☰ Menu
 
 

Bollo op tv met eigen avonturenserie op RTL Telekids

Bollo op tv met eigen avonturenserie op RTL Telekids

Vrijwel iedereen kent wel de bekende Nederlander Bollo. Bollo is dan ook niet voor niets uitgegroeid tot een bekende Nederlander. Dit is dan ook de reden dat Bollo tegenwoordig een eigen tv serie heeft op RTL Telekids. Erg leuk voor als je samen met je kinderen het vakantiegevoel wilt vasthouden nadat je een leuke vakantie hebt doorgebracht op 1 van de parken van Landal GreenParks.

De tv serie van Bollo is een echte avonturenserie. Bollo gaat hier samen met zijn vriendjes Saar, Bijtje en Egel de natuur ontdekken. Voor kinderen erg leuk om op deze manier meer te weten te komen over de natuur. Natuurlijk is de serie ook erg leuk om samen met je kinderen te kijken voordat je op vakantie gaat naar 1 van de Landal parken. Je ontdekt dan heel veel dingen eerst op tv en daarna zie je ze in het echt. Tevens kan deze leuke Bollo serie je helpen te besluiten welke dingen je leuk vindt om te gaan doen tijdens je vakantie.

Bollo in het echt ontmoeten

Wil je Bollo in het echt ontmoeten en wil je meer weten over de parken van Landal GreenParks, of ben je op zoek naar een scherpe aanbieding? Bekijk dan eens onze Landal pagina. Vanaf hier kun je meer te weten komen over Landal GreenParks en natuurlijk ook op zoek gaan naar het park dat het beste bij jou past.

Deze website gebruikt cookies, meer info