Meer dan 600 vakantieparken
☰ Menu
 
 

Huisdier meenemen naar een vakantiepark

Huisdier meenemen naar een vakantiepark

Wil je op vakantie en wil je de hond, of een ander huisdier meenemen? Vaak is dit geen enkel probleem. Wel werkt dit bij iedere aanbieder weer anders, dus we hebben een overzicht voor je samengesteld hoe het bij de diverse aanbieders van vakantieparken werkt om huisdieren mee te nemen op vakantie. Daarnaast beschikken sommige vakantieparken zelfs over hondvriendelijke bungalows, dit is dus helemaal ideaal voor als de hond meegaat op vakantie.

Honden en huisdieren op de parken van Landal Greenparks

Op veel parken van Landal GreenParks zijn honden en andere huisdieren gewoon toegestaan. Wel dienen deze huisdieren bij de reservering te worden opgegeven. Wil je je hond nu echt een ideale vakantie geven? Je vindt op Landal Twenhaarsveld en Landal Wirfftal ook speciale hondvriendelijke bungalows. De prijs voor het meenemen van een hond of kat bedraagt bij Landal Greenparks 4,95 per nacht. Huisdieren die in een kooi overnachten zijn gratis.
Bekijk het overzicht van Landal parken waar huisdieren zijn toegestaan

De hond meenemen naar een Center Parcs park

Ook naar de parken van Center Parcs mag de hond uiteraard gewoon mee. Center Parcs geeft daarnaast ook nog eens advies over wat de beste cottages zijn om samen met de hond in te verblijven. Bij Center Parcs is er een speciale "Pack & Go" voor vakantie met de hond, hier vind je alle informatie die je nodig hebt om 1 van de vakantieparken van Center Parcs met de hond te bezoeken, daarnaast krijg je hier nog een aantal extra tips.
Naar Center Parcs met de hond, klik en lees alle info

Met huisdieren naar 1 van de Roompot parken

Ook de Roompot parken zijn erg huisdiervriendelijk. Een huisdier meenemen naar 1 van de vakantieparken van Roompot vakantie kost je slechts een kleine toeslag. Verder geeft Roompot op haar website nog wat nodige extra informatie voor een vakantie met de hond. Ook zijn er bij Roompot parken die erg geschikt zijn om met de hond te verblijven. Deze parken worden je aanbevolen op de speciale huisdierenpagina op de website van Roompot.
Ga naar de huisdierenpagina van Roompot Vakanties

Huisdieren op de Sunparks parken

Op zoek naar een vakantiepark in België waar huisdieren ook welkom zijn? Wellicht is het de moeite waard om dan eens te denken aan 1 van de 4 Sunparks parken. Ook bij Sunparks zijn huisdieren gewoon toegestaan en als je zin hebt in een flinke wandeling met de hond, kun je bij de receptie altijd om een mooie wandelroute vragen, zodat ook je viervoeter tijdens het verblijf op het vakantiepark aan voldoende beweging komt.
Alle info over huisdieren bij Sunparks

Met huisdieren verblijven bij Hogenboom Vakantieparken

Naar een Hogenboom park en je huisdier meenemen? Geen probleem, want je huisdieren zijn bij Hogenboom Vakantieparken meer dan welkom. Op de website van Hogenboom Vakantieparken vind je alle informatie over vakantie met je huisdier en kun je tevens zien welke parken geschikt zijn voor een vakantie met bijvoorbeeld de hond. Je komt direct op de juiste pagina via de link hieronder.
Met een huisdier naar een park van Hogenboom Vakantieparken

Je huisdier mee naar 1 van de parken van Molecaten

Molecaten biedt op haar website diverse informatie voor gezinnen die graag hun huisdier meenemen op vakantie. Het aantal huisdieren dat maximaal is toegestaan per accomodatie is echter 2 en de huisdieren zijn welkom op de meeste vakantieparken van Molecaten. Mocht je graag 1 van de Molecaten parken willen boeken en graag een huisdier meenemen? Lees dan eerst alle informatie op de speciale pagina op de website van Molecaten door te klikken op de link hieronder.
Informatie voor gezinnen met huisdieren bij Molecaten

Deze website gebruikt cookies, meer info