Meer dan 600 vakantieparken
☰ Menu
 
 

Landal huisje met sauna, de leukste parken met saunabungalows

Landal huisje met sauna, de leukste parken met saunabungalows

Op veel parken van Landal GreenParks staat een huisje voorzien van een sauna. Daarnaast zijn er ook veel Landal parken met een publieke sauna. Alleen daar gaan we het nu niet over hebben. Wat zijn de voordelen van een huisje met sauna? Je kunt in alle privacy genieten van de sauna. Tevens beschikken veel van deze vakantiebungalows naast een sauna over veel meer luxe. Voor het eerst naar de sauna? Of altijd al een eigen sauna in huis willen hebben? Wellicht een goed idee om een saunabungalow te boeken bij Landal GreenParks. Een volledig overzicht van deze bungalows? Bekijk dan bij Landal alle saunabungalows.

Het verwende gevoel van een eigen sauna

Wat een luxe: heerlijk ontspannen in een Landal huisje met sauna en andere extra's! Geniet van alle comfort en bijzondere, luxe extra's zoals een privé-zonnebank of tweede TV. Eindelijk de tijd om samen te zijn in een perfect verzorgd vakantiehuisje. Dat is het ware vakantiegevoel: samen leuke dingen doen, lekker verwend worden met luxe en alle tijd van de wereld voor elkaar.

Landal: 80 vakantieparken voor luxe vakantiegenot

Landal verwelkomt gasten in ruim 80 parken, verspreid over Nederland, België en Duitsland. Wil je stoom afblazen in een Landal huisje met sauna? Of geheel verzorgd relaxen in een landhuis met zonnebank? Of après-ski 'deluxe' vieren in een chalet in Winterberg, met 6-persoons sauna? Landal biedt een keur aan luxe accomodaties voor het hele gezin. Of het nu gaat om een huisje, bungalow, villa of appartement: in een luxe Landal huisje met sauna is het altijd heerlijk vertoeven.

Landal huisje met sauna

Volkomen ontspannen in een luxe Landal huisje met sauna

Voel je behoren tot de elite in een van de luxe accomodaties van Landal GreenParks. Comfort vind je natuurlijk in alle huisjes van Landal GreenPark; luxe is een ervaring van een andere orde. Comfort biedt je alles wat je nodig hebt voor een prettig verblijf. Een goed bed, fijne keuken, schone badkamer. Comfort gedraagt zich onopvallend, het is aanwezig maar vraagt geen aandacht. Luxe daarentegen uit zich als een diva. Veeleisend, gewend aan een hoge kwaliteit van leven en vooral: verzot op haar privacy als het gaat om ontspanning.

Flinke dosis luxe

Landal maakt het haar gasten daarom graag naar de zin met een flinke dosis luxe:

  • Alle luxe accomodaties zijn voorzien van compleet ingerichte keukens. Met extra's als een afwasmachine, Senseo, elektrische citruspers en zelfs een broodrooster.
  • Boxspringbedden in de slaapkamers. Want een luxe vakantie begint bij een goede nachtrust.
  • Een tweede TV in één van de ruimte slaapkamers. Kijk heerlijk vanuit bed nog even ontspannen naar je favoriete programma.
  • Audio en TV: flatscreen- of breedbeeld TV, DVD-speler, Radio en CD-speler aanwezig. Maak je vakantie lekker persoonlijk en draai je eigen filmpjes of muziek!
  • Een mooie privé-sauna, zonnebank of zonnehemel. Soms in de combinatie sauna-en solarium.
  • Een privé-terras of privé-balkon met comfortabel verstelbaar tuinmeubilair en goede parasol.
  • Stijlvol en persoonlijk ingericht

De mooiste Landal huisjes met sauna

Wil je alvast in de stemming komen voor een heerlijke vakantie in een Landal huisje met sauna? Dit zijn de leukste accomodaties, geweldige highlights dichtbij huis:

Topklasse bungalows op Landal Kasteeldomein De Cauberg

Slaapkamer op Kasteeldomein De Cauberg

Wie aan luxe denkt, denkt aan kastelen. De verschillende accomodaties op dit bijzondere Landal kastelendomein bij Valkenburg hebben dan ook een vorstelijke uitstraling. Niet alleen het prachtige interieur zorgt hiervoor, maar ook luxe extra's als een sauna/ zonnehemelcombinatie in de badkamer. Het fijne aan deze vakantiekastelen is de uitstekende toegankelijkheid. Zoekt u een vakantiewoning met speciale voorzieningen voor gasten met een lichamelijke beperking? Of voor verminderd mobiele senioren? Er zijn oprijplanken en extra breden deuren aanwezig, fijn voor rolstoelgebruikers. De badkamers zijn aangepast, met onder andere een verhoogd toilet en een draaicirkel van minimaal 1,50 meter. Luxe gaat ook over bewegingsvrijheid, alles ligt gelijkvloers op de begane grond. Een wasmachine en wasdroger maken het luxe plaatje compleet.
Bekijk de bungalows met sauna op Kasteeldomein De Cauberg

Designvilla Jan des Bouvrie op Mooi Zutendaal in België

Wellnessvilla op Landal Mooi Zutendaal

Landal Mooi Zutendaal is een parel, gelegen in België net naast Maastricht en Sittard. Het interieur van deze vrijstaande wellnessvilla is ontworpen Jan des Bouvrie. Wil je eens letterlijk baden in luxe? Deze 4-persoonsvilla verwent je met een wellnessruimte met sauna, stoomdouchecabine en heerlijke infraroodstraler. Natuurlijk ontbreekt een jacuzzi niet. Bij aankomst staat er al een fles cava voor je klaar en kun je direct ontspannen met een persoonlijk wellnesspakket. Dit Landal huisje met sauna biedt ontspanning van de beste soort!
Bekijk de bungalows met sauna op Mooi Zutendaal

10-persoonsvilla met sauna op Waterparc Veluwemeer

Villa op Waterparc Veluwemeer

Aan het Veluwemeer bevinden zich een aantal indrukwekkende, 10-persoons villa's. Kies uit een villa aan het water of een villa aan het bos. Deze prachtige villa's met twee verdiepingen zijn uitermate kindvriendelijk, net als elk andere Landal huisje met sauna. De villa heeft maar liefst 5 slaapkamers, 3 badkamers, een ruime 3-persoons sauna en een zonnehemel. Dit Landal huisje met sauna is zeer kindvriendelijk ingericht (traphekje, kindveilige stopcontacten). Ook een gashaard en twee TV's zorgen voor een extra portie huiselijke charme. Maar het leukste is nog wel de jachthaven met bootverhuur en restaurant. Huur een bootje, kijk vanaf het restaurantterras uit op spelende kinderen en... geniet. Zoals dat alleen met deze mate van luxe kan.
Bekijk de bungalows met sauna op Waterparc Veluwemeer

Meer weten of een Landal huisje met sauna boeken?

Boek nu snel en makkelijk een heerlijk luxe Landal huisje met sauna. Van harte welkom in je luxe vakantiewoning!

Deze website gebruikt cookies, meer info