Meer dan 600 vakantieparken
☰ Menu
 
 

Landal Hondenbungalows, verblijven met de hond op een vakantiepark

Landal Hondenbungalows, verblijven met de hond op een vakantiepark

Landal GreenParks biedt op 4 parken speciale hondenbungalows aan. Daarnaast vind je op veel parken speciale faciliteiten voor honden. Niet alleen erg leuk, maar ook erg handig, in de bungalow staat immers al een mand en een bench klaar. Verder beschikken een aantal bungalows ook over een omheinde tuin. Meest bijzondere dat we tegenkwamen: Een speciaal hondenmenu in het restaurant. Leuker om met de hond op een vakantiepark te verblijven gaat het niet worden!

Met de hond de omgeving van het vakantiepark in

Veel parken van Landal liggen midden in de natuur en zijn daarom ideaal voor een verblijf met een hond. Vanaf het park kun je erop uit voor een heerlijke lange wandeling. Helemaal prettig is het als het park ingesteld is op honden. Op Landal Twenhaarsveld in Nederland, en op drie parken in Duitsland, namelijk Landal Wirfttal, Landal Salztal Paradies en Landal Hochwald kun je een speciale hondenbungalow boeken.

Bekijk de pagina over hondenbungalows bij Landal GreenParks

Landal Stroombroek, hondenbungalows en heel veel ruimte

Een ideaal park voor honden, maar natuurlijk ook voor baasjes is Landal Stroombroek. Dit park ligt naast recreatieplas "Het Stroombroek". Dit is een ideale plek om met de hond te wandelen, al mag dit niet tijdens de zomermaanden. In deze periode zijn er gelukkig ook andere mooie plekjes. Waarbij je ook lekker in de schaduw van de bomen je hond uit kan laten. Op Stroombroek je ook speciale hondenbungalows. Deze zijn voorzien van een bench, mand, voeder- en drinkbak en omheinde tuin. Op het park vind je verder nog een hondendouche en een hondenzwemvijver. Daarnaast zijn honden toegestaan in het restaurant. Tevens is dit park voor baasjes ook erg leuk, vanwege de mooie ligging en de vele faciliteiten, waaronder een wellness centre.

Bekijk de hondenbungalows op Landal Stroombroek

Landal Twenhaarsveld biedt veel hondenfaciliteiten

Landal Twenhaarsveld ligt op de Sallandse Heuvelrug, bij Holten in de buurt van Almelo. Op het park is veel te doen voor jong en oud: van midgetgolfen en bowlen, tot zwemmen en tennissen. Voor de kinderen is er een heus speelkasteel en een indoorspeelplaats. Dat het park honden welkom heet is goed te merken: in het restaurant is er zelfs een speciaal hondenmenu. Je vindt er een losloopgebied voor honden en er is een (betaalde) hondenuitlaatdienst.
Daag je hond en jezelf uit op het hondenparcours en neem alle hindernissen! Naderhand kun je de hond even lekker afspoelen onder de warme hondendouche, zodat hij weer schoon de bungalow in kan.

Hondenbungalows met omheinde tuin

De vrijstaande hondenbungalows op Twenhaarsveld bieden plaats aan 6 personen. Hier kan de hele familie mét hond vakantie vieren! Er staat een bench, zodat hij zijn eigen veilige plekje heeft en er is een hondenmand aanwezig. Voer- en waterbakken hoef je ook al niet zelf mee te nemen, daar is al voor gezorgd. De tuin van de hondenbungalows zijn omheind, zodat de hond lekker buiten kan rondrennen en spelen, zonder dat er een kans is dat hij wegloopt. Kortom: Een zorgeloze vakantie voor baasje en hond!

Bekijk de hondenbungalows op Twenhaarsveld

Landal Wirfttal, bossen, heuvels en hondvriendelijk

Landal Wirfttal ligt in de Eiffel in Duitsland, een prachtig heuvelachtig gebied met uitgestrekte bossen. Ook op het park kun je van de natuur genieten, er is een meertje met een mooie ligweide. Houd je van sport en actief zijn, dan kun je hier je hart ophalen. Er is een overdekt zwembad, er kan beachvolleybal gespeeld worden op het strand, je kunt quad rijden of mountainbiken. Maar ook als je komt voor ontspanning kom je aan je trekken in de sauna of de whirlpool.
Verblijf je in een hondenbungalow op het park? dan zal ook de hond het naar zijn zin hebben. Er is op Landal Wirfttal een speciale hondenspeelweide, waar hij lekker kan ravotten met andere honden, en met de warme hondendouche was je al het vuil weer uit zijn vacht. Wil je je hond een extra uitdaging bieden, doe dan een rondje over het hondenparcours vol leuke hindernissen. In de parkshop is van alles te koop (natuurlijk ook voer) voor de hond.

De Landal hondenbungalows op Wirfttal

Je kunt op Landal Wirfttal kiezen voor een 4- of een 6-persoons hondenbungalow. Binnen de omheining kan de hond veilig in de tuin spelen. Als je lekker in het zonnetje geniet van de welverdiende rust, kun je ontspannen, omdat je weet dat de hond er niet vandoor kan gaan. Binnen staat er een hondenbench, een mand en een drink- en voerbak. Vanwege de ligging midden in de natuur, kun je er vanaf het park gemakkelijk met de hond op uit. Na een lange wandeling komen jij, je gezin en de hond weer heerlijk in de hondenbungalow tot rust.

Bekijk de hondenbungalows op Landal Wirfttal

Hondenappartementen op Landal Salztal Paradies

Aan de rand van de Harz ligt Landal Salztal Paradies. Hier is van alles te doen om een perfecte vakantie te hebben. Geniet van de golven, de glijbanen en de whirlpool in het subtropische zwembad. Speel een potje midgetgolf, of ga bowlen met de hele familie. Geniet vooral van de mooie natuur van de Harz, samen met je hond. Als je aankomt op het park en je meldt je bij de receptie ontvang je meteen een welkomstpakket met leuke verrassingen voor je hond. Op het park kun je gratis gebruik maken van de hondendouche. In het Landal hondenappartement vind je een opvouwbare bench en twee hondenkussens. De tuin is omheind, zodat de hond veilig kan genieten van het buiten zijn.

Bekijk de hondenappartementen op Salztal Paradies

Hondenbungalows Op Landal Hochwald

Op slechts vier uur rijden afstand van Utrecht ligt Landal Hochwald in de buurt van Trier in Duitsland. Gelegen in natuurgebied de Hunsrück is hier veel te wandelen en te ontdekken met de hond. Behalve dat er op het park een overdekt zwembad is, kun je er bowlen en boogschieten, en 's winters skiën en langlaufen. Naast Landal Hochwald ligt een stuwmeer waar visliefhebbers kunnen vissen. Ook op dit park zijn honden meer dan welkom. Bij aankomst ontvang je zelfs een welkomstpakket voor de hond en in de hondenbungalow weet je hond al snel zijn mand, of bench te vinden. De tuin is omheind en voer- en waterbak zijn uiteraard aanwezig. In de parkShop kun je hondenvoer en andere spullen voor je viervoeter kopen. Ook op dit park vind je een hondenwasplaats.

Bekijk de hondenbungalows op Landal Hochwald

Op vrijwel alle Landal parken zijn honden toegestaan

Niet alle Landal parken beschikken over hondenbungalows, maar op de meeste parken van Landal GreenParks zijn honden uiteraard meer dan welkom. Er zijn slechts 2 parken waar huisdieren niet zijn toegestaan. Dit zijn Landal Vitmaris op Schiermonnikoog en Landal Vierwaldstättersee in Zwitserland. Allergisch? Op ieder park vind je ook huisdiervrije accommodaties. Daarnaast is het mogelijk om tijdens de jaarwisseling te verblijven op een vuurwerkvrij Landal park. Weten welke parken er dit jaar vuurwerkvrij zijn? Bekijk dan het overzicht. Wel zo prettig als je hond bang is van vuurwerk. 

Deze website gebruikt cookies, meer info