Meer dan 600 vakantieparken
☰ Menu
 
 

Auping bedden bij Landal GreenParks

Auping bedden bij Landal GreenParks

Een goede nachtrust komt je vakantie alleen maar ten goede. Goed kunnen uitrusten en energie opdoen voor de komende dag. Dan moet je toch goed kunnen slapen. Bij Landal GreenParks hebben ze dit goed begrepen. Zij kiezen voortaan voor de comfortabele bedden van Auping.

Geen pijnlijke ruggen meer

Heerlijk op vakantie in een bungalowpark zodat je lekker kan genieten van luxe en leuke dingen doen. Waar een magnetron voor extra gemak zorgt en je hebt misschien wel een zonnehemel of een wasmachine ter beschikking. Maar wat is het dan jammer dat de bedden niet lekker liggen. Het is jou ook vast wel eens overkomen. Bij Landal hebben ze besloten om dit probleem grondig aan te pakken. Het bedrijf is in zee gegaan met Koninklijke Auping en gaat op diverse parken de luxe en extra luxe bungalows voorzien van deze bedden.

Landal parken met Auping bosxpings

Er zijn een aantal parken van Landal die al Auping bedden in de bungalows hebben staan. Dit zijn o.a.

Landal GreenParks wil deze service ook gaan bieden aan zijn gasten op de andere parken.

Auping in de parken van Landal GreenParks

Landal GreenParks heeft gekozen voor de bedden van de Koninklijke Auping vanwege de jarenlange ervaring van het bedrijf. Maar ook omdat beide bedrijven duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Beide bedrijven zetten zich er dan ook voor in om zo duurzaam mogelijk te werken en daardoor beter om te gaan met het milieu.

Slapen op je vakantie

Natuurlijk zal je niet meteen aan slapen denken als je een vakantie boekt. Je kijkt naar de voorzieningen op het park, wat er verder te doen is in de omgeving en je zult misschien wat extra luxe willen zoals een sauna of een extra arrangement willen boeken voor het uit eten gaan. Maar heerlijk slapen, zonder rugpijn wakker worden: het maakt je vakantie juist nog leuker! Bij Landal GreenParks slaap je in je vakantie lekker ontspannend op een boxsping van Auping!

Lees alles over de samenwerking tussen Landal en Auping.

Deze website gebruikt cookies, meer info