☰ Menu
 
 

Oostappen Vakantiepark Marina Beach

Oostappen Vakantieparken

Park in het kort


In 2013 overgenomen door de Oostappen Vakantiegroep en sinds 26 April 2013 weer geopend. Het vakantiepark wordt ingrijpend verbouwd, maar ook nu is er ontzettend veel te beleven op het park. U kunt op het park verblijven in een Oostappen Vakantietent, chalet, of een bungalow. De Zeeuwse omgeving biedt voldoende ontspanning voor een heerlijke vakantie. Lees uitgebreide omschrijving.

Oostappen Vakantiepark Marina Beach Boeken

Meestal geboekt via:

Of check de actuele last minutes

Uitgebreide omschrijving

Oostappen Vakantiepark Marina Beach

In 2013 overgenomen door de Oostappen Vakantiegroep en sinds 26 April 2013 weer geopend. Het vakantiepark wordt ingrijpend verbouwd, maar ook nu is er ontzettend veel te beleven op het park. U kunt op het park verblijven in een Oostappen Vakantietent, chalet, of een bungalow. De Zeeuwse omgeving biedt voldoende ontspanning voor een heerlijke vakantie.

Kortingen en prijzen Marina Beach

Marina Beach is een prachtig vakanatiepark met zeer veel faciliteiten. Ondanks dit alles is Marina Beach wel een betaalbaar park. Wilt u boeken voor de laagste prijs, klik dan door naar de aanbieders voor actuele aanbiedingen.

Reviews

3

Diana Gerritsen
11-10-2018

heel slecht!! niet naartoe gaan

Er is zeker geen mooi groot binnenspeelparadijs!!! Vervallen tennisbanen, vieze waterplas met nog viezer speel/glijtoestel.

Deze website gebruikt cookies, meer info