☰ Menu
 
 

Landal De Waufsberg open vanaf 2 September 2016

Landal De Waufsberg open vanaf 2 September 2016

2 September 2016 is het eindelijk zover: Landal De Waufsberg verwelkomt op deze datum haar eerste gasten. Een bijzonder vakantiepark op een prachtige locatie, want Landal De Waufsberg vind je in Zuid-Limburg, vlakbij de Belgische grens. Bijzonder aan dit park is de authentieke Limburgse bouwstijl en ook de luxe die je zult ervaren als je in 1 van de bungalows op het park verblijft.

Voorheen Camping De Wolfsberg in Noorbeek

Voorheen lag er op de plek waar nu Landal De Waufsberg is verrezen, 25 jaar lang een camping met 228 kampeerplaatsen. Deze camping heette Camping De Wolfsberg. De voormalig eigenaren van deze camping zijn met pensioen gegaan, Landal heeft De Wolfsberg overgenomen om er het hypermoderne Landal De Waufsberg van te maken. Het park is redelijk kleinschalig opgezet, met 62 bungalows, rondom de bungalows ervaar je wel een zee van ruimte.

Landal De Waufsberg open vanaf 2 September 2016

Vanaf 2 September 2016 is het dus mogelijk om te verblijven op dit gloednieuwe vakantiepark. Het is altijd wel een leuk idee, om de eerste te zijn die in een vakantiebungalow verblijft. Deze kans bestaat nu, maar dan moet je er wel snel bij zijn, want met 62 bungalows, is de kans straks niet al te groot dat er nog een bungalow beschikbaar is. De Waufsberg boeken? Dit kan via Landal GreenParks, of meer weten, bekijk dan onze parkpagina van Landal De Waufsberg.

Deze website gebruikt cookies, meer info