgeving. Welk Landal park op de Ardennen past het beste bij jou?

Landal Village l'Eau d'Heure

Landal Village lEau dHeure

In Froidchapelle vind je Landal Village l'Eau d'Heure, een park met 222 bungalows. Village l'Eau d'Heure ligt aan een prachtig meer, Lac de la Plate Taille, waar je met de hele familie lekker kunt genieten. Je kunt er zwemmen, vissen, surfen of met de kano het water op. Is het weer iets minder? Dan kan je, gebruik maken van het vernieuwde overdekte zwembad. In dit zwembad vind je een wellnessruimte maar ook glijbanen en een peuterbad. Voor de kleintjes is er op het park een indoorspeeltuin. Midgetgolfen is voor alle leeftijden leuk. Of je nu een waterrat bent of liever aan de wandel gaat, Landal Village l'Eau d'Heure is in beide gevallen een prima plek om te verblijven.

Bekijk Village l'Eau d'Heure bij Landal GreenParks

Landal Village les Gottales

Village les Gottales

Landal Village les Gottales in Trois-Ponts is een intiem park met 41 accomodaties, maar (of juist daarom) wat een sfeer! De vakwerkhuizen en de torenwoningen geven het gevoel terug te zijn in de Middeleeuwen en vormen 1 geheel met de omgeving. Dit rustige park ligt op de top van de berg Mont St. Jacques (450 meter hoog). De omgeving is hier niet alleen te verkennen met de benenwagen of de fiets, je kunt ook kiezen voor een buitenrit op een paard! Leuk idee: Neem je mountainbike mee of huur er 1. Verder kan je op het park jeu-de-boules of tafeltennis spelen. Aan de kleintjes is gedacht met een speeltuin. Landal Village les Gottales perfect als je op zoek bent naar een intiem park dat geheel 1 is met de schitterende omgeving.

Bekijk Village les Gottales bij Landal GreenParks

De Ardennen ook leuk voor kinderen

Als je aan de Ardennen denkt, denk je al snel aan een survivaltocht. Inderdaad 1 van de dingen die mogelijk zijn in de Belgische Ardennen, maar deze regio biedt nog veel meer! Ook voor gezinnen met jonge kinderen. Wandelend en fietsend zijn de Ardennen prachtig om te ontdekken. Je kunt ook heerlijk zwemmen in één van de prachtige meren. Lekker struinen in de bossen of oude ruïnes ontdekken. Op de Ardennen vindt je ook een aantal attractieparken zoals Plopsa Coo, of bezoek eens een dierentuin. Vaak vind je hier inheemse dieren. Je kan hiermee het wilde leven van de Ardennen toch van dichtbij bekijken. Hertjes en zwijnen, leven hier in hun eigen habitat maar wel omheind, zodat ze wel goed te zien zijn. Tijgers bekijken? Dan vind je op Dierenpark Bouillon witte tijgers! Er zijn zelfs dierentuinen die gekoppeld zijn aan grotten, zodat je een bezoek aan beide kunt combineren. Dit kan bijvoorbeeld bij de grotten van Han.

Sportief de Ardennen in

Wil je een verblijf in de Ardennen bij Landal boeken om zo een sportieve vakantie te kunnen combineren met de luxe van een bungalowpark? Dan kun je genieten van de volgende zaken:

  • Op de woeste riviertjes is raften een sensationele activiteit.
  • Wil je een kano de riviertjes af? Hiervoor zijn talrijke mogelijkheden in de Ardennen
  • Met de mountainbike zijn er mooie single tracks te rijden die jou uitdagen tot het uiterste te gaan.
  • Je kunt ervoor kiezen om de rotsen te gaan beklimmen,
  • Niet naar boven klimmen, maar juist het tegenovergestelde: paragliding kan hier namelijk ook!

Op 1 van de Landal parken kun je tot rust komen na een actieve, vermoeiende dag is het immers heerlijk als je rustig ontspannen kunt genieten van een goed glas wijn (of sapje natuurlijk) in jouw eigen bungalow! Meer informatie + alle aanbiedingen van Landal GreenParks m.b.t. de Belgische Ardennen? Check dan hun speciale Ardennen pagina.

Deze website gebruikt cookies, meer info